Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfgvbnm

Jak mężczyźni odbierają dotyk atrakcyjnej babki?

Polecane posty

Gość cfgvbnm

Na etapie zwykłej znajomości? Gdy dotknie w ramię podczas żartu. Wyłapują to, czy marne szanse? Wiem, że kobiety zwracają uwagę, a jak z facecikami? :) :)

Mężczyźni wyłapują to bardzo dobrze ale jak jest z "facecikami" to nie wiem niestety. ;)

Gość cfgvbnm
Nie no o mężczyznę mi chodziło. :) Dojrzałego, nie jakiegoś chłoptasia. Wiem, że jest otwarty i nie boi się dotyku, dlatego się odważam raz na jakiś czas dotknąć. Zastanawiam się tylko, czy on zwraca uwagę.

Gwarantuję Ci że zauważa to. :) Rozumiem że Twoje działania mają na celu coś Mu zakomunikować.

Gość foldasssssssssssssssss
tylko dziwki i szmaty tak robią

Gość cfgvbnm
Tak, ale ja mimo, że ze strony mężczyzn krzywdy nie zaznałam, wręcz przeciwnie, mam bardzo dobre zdanie, bo wyjątkowo mnie traktują, to jestem osobą nieśmiałą. Wciąż mam wrażenie, że się wygłupię, że wyjdę na kogoś zbyt odważnego, nachalnego. To problem. Nie umiem tego zakomunikować. Nie odważę się pierwsza ubrać tego w słowa, przekazać dosłownie swojego zainteresowania. Samo dotknięcie kosztuje mnie nie lada odwagi. Co można jeszcze zrobić gestami?

Gość asdffffffffffffffs
Jeśli mu się podobasz to pewnie zwraca na to uwagę jeśli nie to raczej lata mu to koło dupy za przeproszeniem .

Gość cfgvbnm
foldasssssssssssssssss Wolnej kobiecie nie można dotknąć męskiego ramienia wolnego mężczyzny? Bo jest dziwką? A co wolno w takim razie?

Gość cfgvbnm
Myślę, że obydwoje jesteśmy zdystansowani. Ja ze względu na nieśmiałość, a on ze względu na przeżycia- rozwód. To delikatna sprawa... Dość trudna. Nasza znajomość ma charakter jak najbardziej pozytywny. Nie wiem co jeszcze mogłabym powiedzieć... Co jeszcze mogę zrobić? Dyskretnie?

Gość vitalijjjjjjjj
Zacznijmy od tego że jakbyś była faktycznie atrakcyjna to byś nie musiała go wyrywać bo on by to dawno zrobił pierwszy. Po drugie byś nie była "wolna", ale to inny temat. Zrobiłaś to co mogłaś. Więcej nie ma sensu. Jeżeli pomimo takich gestów on nic nie zadziała, to znaczy że mu się nie podobasz. Rozwód nie ma nic do rzeczy. Zapewniam że jak laska się podoba to nawet "zajęty" facet zadziała, a tym bardziej taki "po przejściach". No a jak laska się nie podoba, to nic z tego nie będzie.

Gość cfgvbnm
Nie będę usprawiedliwiać przyczyn mojego stanu wolnego, udowadniać jak jest, bo nie widzę sensu w takiej dyskusji. Jest mi trudno z powodu mojej nieśmiałości. Nie zauważyłam z jego strony niechęci, wręcz przeciwnie. Zastanawiam się jedynie czy moje sygnały są zauważalne i co można jeszcze zrobić. Wiem, że nadmiernie dbam o to, żeby nie było w moich gestach widać czegoś głębszego, zapewne popełniam błąd.

Gość djehk
Co ty z tym dotykiem? Ubierz się dobrze:spódniczka,białe majteczki,jakieś rajtki ładne albo pończochy,dekolcik...to działa b. dobrze. A ty pewnie w spodniach wytartych i swetrze...jak większość .