Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niania w UK

Jaka jest teraz stawka za godzinę jako niania?

Polecane posty

Gość niania w UK

Też zależy od takich czynników jak: - język- znam, fil,ang. w PL - doświadczenie- jest. z PL i z UK (w UK jestem au pair) - wiek- 24 lata ile moge sobie pozwolić?

Gość niania w UK
tez kwestia tego ze mam nin ale nie jestem zarejestrowana jako niania, wiec moze 8-9 funtow za godzine. dzieci jest trójka- 2 lata i blizniaki 3 lata, wiec trzeba zrobic cos do jedzenia i cały czas miec ich na oku nawet do 10 bym moze dociagnela, co sadzicie?

zalezy gdzie, jezeli londyn to mozesz sprobowac, a noz widelec ci sie uda, jezeli poza londynem to bedzie to pewnie jakies 7 funtow na godzine. nianka teraz slaby zawod, jest wiele dziewczyn ktore biora po 6-7 na godzine (na reke), spotkalam ogloszenia, ze nawet 5..

Gość niania UK
Kurcze rzeczywiscie chca mi dac 6f na godzine :/

Gość phi........
powiedz im ze za szostke to ty im mozesz buty wylizac,a nie trojka dzieciakow sie zajac. no powalilo ludzi na mozg!!!!!

Gość Masayuki Yammamottooooooo
jesli nie jestes zarejestrowana to lipa. Jak sie ma zarejestrowana to mozna dodatek od panstwa dostac a jak nie to lipa

Gość zdeperowana mysli ze jest
no wlasnie ZDZ placi np.5 f na godzine bo po co ma placic wiecej skoro ktos za piataka sie jej dzieckiem zajmie ,i to nawet nie jakas EE ale native english speaker made in UK. 24.02.2011] 13:35 [zgłoś do usunięcia] Zdesperowana Domowa Żona ja szukam opiekunki na kilka godzin, powiem ze stawka jest 5 funtow na godzine, pelno jest dziewczyn ktore za tyle popilnuja dzieciaka. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4755032

mysle,ze to najwyzsza pora zeby sie zaczernic. ZDZ na pewno sie nie obrazisz, bo wiem ze nie jestes rasistka .

Gość niania UK
a czego ja moge chciec wiecej? tj miasteczko ok. 4 tys mieszkanców. a kobitka powiedziała ze to na poczatek. poza tym nie jestem zarejestrowana. jak sie okazało to w sumie jedno dziecko, ale pozostała dwojka tez dolaczy pod koniec dnia zawsze na 2/3 h. To nie Londyn. Pokazałam jej Cv, powiedziałam ze mam kwalifikacje i powiedziałam jej ze myslalam o 7f ale ona powiedziała ze na razie moze zaplacic 6.

Gość poza londynem
mysle ze to uczciwa stawka, szczegolnie ze bedzie to Twoj dochod "na czysto", czyli nieopodatkowany

szpieg ZDZ --> alez skad, tylko ta forma promocji troche nie teges :) ja mam jedno dziecko jak by co i czemu mam placic wiecej niz 5 funtow skoro dziewczyny biora po 5. jak macie do wyboru te same ziemniaki za 2 funty a ziemniaki za 3 funty to bierzecie te tansze. tak wogole niezarejestrowana niania to praca na czarno. takie realia. ja tez kasa nie sram.

A czy wiesz ze mozesz sie zarejestrowac z Ofsted jako niania, to sie nazywa voluntary registration , jedyne co musisz zrobic to skonczyc kurs pierwszej pomocy, potem drukujesz aplikacje ze strony Ofsted dolaczasz dyplom ukonczenia kursu i Ofsted Cie rejestruje (oczywiscie najpierw sprawdzaja Twoj criminal record wiec to troche trwa) , jako zarejestrowana niania mozesz pilnowac dzieci tylko jedej rodziny u nich w domu nie u Ciebie i Ofsted Cie wcale nie sprawdza tak jak sprawdzaja Childminders .

aaa i poza tym u mnie to jest kwestia kilku godzin wieczorem a nie nanki na stale. moja niania to ma tylko w domu siedziec i uwazac zeby sie malemu nic nie stalo, nie musi sie z nim bawic w edukacyjne gry i zabierac na spacery.