Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farmer z pomorza

Jak reagować gdy podrywa mnie GRUBA dziewczyna ??

Polecane posty

Gość gość
ja się oświadczyłem takiej grubej bo nie umiałem jej odmówić :(

Gość gość
...powiedz jej..poka pipe...

Gość gość
jak pokaże z pżodó to nie jest gróba.....

Gość fakty fakty fakty fakty
I kobiety i facec***atrzą na 1) wygląd 2) zaradność ( możliwości zarobkowe). W tym u facetów dominuje punkt pierwszy, u kobiet drugi.Jesteśmy więc kwita. Poczucie niesprawiedliwości w związku z tym występuje siłą rzeczy u brzydkich kobiet i niezaradnych facetów. Obie grupy nie zostały obdarzone przez naturę ważnymi dla płc**przeciwnej cechami. I chcą ugrać dla siebie jak najwięcej od życia, zainteresować w jakiś inny sposób. Jak każdy. Ja szczerze życzę im powodzenia, bo wiem, że mają całe życie pod górkę.

Gość gość
tylko ze jeśli chodzi o wygląd faceci patrzą ogólnie a kobiety szczegółowo i wszędzie gdzie się da i nie da wsadzą cm. Jeśli chodzi o zarobki to facet nie chce nieroba kobietę a kobieta chce kogoś kto będzie ją utrzymywał

Gość fakty fakty fakty fakty
Jakie pary się częściej widuje: a)przystojny facet z grubą kobietą b) brzydko-przeciętny facet z ładną dziewczyną Chyba każdy zna odpowiedź :D

Gość gość
hahahaha jestescie zalosni. mysliscie ze otyla kobieta nie ma prawa do szczescia? ja znam wiele osob otylych I ciesza sie z zycia bardziej niz szczupla laska. poprostu powiedz jej ze nie jestes nia zaintereowany I tyle. a ludzie wypisuja jakies bzdury na temat grubszych ludzi. owszem niektore laski wpieprzaja 8 kurczakow na noc sa same sobie winne. ale sa dziewczyny ktore jedza normalnie I poprostu sa grubsze. tak czasami bywa. PS. sama mam pare kilo wiecej I jestem naprawde szczesliwa zakochana z wzajemnoscia kobieta :-) I nie, moj facet nie jest lysym grubym facetem tylko wysokim zadbanym umiesnionym mezczyzna :-). I kocha mnie, chcemy sie zarzeczyc. pamietajcie nie zawsze liczy sie wyglad, teraz jestescie piekni ladni, a co bedzie za 15 20 lat? role moga sie obrocic :-) dziekuje za uwage.

Gość gość
.......tłóste lochy kwiczą po francóskó OóóóŁiiiiiiiiii..........

Gość gość
Zależy kto dla kogo jest gruby. W modzie szkieletów i anorektyczek( 32XS) kobieta w rozmiarze 38 tez jest gruba, mimo że jej BMI wykazuje wagę prawidłową.

Gość gość
dokladnie, w dzisiejszych czasach tak to jest ze rozmiar 38 jest juz uwazany za gruby, smutne

Gość gość
Za 15 - 20 lat te grube dziewczyny będą tłustymi starymi babami a te szczupłe też się roztyją ale jest szansa że mniej .

Gość gość
Za 15 - 20 lat te grube dziewczyny będą tłustymi starymi babami a te szczupłe też się roztyją ale jest szansa że mniej . Brednie, jako nastolatka miałam problem z wagą, schudłam.. dziś moje szczupłe koleżanki z lat szkolnych utyły, a ja mam prawidłową wagę. I wielkie zdziwienie na spotkaniach po latach.

Gość gość
To jesteś wyjątek potwierdzający regułę .:)

Gość gość
prędzej gruba, brzydka, obleśna dziewczyna znajdzie chłopaka niż przeciętny chłopak dziewczynę.