Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to NIEMOZZZZLIWE

halo halo halo wierzycie w istnienie tych ludzi???

Polecane posty

Gość to NIEMOZZZZLIWE

# Witarianizm dieta polegająca na spożywaniu wyłącznie produktów świeżych (bardzo rzadko nie łączy się z wegetarianizmem). Odrzuca jakiekolwiek potrawy gotowane. Witarianie rezygnują również z wszelkich napojów typu kawa, herbata. # Frutarianizm (lub fruktarianizm, fruitarianizm, fruktorianizm) najbardziej zaostrzona forma wegetarianizmu. Oprócz mięsa i produktów pochodzenia zwierzęcego, fruktarianie nie jedzą żadnych owoców i warzyw, których zerwanie uśmierciłoby roślinę (np. sałaty). Ich pokarmem jest produkt naturalny, którego pozyskanie nie wymaga zabicia rośliny, tzn. owoce do których zaliczają się zarówno ogórki, kabaczki, bakłażany, pomidory jak i jabłka, banany itd. spełniające podany warunek. jak w tytule, ja uważam, że diety są teorytyczne (śmiercionośne), niemożlwie, żeby istnieli ludzie, którzy się tak odżywiają a wy jakie macie zdanie na ten temat?

Gość to NIEMOZZZZLIWE
uppppppppp

Gość to NIEMOZZZZLIWE
uppp

Gość to NIEMOZZZZLIWE
?????????????????????? ??????????????????????? ??????????????????????

O tych pierwszych oglądałam program. W domu nie sprzątali, bo bakterie są dobre. Jedli surowe mięso kilkumiesięczne(najlepiej żeby zarosło plesnią, bo to więcej witaminek). Nie myli zębów pastą tylko masłem z piaskiem.

Gość ojjjjjjjjj
pewnie ze mozliwe. kazdy zoladek sie przyzwyczai.

Gość to NIEMOZZZZLIWE
to jest naprawdę MEGA-niewiarygodne, ze az tacy dziwacy są (przynajmniej dla mnie)

Jasne, że nienormalni. Ta rodzina, o której wyżej pisała, była naprawdę nienormalna. Ryczeli, rzucali się po ścinach i podłogach(dorośli ludzie), kiedy ktos im zlew w łazience umył :o

Gość ej demonizujecie ich
ja mam paru znajomych, ktorzy sa na surowej diecie i moze faktycznie podchodza do zycia w troszke inny sposob niz wiekszosc spoleczenstwa, ale na pewno nie jedza splesnialego miesa :o i sprzataja w domach :O

Gość ojjjjjjjj8
up

Gość thsrhht
nie wiem, tez sie ostatnio nad tym zastanawialam przestalam jescx mieso jakis miesiac temu i przy okazji dowiedzialam sie o tych dziwnych rzeczah nie wiem, jak oni zyja i ile zyja to z tym miesem i niesprzataniem to ktos sobie jaja robi

Gość ojjjjjjjj8
marceli co to za jęzor? czyżbyś się tak niekonwencjonalnie odżywiał?

Gość ojjjjjjjj8
# Liquidarianizm dieta oparta na spożywaniu witariańskiego pokarmu pod postacią soku. Stosujący tę dietę uważają, że nie obciąża organizmu, jednocześnie dostarczając wszystkich potrzebnych do funkcjonowania składników mineralnych i witamin. # Sprautarianizm dieta oparta na spożywaniu w większości kiełków (skiełkowane nasiona roślin-zbóż, warzyw, owoców, itd.). oto kolejne niewiarygodne diety

Gość Z tym miesem i
nie sprzataniem to nikt sobie jaj nie robi ,ja tez ogladalam ten program ,to byl program pt "zamiana zon" i bylo dokladnie tak jak ktos powyzej napisal:O

Gość ojjjjjjjj8
BRESARIANIE. Czerpią oni składniki mineralne i odżywcze wyłącznie ze światła i powietrza, okazjonalnie jedząc orzech hit

w Kocborowie, w szpitalu psychiatrycznym od kilku działa reaktor jądrowy. Dwóch pacjentów rozbija sobie młokiem jądra. Wszystko jest mozliwe. Cudów nie ma.

Gość vgbhgnhjnjjm
chodzą i tacy debile po świecie swoją drogą żałować głupiej sałatki - buahaha :D to trzeba mieć na bani 🖐️

Pani doktor - bardzo mądrze napisane :) zainteresowal mnie ten punkt widzenia mam jednak pytanie owoce maja duzo cukru (jnie jadam slodyczy od razu mowię) czy jedzenie ich kilogramami dziennie nie podnosi za bardzo jego poziomu?