Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioleta86aa

13 ZESTAWÓW DLA DZIEWCZYNKI!sama wybierz który chcesz!

Polecane posty

Gość dfhjyhty
nie tłumacz się już tak, rozumiemy, że starsz się i starsz i albo ty taka niedorobiona i zasuszona i dzieci nie możesz mieć albo twój chłop ślepakami strzela :D

Gość kfghj
juz sie tak nie podniecaj, bo raka bedziesz miala

Gość no i jak nie nazwac tego zawis
i takich aukcji sa tysiace, jakby to bylo takim pzrestepstwem to allegro by usuwalo i sparwdzalo z uzredu te aukcje w koncu to ich zarobek i im powinno zalezec a nie jakiejs panie co jak twierdzi tepi biedote :D ale allegro tego nei zrobi bo im szkoda czasu i pracy na 40gr walczyc z kims oni usuwaja aukcje ktore maja powazne naruszenia regulaminu a takie pierdoly nie tykaja dopoki nikt zyczliwy nie donosi bo jakby wszystkie takei aukcje usuwali to wiekszosc tych osob co spzredaje po 1zl by nigdy nie wsytawila nic na allgero, juz teraz sie wiele rzeczy nie oplaca wystawiac bo koszty wyatwienai sa bardzo duze

Gość baba babie do dupy wsadza grab
tak zobaczylam na allegro z ciekawosci chocby pani wrozki maja jedna aukcje a wystawiaja 10 wrozb :D buahaha tez niezgodne , tak samo jest jak widze z bizuteria :D a jeszcze chca na nk powysylac :D:D:D ale wy zalosne jestescie i posmiewiskiem :D:D

Gość o ja cie:D:D:D
ZNOWU USUNĘLI JEJ AUKCJE!!!!!!!! hahah:D no nie moge:D:D co za niereformowalna locha z niej:D:D:D

Gość i kto to mowi....
A nie mowilam:O no i gdzie jestescie wielkie obronczynie tej handlary? laska ma juz 2 aukcje usuniete i dwa ostrzezenia, za 3 zablokuja jej konto:D:D:D no i??

I co, szczęśliwe jesteście, prawda? Jakie ubogie trzeba mieć życie i jakim trzeba być wrednym człowiekiem, aby odczuwać radość z takiego powodu. :o Wyrazy współczucia. :p

Gość ale wy naprawde zalosne
jestescie dziwie sie ze wiele z was matkami sa , a takie wredne

te obronczynie wczesniej to byla autorka na bank,a teraz jak zablokowali jej aukcje po raz kolejny to zamknela pape i siedzi cicho:D

Gość hahahha..:D
i baaaaaaaaaaardzo dobrze:D:D:D I NIECH TA AUKCJA BEDZIE OSTRZEZENIEM DLA INNYCH CO CHCA TU SPAMOWAC LINKAMI DO SWOICH SZMAT NA ALLEGRO!!!! TO NIE BAZAR TĘPE PIZDY!!!!!

hahahahaha:D

Gość ja mam podobna syt
hahaha znowu wrozki autorki :D:D no i co cieszycie sie usuneli jej aukcje ojej ale tragedia laska wystawila sobie na innym koncie te same aukcje i co? znowu jej usuniecie a ona wystawi sobei na trzecim koncie i tak do nieksonczonosci i tak milionu ludzi dziennie robi a wy myslicie ze co swiat zbawicie ze udupice matke dzieciom? ludzie robia walki na grube miliony a was cieszy praworzadnosc za kilka zl :/ zalosne zeby to jeszcze serio takie byly w zyciu uczciwe i wogole ale juz wierze w to ze takie sa uczciwe jaaasne.... o autorce handlara mowia a niby co zazdroscicie? ja tez handluje na allegro ciuchami i tylkoz tego amm dochod jakby nie to to bym jesc nie miala co, ale wole pracowac jako tzw handlara niz zebrac na kafe o kaszke dla dziecka, a to co spzredaje komus sie tez przyda i taniej kupi niz gdzie indziej wiec jeszcze dobry uczynek robie wiec wypad z takimi haslami, allegro niech sie wypcha trocinami maja tak nieszczelny system ze mozna oszukiwac ich na lewo i prawo i im sie to nalezy za to ze dopuszczaja do kradziezy i maja w dupie okradzionego

