Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina z Z 25

ropna wydzielina opuźnienie okresu

Polecane posty

Gość Kalina z Z 25

Hej. Ostatnio moje cykle stały sie nieregularne. Miesiączka mi się opuźnia. Ostatnio okres miałam 25 luty i do tej pory nie dostałam okresu. Od pewnego czasu towarzyszy mi ból w dole pleców i bóle jakby jajniki. Od czasu do czasu przed lub po miesiączce występuje krwiomocz ze skrzepami. Miałam usg , ale nie wykazało zmian w pęcherzu ani nerkach. Chodze do ginekologa, skończyłam leczyć pare dni temu infekcje pochwy. Lekarka podejrzewa endometrioze. Rok temu miałam usg ginekologiczne ale było ok. Co mo.że być przyczyną tych dolegliwości??

Gość Kalina z Z 25
Acha, i co jakis czas występuje jeszcze ropna wydzielina. Tz. wydobywa się taka wodnista przezroczysta wydzielina, która czasami sprawia że mam uczucie jakbym się zesikała.(dosłownie)

mam dokładnie to samo ale eni byłam jeszcze u lekarza, robiłas badania pod kątem jajników ?

Gość Kalina z Z 25
nie robiłam żadnych badań. Lekarka chce mnie wysłać na oddział bo miałam wcześniej problemy z hormonami. Teraz czekam na ten krwiomocz, który mam zaniesć do badania żeby miała podstawe do tego żeby mnie na oddział wysłać.