Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania24laaataaaa

Co sądzicie? dobry pomysł na biznes czy zły?

Polecane posty

Gość Ania24laaataaaa

Odziedziczyłam koło rynku mojego miasta(więc strategiczne miejsce ) lokal. nadaje się i na sklep restauracje bo jest w takiej starej piwnicy i jest dość spory. Miasto jest nie dużo ma około 50 tys mieszkańcow Pomyślałam żeby zrobić tam restaurację . w jednym pomieszczeniu np chinską z dość przytępnymi cenami ,a w drugim pomieszczeniu bar sushi . Nie ma w moim mieście jeszcze takiego baru sushi więc może to bylby dobry pomysł? Troche to ryzykowne bo to miasto nie należy do najbogatszych ,ale skoro nie byłoby konkurecji? no ,a jakby co to była by też kuchnia chinska gdyby się nie sprzedało.. Jak myślicie?

Gość Ania24laaataaaa
czy lepiej np otworzyć tam sklep np z odzieżą?

Gość muminek105
odzież nie polecam chińszczyzny też zrób pub z barem z polskimi daniami

Gość otwórz salon masażu :)
;)

Gość Ale to był listonosz...
Bo nie każdy jest snobem i od razu musi żreć wase sushi. Nie każdy lubi ryby, capisci ?

a ja na twoim miejscu bym otwarla jakis mlodziezowy pup ludzie i mlodziez lubi sie bawic a jak jakis fajny pomysl ci wpadnie i jakos klimatycznie zrobisz to i beda przychodzili napic sie piwka mozna zrobic np z akcentami hinskimi

a jak juz odtworzysz to z chęcią odwiedzę a gdzie to ma byc jesli mozna zapytac?