Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puchatka 29

mam do Was taką prośbę ........................................................

Polecane posty

to nie jest prowokacja . Czy ktoś byłby w stanie przesłać mi coś do jedzenia ? tak by starczyło do końca kwietnia ? w kwietniu ide na 2 ty do pracy ,ale pieniądze dostane dopiero końcem kwietnia. Normalnie nie pracuję i to nie dlatego że mi się nie chce ,a dlatego że mam chore dziecko,które sama wychowuję .Poza zajeciami w szkole wymaga stałej opieki ,a na umowe ,co za tym idzie swietlica nikt nie kwapi się zatrudniac . Proszę nie dawajcie mi rad typu mops caritas itp bo oni owszem pomagają ,ale spróbowałby kto za to przeżyć ,byłby w księdze guinesa.Zwyczajnie zapłaciłam częsc pieniedzy za mieszkanie bo groził nam karton i na jedzenie leki a nawet płyn do naczyń zwyczajnie nie mam. Nie proszę Was o pieniądze ,bo zdaję sobie sprawę ile jest naciągaczy ale jeśli możecie ,o jakieś jedzenie z tych długoterminowych. Chowam odnośc do kieszeni bo nią dziecka nie wyleczę ani nie nakarmię i błagam Was pomóżcie ... .. proszę o mail ,oczywiscie mogę udowodnić , mieszkam w małopolsce .Może ktoś ma prace ,potrzebuje umyć okna prze świętami ? Bochnia ,Brzesko Tarnów ? Błagam ,nie traktujcie tego jak prowokacje . mój adres: puchatka29@interia.pl

Gość ckcvvgb
znowu ty....

Gość Puchatka?
A zbijesz mi konia?

za robote sie wez:)ja mam kase,ale się z toba niepodzielne,nie lubie żebraków i naciagaczek.Na internet cię stac?

Gość smalec i boczuś
teraz się żebrze na internecie, a nie pod kościołem? nowe dziwne czasy. idź oddaj cos do lombardu i kasa będzie.

Gość adfghjkasdfghjkl
nie wiem o co chodzi ale czy musicie czlowiekowi dokuczac? czy myslicie ze jak ktos ma forse to blaga o zarcie? zastanowcie sie

nie grozi mi to :)oprocz tego że mam bogatego meza to jeszcze moi rodzice i teście też bogaci.Sama widzisz

Nellii co z tego, ze jestes bogata, jak we lbie masz pusto ! Twoje wypowiedzi na innych topicach i te tutaj sa po porstu zenujace :-O

Ja to bym się zwróciła o pomoc do rodziny i znajomych. Na pewno kupią Ci jedzonko. Chyba, że ktoś mi wytłumaczy jak tym mailem wysłać to ja chętnie..

Gość smalec i boczuś
jakbyyś mieszkała koło mnie i mógłbym Cię sprawdzić czy faktycznie jest tak jak piszesz, to pewnie, że pomógłbym żadna koleżanka nie może Ci pożyczyć choć 20 zł?

Gość fafarafatuturutuman
Padaj swoj numer telefonu zaraz do ciebie zadzwonie i ci pomoge

Gość Gdyby to była prawda
to bym pomógł ale skąd mam mieć pewność?

szkoda mi cie dziewczyno, ale trochę nie wierzę w twoja sytuacje , tyle jej naciągaczek że człowiek nie chce pomagać

Gość fafarafatuturu-
Niech poda numer telefonu zawsze mozna do niej podjechac i sprawdzic czy jest taka biedna !Wiem ze to jest prowokacja ale jak taka cwana to porozmawiamy I jeszcze jedno skoro jestes taka biedna to jakim cudem stac cie na internet?

Gość fafarafatuturu-
Czekamy na twoj numer telefonu jezeli nie poda nie odpisujcie jej ! Trzeba bojkotowac takie szuje!

Gość dej mi ta noc
halo

to nie jest prowokacja . Czy ktoś byłby w stanie przesłać mi coś do jedzenia ? tak by starczyło do końca kwietnia ? w kwietniu ide na 2 ty do pracy ,ale pieniądze dostane dopiero końcem kwietnia. Normalnie nie pracuję i to nie dlatego że mi się nie chce ,a dlatego że mam chore dziecko,które sama wychowuję .Poza zajeciami w szkole wymaga stałej opieki ,a na umowe ,co za tym idzie swietlica nikt nie kwapi się zatrudniac . Proszę nie dawajcie mi rad typu mops caritas itp bo oni owszem pomagają ,ale spróbowałby kto za to przeżyć ,byłby w księdze guinesa.Zwyczajnie zapłaciłam częsc pieniedzy za mieszkanie bo groził nam karton i na jedzenie leki a nawet płyn do naczyń zwyczajnie nie mam. Nie proszę Was o pieniądze ,bo zdaję sobie sprawę ile jest naciągaczy ale jeśli możecie ,o jakieś jedzenie z tych długoterminowych. Chowam odnośc do kieszeni bo nią dziecka nie wyleczę ani nie nakarmię i błagam Was pomóżcie ... .. proszę o mail ,oczywiscie mogę udowodnić , mieszkam w małopolsce .Może ktoś ma prace ,potrzebuje umyć okna prze świętami ? Bochnia ,Brzesko Tarnów ? Błagam ,nie traktujcie tego jak prowokacje . mój adres: puchatka29@interia.pl

Gość To jest przeciez podszyw!!!!!!
Puchatka29 pisała na kafeterii, ale jakbyście byli spostrzegawczy to zauważylibyście, że to jest podszyw i naciąganie ponowne tamtej historii. Tamta puchatka to był nick: Puchatka29 tu między puchatką a 29 jest spacja. Zreszta kliknijcie w jej czarny nik ilośc postów i tematów zbyt mała. Tamta Puchatka dużo pisała Ty podszywaczu weź się walnij w swój durny dekiel i nie rób sobie jaj z naprawdę potrzebującej kobiety. Ona prosiła kiedyś o pomoc, ale podziękowała i zniknęła z tego forum po otrzymanej pomocy. A Ty kopiujesz to i tu wklejasz żeby ludzie mysleli, że jej mało i znowu naciaga jestes podszywaczu żalosny.

Gość pewnie jakiś student to pisze
na darmowe jedzonko sie chce załapać :D

Gość skad ja to znaam..
wiesz co byłabyś wiarygodna gdybys napisala wreszcie cos innego,masz ciagle tą samą spiewke ,jesteś nudna..

Gość dobrarada.
na internet ja stac a na jedzenie nie hahahah pewnie konserwy chce sprzedac!