Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farmer z pomorza

Jak reagować gdy podrywa mnie GRUBA dziewczyna ??

Polecane posty

Gość farmer z pomorza

Nie chcę wyjść na nieuprzejmego, ale jestem normalny i nie podniecają mnie zaniedbane KASZALOTY tylko normalne zadbane szczuplutkie dziewczyny:P Jak w kulturalny sposób odmówić takiej nie urażając przy tym ? Nie chce być chamski, ale może w tym jest metoda ?

Gość wyslij wiadomosc.........
Otyla osoba to tez czlowiek i nalezy jej sie szacunek. Jak nie jestes nia zainteresowany to po prostu to powiedz. Zbedne tu sa jakies glupie, niemile odzywki w stylu :spadaj tlusciochu! Zapamietaj Ze kiedys role moga sie odwrocic ;P Albo ten gruby kaszalot zamieni sie w sliczna dziewczyne ktora zemsci sie na tobie ;p

Gość farmer z pomorza
Zgadza się, to też człowiek. Ale dlaczego natarczywie podrywa kogoś kto "nie gra w jej lidze" ? Czy ona nie jest samokrytyczna ? Nie chcę być niemiły ale czasami chyba takie chamskie potraktowanie w stylu SPADAJ TŁUŚCIOCHU jest najlepszym wyjściem bo może wtedy dotrze to do jej obtłuszczonego mózgu i zacznie mierzyć siły na zamiary ? Ja nie mam nic przeciwko tłustym dziewczynom, niech tylko znają miejsce w szeregu dziewczyn i niech się nie łudzą. Dlaczego nie chcą podrywać jakiegoś łysego grubaska ? No właśnie, dlaczego ?

Hmmm...stanowczo powiedzieć, że nie jesteś zainteresowany. Dalszą część wpisu autora traktuję jako humor z zeszytów bowiem, jak można reagować inaczej, gdy temat zakłada facet z rozdmuchanym ego ? :D

Gość Uważam, że można
zakochać się w kimś z nie swojej ligi. To znaczy, uważasz, że każda gruba i brzydka dziewczyna, może być tylko z brzydkim i grubym mężczyzną? Poza tym co to za postrzeganie gruby - zły, chudy - dobry. Gruby - brzydki, chudy - ładny??? A nie pomyślałeś, że dla niej to mega odwaga i super poświęcenie, przełamanie się i zagadanie do ciebie, czy poderwanie. Czy nie myślisz, że ona stawia wszystko na jedną karte, zachowując się w taki sposób? A ty piszesz o obtłuszczonym mózgu... to żałosne :(

moze zuc jej paczka to za nim pobiegnie

Gość Emerytowany
Wiecie jak ja załatwiam takie sprawy w zabawny sposób? Otóz zapraszam takiego tucznika do McDonalda. Zwykle nie odmawiają. Zamawiam dla siebie i dla niej bo Big Macu. Siadamy przy stoliku i jemy, raczej bez rozmowy. Po czym to wstaje, dziekuje i wychodzę.

Gość farmer z pomorza
To proste. Otyłe dziewczyny powinni mierzyć siły na zamiary. Wy chyba jesteście ślepe. Poczytajcie sobie tą kafeterię ile jadu zaniedbane grubaski wylewaja na dbające o siebie dziewczyny... Na dodatek sądza, że należy im się to samo co zadbanym dziewczynom ? Z jakiej racji ? Czy należy szanować kogoś kto siebie nie szanuje ? No ludzie... :o

niemożliwe, abyś był z Pomorza, mieszkam na Pomorzu, tu nie ma takich głupich ludzi, no może przyjechałeś z jakiegoś zadupia ruskiego.

Gość Uważam, że można
Wypisałabym tu jeszcze wiele argumentów, zarzutów i tłumaczeń, ale dyskutowanie z wami to zniżanie się do waszego żenującego poziomu. Tak więc powyżywajcie się na grubych dziewczynach. Podbudujcie swoje egoo. Powodzenia :)

Gość znam, widziałam
bmblondyn gdzie na pomorzu mieszkasz?

Gość farmer z pomorza
W polskiej rzeczywistości ubezpieczycielem jest de facto państwo finansowane z kieszeni podatnika. Grubaski - stałe klientki opieki zdrowotnej - obciążają swoimi schorzeniami szanujących się obywateli. Nie mówię, żeby KASZALOTÓW nie leczyć. Powinne mieć jednak świadomość, że korzystają z systemu opieki zdrowotnej w większym zakresie niż ludzie prowadzący mniej gnuśny styl życia. i dalej: Jeśli ktoś żre bez opamiętania, to znaczy, że nie wie, co to charakter, godność, człowieczeństwo. Człowiek, który stacza się do poziomu pochłaniającego wszystko tucznika, nie jest godzien szacunku. Wziąć się za siebie, trochę honoru, samozaparcia. W USA ulicami suną opasłe potwory zadowolone ze swojego wyglądu - do tego właśnie prowadzi konsumpcyjny styl życia. PROSIAKI - wstydźcie się! Do tego dążycie broniąc te tłuste świnie ??? :o

Kotku, czy Ty się przypadkiem nie przeceniasz? Może "nie ta liga" to tylko Twoje urojenie? Pychą mi śmierdzi z monitora. Aż głowa boli.