Gość heheh to mnie to wlasnie czeka
te co tak przesiaduja od wczoraj i dzis i zglaszaja i warcza to czyzby mamusie rowniez sprzedajace na allegro dzieciece ubrania ?:P dziwie sie wam ze chce wam sie tak sledzic i donosic nie macie obowiazkow? :O

haha,jest i nasz autoreczka z dupy znowu z tekstem o PRAWORZADNOSCI:D:D:D:D to twoj znak rozpoznawczy jebana w dupe szmato

Gość heheh to mnie to wlasnie czeka
hahah - ty to jestes naprawde zalosna osobom nie majaca wlasnego zycia siedzisz tu juz tyle godzin i sie podniecasz , jakie twoje zycie musi byc przytlaczajace az szkoda mi ciebie a autorce zycze by te wszystkie paki posprzedawala :D oczywiscie tez jestem nia , autorka ;) :P

Gość biorąc pod uwagę teorie
obrończyć oszustów i złodziei zaraz się dowiemy że moderatorem na allegro jest jakaś baba która zazdrości używanych ubrań i dlatego kasuje aukcje, szkoda że te obrończynie bronią autorki tylko tutaj a swoich wyzwisk nie skierują do allegro.

Gość do autorki pisze...
a ja sie ciesze,ze sie wydalo i ze laski zglosily sprawe moze to nauczy inne babska,ze kafeteria nie jest od handlowania szmatami! jak widze 59 topik z linkiem do allegro to sama mam ochote takiej nastrzelac:O

Gość wioleta86aa
Bardzo mi przykro ale nie zablokowali mi konta :) Czy sądzicie ze tak można wystawiać aukcje? http://allegro.pl/sam-wybierz-co-chcesz-104-110-116-dziewczynka-i1524309102.html?source=oo http://allegro.pl/wybierz-co-chcesz-chlopczyk-0-6-mcy-gratisy-24h-i1523819639.html?source=oo Napisze do tych wredych -NIE MACIE CO ROBIĆ TYLKO ŚLEDZIĆ KOGOŚ? ŻEBY WAM SIE NOGA ZCASEM NIE PODWINEŁA- BO KTO POD KIM DOŁKI KOPIE SAM W NIE WPADA :) POWODZENIA W PRZYSZŁOŚCI :)

Gość bo takie rzeczy się zgłąsza a
nie naśladuje. a te aukcje takze zgłosimy do usunięcia ;)

Gość wioleta86aa
czyli też nie można tak sprzedawać???? Ja napisalam do nich i poslalam linka,wole sie uprzedzić zanim wystawie coś.

Gość wioleta86aa
Gość bo takie rzeczy się zgłąsza a
nie, nie można. jesli sprzedajesz na jednej aukcji kilka róźnych artykułów to aukcje ci usuną. zresztą to ci autorko zostało napisane na początku jak czytałam. aukcje wieloprzedmiotowe sa dozwolone ale tylko wtedy gdy na jednej aukcji sprzedajesz TAKIE SAME produkty. tak więc gdybyś sprzedawała 13 takich samych zestawów ubrań to nikt by się nie przyczepił. to tak samo jakbyś na jednej aukcji sprzedawała samochód, pralkę i pantofle ;)

tępa wioleto z tarnowskich gór, tu nie chodzi o innych,tu chodzi o twoje aukcje:O wystaw jeszcze raz podobna a sie przekonasz:D:D:D

a jak tam Xavierek?? hahaha:D:D:D:D

Gość wioleta86aa
ejeju- pape sama zamkniesz i bedziesz cicho siedzieć jak tobie sie noga podwinie :) Akurat nic nie zyskałaś w moim przypadku,aukcje mi usuneli ale kase zwrócili :) Nie mam nawet nic na minusie :) takze nie maszz sie z czego cieszyć kretynko !!!!!! Tyle że poswiecilam troszke zcasu żeby zrobić jakąs stronke,ale co mi z tego korzystam z ALLEPOMOCNIK co robi wszystko w mig, wiec nie pociesze cie że masz sie z czego cieszyć buahahahahaha co za kretynska myśl!!!!! :) :) :) I co ??????? zamknęląs pape z wrażenia?????? :) :)

Ja jestem kurwa szmatą i wszyscy tak na mnie wołają :) i bardzo sie z tego ciesze :) bo daje dupy każdemu :)

:D:D ojejej,nie nakrecaj sie tak:D:D: bo ci zyłka w dupsku pęknie:?D:D:D: