Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxxxymilian12345

co sądzą o tym kobiety ?

Polecane posty

Gość maxxxymilian12345

Witam, mam dylemat nie wiem jak postąpić. Ponad pół roku temu poznałem kobietę (znaliśmy się wcześniej z widzenia i mieliśmy wspólnych znajomych). Zaczęliśmy się spotykać było wszystko ok, powiedziałem jej że mi zależy na naszej znajomości ale ona odpowiedziała że nie chce żadnych związków chce tylko się spotykać i miło spędzać czas. Więcej już jej tak nie mówiłem spędzaliśmy ze sobą dużo czasu, sypialiśmy razem i to trwało jakieś pół roku. Nagle z dnia na dzień dostaje esa od niej że ona chce kilka dni spokoju po to żeby złapać oddech, pomyślałem ok nie ma sprawy. Po tygodniu do niej napisałem co słychać i takie tam , nie odpisała na drugi dzień zadzwoniłem, nie odebrała. Co powinienem zrobić Waszym zdaniem ? Na razie czekam na kontakt z jej strony i nie odzywam się. Dodam że oboje jesteśmy po 30 i po nieudanych małżeństwach.

Gość a jaki jest....
może pojawił się ktoś inny...

Gość maxxxymilian12345
raczej nie bo ona tylko dom praca nigdzie nie wychodzi

Gość a jaki jest....
masz 100% pewność?

Gość maxxxymilian12345
tak mam 100% pewności

Pytasz - odpowiadam ;) Nic nie rób, zrobiłeś i tak ponad plan. ;) Piszesz, że to "kobieta po przejściach" - w takim wypadku uraz jaki jej został jeszcze czeka na wyleczenie. A teraz poważnie: sadzę, że wiązanie się z taką kobietą jest możliwe jedynie wtedy, kiedy oboje macie jednakowe wizje przyszłości i potraficie ze sobą otwarcie rozmawiać o Waszych oczekiwaniach. W innym wypadku, jest to działanie na oślep, z mnóstwem niejasnych sytuacji i zachowań partnerki. 🖐️

Gość skoro nic się nei wydarzyło
między wami, zadna kłótnia itp to mniemam że albo problemy z pracą/dziećmi albo kogoś poznała mogą być tylko te dwa powody dlaczego cię unika

Gość a jaki jest....
Myślę że po prostu po tym czasie zauważyła że angażujesz się w ten związek i stwierdziła że musi to zakończyć żeby Cię ranić

Gość skoro nic się nei wydarzyło
no i raczej sądzę że nie chodzi o problemy...bo tak to by się odezwała, pogadała z tobą.... unika cię bo czuje się pewnie nie w porządku że spotyka się z kimś

Gość a jaki jest....
a że miota się między byciem a nie byciem w tym układzie, to przestała się odzywać, może potrzebuje czasu żeby to przemyśleć

Gość maxxxymilian12345
nic się nie wydarzyło , żadnej kłótni po prostu od tak przestała się odzywać. Nie będę robił nic poczekam , bo innego wyjścia nie widzę

moze zobaczyla jak masz malego i sie wystraszyla

Może pojawił się ex? Ktoś z przeszłości? A może zwyczajnie sprawa rodzinna, w którą nie chce Cię angażować? Poczekaj tydzień. W tym czasie powinna się odezwać i wyjaśnić sprawę. Jeśli się nie odezwie, to raczej nie robiłabym sobie wielkich złudzeń...

Gość maxxxymilian12345
Spotkałem ją dzisiaj wieczorem przypadkiem, stałem i rozmawiałem przez telefon ona przechodziła, powiedzieliśmy sobie cześć i się zatrzymała ja skończyłem natychmiast rozmawiać przez telefon, a ona powiedziała że się bardzo śpieszy i poszła :( nawet nie pozwoliła się odprowadzić

Gość dodf
a może ona wpadła? 1. kobiety raczej nie są tchórzliwe i jak chcą zerwać, to mówią to, a nie uciekają. 2. kobiety się angażują, nawet gdy zakładają, że tego nie zrobią ( oksytocyna wydzielana podczas seksu wpływa na przywiązanie do faceta) 3. kobiety raczej jak mają problem, to chcą się wygadać, to nie mężczyźni, którzy idą do swojej jaskini. 4. może ona mówiła, że nie chce związku, a myślała ( nie chcę znowu dać się zranić, nie chcę się zaangażować, bo znowu będę cierpiała...chcę się spotykać( jejku, jak ja potrzebuję ciepła, adoracji, zainteresowania, czułości) i miło spędzać czas( nie warto się łudzić, żyć marzeniami że ktoś mnie pokocha, chcę żyć tylko chwilą, bo tylko tyle mogę mieć, kiedyś kochałam i ten Marsjanin mnie zniszczył). wydaje mi się, że zadziało się u niej coś na poziomie emocji, musi coś przemyśleć. kobiety myślą o uczuciach innych więc pewnie się zastanawia nad tym co Ty czujesz i uwzględnia to w swoich rozważaniach. 1. narzucanie się jest niewskazane.(pomyśli, że jesteś nachalny i się narzucasz, nie szanując jej prośby) 2. w przypadku kobiet brak kontaktu też nie jest do końca wskazany.( pomyśli, że masz ją gdzieś) tu jest potrzebny złoty środek i męstwo: czyli piszesz jej co czujesz, czy coś się zmieniło w Twoich uczuciach od tego czasu gdy powiedziałeś jej, że jest dla ciebie ważna), piszesz że będziesz na nią czekał, aż złapie oddech, ale jeśli się nie odezwie przez tydzień, to uznasz, że ona nie jest zainteresowana dalszą znajomością. to pomoże jej szybko podjąć decyzję.

Gość maxxxymilian12345
dodf czyli sugerujesz że powinienem do niej napisać że mi zależy i że czekam tydzień na opd. z jej strony ?

Gość maxxxymilian12345
czy ma ktoś jeszcze jakieś propozycje ?

Gość ffrffe
nie ma co sie cackac, badz facetem , zazadaj spotkania i spytaj sie jej O CO CHODZI.. musisz wiedziec na czym stoisz a jak nie to daj sobie spokoj

Gość maxxxymilian12345
no tak nie ma co się cackać, tylko mi naprawdę na niej zależy i nie chcę tego spieprzyć

Gość maxxxymilian12345
up up