Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vi_

niemowlę śpi po 20-30 minut-czy to normalne?

Polecane posty

Gość vi_

powiedzcie prosze bo dostaję świra. Córka ma 2 miesiące - w nocy śpi bez zarzutu a w ciagu dnia drzemie po 20-30 minut... zasypia,śpi głęboko, potem przebudza się i koniec, zadne usypianie, kolysanie nie pomaga..

moja corka tak ma 3 x po 30 min spi w dzien. Zdaza sie, ze spi dluzej ale to zwykle po spacerze. Jak skonczyla 4 m-ce i zaczela jesc wiecej stalych posilkow to takze dlugosc snu (1-szej drzemki) sie wydluzyla

Gość Oj, znam to.......
Miałam to samo, od urodzenia córka potrafiła leżeć i patrzeć w sufit, a ja nie mogłam sie nadziwic, jak mało snu potrzebuje moje młodsze dziecko w porównaniu ze starszym. Nie chcę cie martwić, ale najwidoczniej taki "egzemplarz" ci się trafił;) Córka przestała w ogóle w dzień spać, jak skończyła 13 miesięcy (dla porównania dziecko sąsiadów w tym czasie spało 2 razy po 2 godziny), na początku była strasznie zmierzła, ale z czasem się to unormowało, chodziła spac ok 19 i było ok. No ale nie ukrywam, ze dla rodziców to strasznie męczące, ze nie ma się chwili wytchnienia przy dziecku.

Gość niestety, ale to normalne,
takie po prostu dziecko. Moje tez tak kiedyś w dzien spało...Męczące, ale nic sie na to nie poradzi:(

Gość usmiechnijsie
moja córka też tyle śpi, nawet na spacerze śpi góra 30-40 minut i oczy jak pięciozłotówki :)