Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janekrys

Zauwazyliscie ze tylko na kafe istnieje mania wzrostu??

Polecane posty

Jakos na realu sie z tym nie spotykam, szczerze. Praktyucznie nigdy. Co chwile widze kurdupli (ale raczej przystojnych) z takimi laskami ze ja moge tylko pomarzyc a sam mam prawie 185. Rownie czesto widuje strasznie niskie dziewczyny z przystojniakami, roznymi- i niskimi i wysokimi. Mam kumpli , po 189, 187 - ktorzy nigdy nie mieli dziewczyny a one (kolezanki) same nieraz po pijaku na imprach wygaduja sie ze to "pasztety". No jak to- "pasztety" 188 cm wzrostu?? Wg kafe cos tu nie pasuje...Mam tez kumpli kurdupli po 175 ktorym zazdroszcze dziewczyn. Dlaczego w realu jestescie inne niz opisujecie w necie. Tutaj piszecie o preferencjach wysoki wysoki a pozniej patrzycie na ryja, miesnie i gadke szmatke itp

bu tutaj wciskają ciemnoee ze liczy sie wzrost , charakter itp itd a liczy sie wygląd i kasa

Poniewaz kazdy tutaj broni wlasnego wzrostu i zawsze ale to zawsze beda wojny. Brunetki beda szczekac na blondynki, a blondynki na brunetki. Tak samo jak ktos kto jest wysoki bedzie bronil sowjego wzrostu i twierdzil,ze takie osoby sa najlepsze. Oraz druga opcja. Niektorzy wykorzystuja kafe do wyrzucania zali na innych. Facet odszedl do niskiej? Trzeba wszytskich niskich zbluzgac na kafe? Brunetka wkurza? Nie pozostaje nic innego jak teraz zjechac brunetki.. ehh za wąskie umysły, zbyt wąskie by twierdzic,ze wyglad to tylko opakowanie. Trzecia opcja: na Kafe daje pole do popisu marzycielom, fantazjowaniu o wysokich modelach/modelkach, przy czym w zyciu prawdziwym chodzi o cos innego, tu sie mowi co ludzie lubia jakie sa ich preferencje, co moze niekoniecznie zonaczac,ze takie osoby wybieramy w realu

Gość 0101
kafe to kumulacja wypaczonych opinii, więc weź poprawkę

" kafe to kumulacja wypaczonych opinii, więc weź poprawkę " mam kilka kolezanek i od nich usłyszałem podobne rzeczy co wyczytałem tutaj i dodam ze pięknosciami nie są więc przyjmuje to co tu piszą jako prawde

Gość ale co uslyszales?
?

no to co na kafe piszą ogólnie o wyglądzie , charakterze , wzroscie zainteresowaniach itp i nie moge pojąc o co w tym wszystkim chodzi

nawet miałem okazje zobaczyc jacy kolesie je podrywali i musze powiedziec ze wyzej srają niz dupe mają

Gość praca przez internet
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://www.20dollars2surf.com/?ref=250275

"te pierwsze trzy wpisy na czarno to kurduple" bhehe no straszne kurduple :D niziolki wrecz

Gość jakie kurduple co ty pierdolis
przeciez krem od dawna wiadomo ma 192, ty chyba jakis nowy na forum jestes :o

Oj przecież poza pewnymi wyjątkami (które w realu też można spotkać) nikt tych rozmów na poważnie nie bierze. Przecież tutaj każda młoda, samotna kobieta to dzi*ka, podobnie jak każda będąca w związku z obcokrajowcem. Każdy facet który nie ma dziewczyny jest ofiarą, a każdy który się z dziewczyną rozstał zasługuje na spalenie na stosie :)

zauważyłam, zastanawiałam sie nad tym i wydaje mi się ze to jakby pochodna manii wygladu. Może dlatego wzrostu, i wagi też, bo te rzeczy sa najłatwiej mierzalne, i można sie porównac prosto do innych. TYle że nigdy przedtem nie sądziłam, jaka masa kretynów jest na tym świecie, zwłaszcza wśród młodych osób.

Gość Zdrowy błonnik
''Tutaj piszecie o preferencjach wysoki wysoki a pozniej ...'' Bo dla każdej wysoki oznacza co innego. I jedna pisząc ''wysoki'' ma na myśli takiego 175cm a druga 180cm, trzeciej wystarczy 170, bo sama ma 155cm :P

Gość tak jak napisala pupa
BO TE RZECZY SA NAJLATWIEJ MIERZALNE. NAJLATWIEJ SIE POROWNAC PISZAC MAM TYLE I TYLE. TYLE ZE TO MALO MOWI O WYGLADZIE, BO NP JAK ZMIERZYSZ FAJNE CIALO ALBO LADNA TWARZ. WZROST I WAGE NAJLATWIEJ W KILKU CYFRACH

Gość kdkfkfgg
GOWNO WIECIE, LICZY SIE DLUGOSC PALY!!!!

Gość kdkfkfgg
imo, pokaz pale , a nie pierdolisz farmazony....

Gość kdkfkfgg
tak, to ja :) pokaz pierwszy :P

Gość kdkfkfgg
wyskakuj z gatek i pokazuj pindola

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvccccccc
IMO to jakas fajna dupa? :P

Gość kdkfkfgg
nie wiadomo, bo jeszcze nie pokazal swojej fajnej dupy ani pindola

Gość kdkfkfgg
musisz najpierw pokazac, bo nie wiadomo czy warto sie umawiac na kolacje :P

Gość kdkfkfgg
damie sie nie odmawia, wyskakuj z portow

Gość IMO13714
Dama...temu dam, tamtemu dam, TO DAJ I MI! Pokaż cycki!

Gość IMO13714
O jakiś suczor kasuje moje posty! Kij Ci w oko jędzo! :D

Gość IMO13714
Jankerski - powtarzam, wklej badania potwierdzające Twoje lipne tezy.

no czesc IMO. wystarczy wpisac na google kiedys znalazlem pelno bylo tego. poza tym na journal of human behavior tez jest pare badan ktore taka teze udowadnialy. musialbym tego szukac a nie chce mi sie teraz szefie :D