Gość patyczak .
Do tego dążycie broniąc te tłuste świnie ??? Do zaawansowanej anoreksji :))

Gość a jaki jest....
moze zuc jej paczka to za nim pobiegnie :D :D :D

Farmerze z Pmorza !!!! W twych wypowiedziach zauwazyłam przerost formy nad treścią .... opanuj swe emocje ,.....

Gość kaszmirrr
Jakim człowiekiem trzeba byc żeby o drugim człowieku powiedzieć tłusta świnia?

Chciałabym tylko zwrócić uwagę autora tego topiku na to, że nie wszystkie otyłe dziewczyny są takie bo się obżerają. Są przecież choroby, których leczenie może prowadzić do powstania nadwagi - choćby konieczność zażywania sterydów przy niektórych schorzeniach.

Gość farmer z pomorza
A ile z GRUBYCH dziewczyn jest na prawdę chorych ?? Stawiam, że jakieś 5 - 10% A co z resztą ? Ja wiem, że łatwiej jest zrzucać winę na "geny" "zła przemianę materii" itd aby mieć wymówkę robiąc ze swojego żołądka śmietnik i budując oponę gastronomiczną :o Czy na prawdę warto szanować kogoś kto siebie nie szanuje z wyboru ??? Bo poza skrajnymi przypadkami chorych dziewczyn, reszta spasła się na własne życzenie. To o czym my tu mówimy ?? :o

A jesteś w 100% pewien, że ta dziewczyna o której tak "ładnie" myślisz nie jest chora i że to nie jest jej wina. A tak poza tym to sama znam kilka dziewczyn otyłych i wg mnie wcale dużo nie jedzą. Gdybym ja miała jeść tyle co one to byłby ze mnie sucharek :)

Gość u mnie
Pan chyba pomylil sformułowania grubsza kobieta moze byc zadbana nie wiemmmm czy wiesz , mylisz pojecia . ale nie ma co sie nim przejmowac patrzac co pisze twierdze ze jest zjaranym na solarce BOSSEM w starym glosnym BMW :) Pozdrawiam bolka :*

Gość taka prawda.......
potraktuj ja tak jak sam chcialbys być potraktowany przez dziewczyne ktora nie jest toba zainteresowana:P

powiedz jej to samo, co powiedziałbyś do normalnej dziewczyny, którą nie jesteś zainteresowany... tyle w temacie!

Gość szczypior1
ona może ma chore ciało, ty masz chorą głowę

Gość o czym my tu mówimy
no własnie o czym? o tym czy chcesz dac do zrozumienia kobiecie że nie nie jesteś nią zainteresowany? hm, odnoszę wrażenie, że Ty raczej wolałbyś ją (och, przy okazji) upokorzyć. aż tak małeEgo u Pana Autorze? nie w smak Panu że został zaliczony do nie swojej ligi? a może Ty rzeczywiście do tej (gorszej) ligi przynależysz?

Gość kwidxzynsa
ta dziewczyna jednak ma szczęście ze farmer nie jest nią zainteresowany, pewnie by ją potem poniżal... farmer jestes wstrętny i obslizgły pacan

Gość nureksznurek
To fakt- ma dziewczyna szczęście:) Co za różnica czy podrywa go gruba dziewczyna czy szczupła jesli obie mu się nie podobają? niemniej każdemu człowiekowi należy się szacunek i zrozumienie. Nie wolno nikomu ubliżać , grubi też mają uczucia

Gość fffffffff
słuchajcie ja kiedyś byłam gruba i wiem jak to jest kiedy nikt się tobą nie interesuje co gorsza chłopcy się z ciebie naśmiewają i robią z ciebie "jaja" teraz jestem szczupła może nie mega figura modelki ale wyglądam dobrze i mieszcze się w normach i widze jaka jest różnica. Faceci zwracaja na ciebie uwagę, komplementują i podrywają to naprawdę jest przyjemne za nic w świecie bym nie chciała znowu wyglądać jak wcześniej. Za dużo mnie to kosztowało i za dużo jest do stracenia.

Gość bfbfgbfbf
no takie jest życie:) jestem kobietą ale też bym nie chciała żeby jakiś grubas się za mną uganiał no niestety taka jest brutalna prawda. Byłam kiedyś gruba teraz jestem szczupła wiec znam sytuacje od każdje strony i widze różnice jak było kiedyś jak jest dziś. Kiedys wyzwiska a teraz maślany wzrok facetów. Niech każdy robi jak chce ja tam wole być szczupła i mieć fajnego wysportowanego faceta a nie sapiącego grubasa. No ale jak ktoś woli inaczej to prosze bardzo