Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonajakcegla

Jak znalesc prace za granica bez zadnych znajomosci?

Polecane posty

Gość gość
Acha... i nie ufaj odpowiedziom na forum ktore polecaja ci konkretne agencje - reklamy.

Gość Gośka

Hej, ja pojechałam do pracy do Niemiec jako opiekunka dla osób starszych. Wyjechałam z http://pracadlaopiekunek24.pl - najpierw skorzyatłam z ich kursu językowego, bo niemieckiego absolutnie nie znałam. Teraz mam pod opieką starszą panią, bardzo miłą, u której mieszkam. Bardzo fajną opcją jest płatny urlop i ubezpiecznie (tak, że na moją własną emeryturkę się odkłada :)) Polecam, jeśli masz wątpliwości ,to napisz do nich maila lub zadzwoń - na pewno odpowiedzą. 

Gość gość

Jak nie mogłam znaleźć pracy przezpół roku to poszłam do agencji, w MG Solutions dostałam ofertę wyjazdu za granicę, dobrze tam zarobiłam. 

Gość Kacha

Ja się zgłosiłam do Centrum Językowego Konik do pracy. Znaleźli mi podopiecznych w Niemczech i teraz pracuję jako opiekunka dla seniorów. Płaca spoko, najważniejsze, aby dobrze opanować niemiecki i mozna zdobywac świat 🙂

Gość gość

agencje pracy Ci pomogą, na przykład otto dobra agencja, polecam

Gość Szukasz pracy?

Ogłoszenia o pracę z Polski i za granicy. Skrój sobie pracę na własną miarę - zobacz nasze oferty na etat, dla emeryta, studenta i dla wszystkich innych potrzebujących zatrudnienia w każdym wymiarze czasu. Portal pracy OGIDO to doskonała platforma dla pracodawców, którzy poszukują wykwalifikowanej kadry pracowników, pracowników fizycznych oraz tymczasowych.

Gość Agata

Ja nie mogłam dugo znaleźć pracy w zawodzie - jestem właśnie opiekunem osób starszych. Zgłosiłam się do Centrum Językowego Konik. Zaoferowano mi racę za dobre pieniądze, z wyżywieniem i dachem nad głową. W naszym kraju bez porównania mniej bym zarobiła.  

Gość Ewa

Ja zawsze szukam ofert na dobrej szteli i jeszcze sie odpukac nie przejechalam. Lubie pomagac wiec praca opiekunki jest dla mnie jak znalazl. Polecam