Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina987

Małżeństwo dla formalności

Polecane posty

Gość karolina987

Moja mama mieszka od5 lat w USA nie mogła mnie tam ściągnąć to znaczy tylko na odwiedziny , więc znalazłam sobie kolesia z którym się ożeniłam tylko dla obywatelstwa on o tym wiedział i się zgodził ale teraz coś mu sie w głowie poprzewracało żeby się z nim rozwieść muszę być z nim przynajmniej rok ale teraz to piekł on zmusza mnie do sypiania ze sobą , jest psychopatyczny boję się go nawet uderzyć mnie nie ma oporu , nie chcę tego zgłaszać bo boję sie konsekwencji mnie deportują moja mama się tak cieszyła i jak zobaczą takie oszustwo to jeszcze ją deportują poradźcie coś

Gość laaallllaaa
wybacz ale sam jesteś sobie winna:O

Gość karolina987
tak wiem ale on o tym wiedział proponowałam mu nawet pieniądze ale on powiedział ok że to tylko papierek i tyle że mi pomoże

trzeba bylo sobie poszukac normalnego kolesia, latac w odwiedziny, utrzymywac z nim kontakt, poznawac sie i po jakims czasie zaczac zalatwiac legalnie wize narzeczenska a nie pakowac sie w gowno by miec wize.

Gość kokkokoo
co to za bełkot, tego nie da sie czytac nikt normalny nie zgodzilby sie na malzenstwo 'dla papierka', wiec masz co chcialas.

no wiesz mowia no ridk, no fun;-)) ty wybtrales opcje z podwyzszonym ryzykiem to skad to zaskoczenie?;-) there's no free lunch!

Gość karolina987
wiecie ile osób tak robi wcale nie jest łatwo załatwić sobie wize legalnie

prosze cie:o Jak sie chce to sie da. Tylko trzeba miec udokumentowane pewne rzeczy. Teraz albo sie mecz, choc podejrzewam, ze jak sie rozwiedziesz po roku to i tak bedzie to podejrzane i mozesz miec problemy albo sie rozwiedz i wracaj do pl

Gość karolina987
naprawdę cholernie trudno jest o pobyt stały takie rozwiązanie było najszybsze i chyba jedyny rozwiązaniem było