Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stokrotkax3

Tatusiu..nie odchodz..;(

Polecane posty

WITAM. Wczoraj moja mama do mnie z placzem zadzwonila i powiedziala zebym szybko przyszla ale SZYBKO! wiec ubralam sie i poszlam,ale cos mnie tknelo w polowie drogi,zeby biec do niej,czulam ze cos sie dzieje zlego.;'( Gdy dobieglam do klatka slyszalam jak mama krzyczy a drzwi do mieszkania byly otwarte;( wbieglam do mieszkania, i szarpnelam za drzwi od taty sypialni... myslalam,ze tata mame bije albo dusi sama niewiem...;( szarpnelam za klamke weszlam do pokoju z wielka sila a tam co zobaczylam? jak moj tata wisi na klamce;( wieszal sie;( moja mama probowala z calej sily reke tam wepchnac i odciagnac sznurek, chciala isc szybko bo noz ale nie mogla taty odsunoc od drzwi, wiec ja odsunelam tate i odciagalam jak najdalek ten sznurek,a mama przyszla z nozem odciela sznurek..tata sie dusil,byl caly siny i z ust wyciekala z niego biala piana;( plakalam jak niewiem...;( zrobilam mu sztuczne oddychanie i nacisk na klatke piersiowa.. i obudzil sie zaczal kaszlac, uratowalam mu z mama zycie ! blagalam Go zeby tego nie robil, ale moj tata jest alkoholikiem codziennie musi chociaz mala flaszeczke wodki wypic ;( ta cwiartke;( i od tego picia w glowie mu sie poprzewracalo..;( potem patrze wzial noz,myslalam ze do kolacji bo jadl ciepla kielbaske ale cos mnie znow tknelo isc do niego a on wychodzil z nozem z domu chcial sie zabic;( rozmawialam z nim bardzo dlugo prosilam blagalam...boje sie,ze jak mama z nim sam na sam bedzie to nie da rady go uratowac albo,ze sam jej cos zrobi..;(

nie do aa ,tylko do psychiatryka zamknąć,na odtrucie. Dopiero potem na dalsza terapię. Chory człowiek i tyle.jak chce się zabić to się zabije.Nie rozumiem tylko po kim tu płakać.Zmarnował życie Twoje i matki. Wy też powinnyscie iść na terapię.Ty z matką.Nie będziesz potrafiła żyć ...wiem co mówię!!!!

Gość werontika
jak jest alkoholikiem to niech sie zabija po co go ratować ? szkoda forsy na alkohol i leki

Spotkałam się z takim problemem. Facet był alkoholikiem, ciągle mówił,że się zabije no i w końcu wziął sznurek i się powiesił. Ona i on byli alkoholikami, ona się leczy a dla niego już było za późno. :(

{ po pierwsze wysłać go na spotkania grupy AA } Jasne, na pewno pójdzie. 😴

Gość keirra
Prowokacja.

Gość takie tam duperele
A dlaczego nie wezwałyście pogotowia???? W takich przypadkach odwożą samobójcę na oddział psychiatryczny bez dyskusji. Radzę to zgłosić bo facet nie odpuści. Podobne szopki odwala każdy alkoholik.

juz kiedys kilka razy sie leczyl i nie pil.. teraz mieszkamy za granica w UK. W tej chwili rodzice sa w pracy, ale dzis do nich pojde i porozmawiam o ponownym leczeniu.

Gość okkolool
mój moszedł jak zabroniłam mu sie z wnuczką widywać

Gość Altum Altum
takie przypadki się zgłasza. Musisz to jak najszybciej zgłosić. Musi pojechac do spzitala psychiatryczneo. Zgłoś to zaraz, bo będzie neiszczęście.

Siebie niech zabija - trudno. Na siłę mu nie pomożecie.. Na leczenie też musi wyrazić zgodę, chyba że mu naprawdę odwali to go zabiorą.. Dbajcie o swoje bezpieczeństwo. Taka prawda. Jesli on nie będzie chciał się leczyć - to się nie wyleczy. Będzie chciał się zabić - zabije. Dziwne, że alkoholik chce się zabić, bardzo dziwne. Zwykle to właśnie oni mają cel zycia - alkohol. I dla zdobycia go są w stanie zrobić wszystko. Wielka rzadkość samobójstwo alkoholika.. Może ma jakieś wizje? Może w mózgu mu się coś poprzewracało:P tzw delirium bodajże.. Uważajcie na siebie.. Lepiej niech siebie zabije.. NIż was..