Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinafle

Jak uzbierac pieniadze w tajemnicy przed mezem?

Polecane posty

Nie. Jestem, jak to się ładnie mówi "w terminie"... Krótko mówiąc dzidzia ma własne zdanie, pewnie czeka aż zrobi się cieplej :) Podpis już zmieniłam.

Gość Koko-33-
Aha...Bo tak sobie pomyślałam, że ja 4 dni po porodzie byłam jeszcze w szpitalu i na laptopa nie miała bym siły.. To szczęśliwego rozwiązania :)

No i niech się schowają te, co Ci wykrzyczały że chcesz zrobić mężowi prezent za jego pieniądze. A może spróbuj jakoś przez net zarobić? Gdzieś kiedyś widziałam ogłoszenie że płacą za pisanie artykułów do netu, od słowa miało być liczone. Ale szczegółów nie pamiętam i sama nie korzystałam.

Gość Koko-33-
Kinafle a pochwal się gidze to planujesz wykupić te wczasy ? Wnioskuję, że poza Europę i Afrykę ? :) A dzieci planujesz zabrać ?

Gość kinafle
jeszcze nie wiem gdzie, raczej europa to ma byc dopiero za rok wiec mam czas zeby uzbierac, chce zeby to byl prezent na 5 rocznice slubu dzieci zostana z dziadkami, beda mialy juz 2 i prawie 4 lata wiec chyba dadza rade w zaleznosci od zasobnosci konta i od przywiazania dzieci albo paryz na 7-10 dni albo moze jakis cieplejszy kierunek na 2 tygodnie