Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gupie kobiety

Levviatan zazdrosc dziwkom

Polecane posty

Gość gupie kobiety
przykro mi ze tego nie widzisz, juz któras osoba z rzedu ci to mówi i tłumaczy a ty za kazdym razem udajesz wielce zdziwionego :D🖐️ tak jestes zasranym hipokryta !

Koktajl Mleczny. -> a co ciekawe w prawie każdym z tych tematów nikt mi nie wytknął czegoś konkretnego i przedstawił argumentów że się mylę i "skierował mnie na lepszą drogę" ;)

Gość gupie kobiety
"..zwazywszy nie masz żadnego doswiadczenia, praktycznie w zadnej dziedzinie a prawisz morały jakbys wszystkie rozumy pozjadał juz pomijajac fakt ze masz zwyczaj w wyrazaniu sie w liczbie mnogiej , jakiegos ogołu " dlatego! bo pewne rzeczy nie sa w stanie to ciebie dotrzec jelopie jestes zbyt ograniczony :D szczerze mam to w głebokiej doopie , wiem ze do niego i tak nic nie dotrze ja mam prace, dziewczyne, i jakies pomysly na zycie ktore realizuje

Leviatanie pewnie ze teoria jest wazna, ale nie zastapi praktyki. widzisz, wypowiadajac sie na temat zwiazkow, pracy itd. musisz pamietac ze narazasz sie na ataki bo ani w zwiazku nie jestes ani pracy nie masz. nie jest to istotne bo to co robisz ze swoim zyciem to twoja sprawa i nikomu nic do tego. ale jesli stawiasz sie w roli eksperta w tych sprawach to juz jest problem. wierze ze to rozumiesz bo jestes inteligentnym czlowiekiem.

gupie kobiety -> czego nie widzę? może ty mi to powtórzysz bo nie widziałem tych postów. i odpowiedz konkretnie co ma układanie sobie życia do wytykania czyiś wad i błędów.

Gość bvgbhnjh
dziffka się zbulwersowała i myśli, że wszyscy jej zazdroszczą buahaha :D takie rzeczy to tylko na kafe :D

Gość gupie kobiety
"rozumiem że fizyk który nigdy nie był na orbicie kosmicznej i nie doświadczył zjawiska nieważkości nie może się wypowiadać o tym zjawisku. przykład drugi. mechanik który ani razu nie jechał samochodem F1 nie może się wypowiadać na temat aerodynamiki, pracy silnika takiego samochodu bo nim nie jechał co oznacza że się w ogóle na tym nie zna." haha :D bo to sa badania, teorie przepuszczenia czysto naukowe, matemtyczne bo i oni swami sa specjalistami w tej dziedzinie, a nie przecietne życie , przecietnych spraw i problemów zreszta wypowiadac sie kazdy moze :D ale nie kazdy musi sie z tym zgadzac :) bardziej ufamy jednak tym ktorzy cos przezyli i opowiadaja nam cos na podstawie własnych doswiadczen niz wypierdkow ktorzy sie naczytali, uslyszeli, lub "tak im sie wydaje " :D no Leviatan prosze Cie :D zrozum :)

fakt ze masz zwyczaj w wyrazaniu sie w liczbie mnogiej w taki sposób się wypowiadam jeśli ktoś pyta o to jak się zachowuje ogół więc naucz się czytać pytania i odpowiedzi :P "szczerze mam to w głebokiej doopie" to po co ten temat? ps. nadal mi nie odpowiedziałeś co ma układanie życia do wytykania błędów i wad Plum_Plum -> rozumiem że ja nie mogę się wypowiadać jeśli czerpie doświadczenie z obserwacji zachowań innych tylko wszystko muszę wiedzieć z autopsji aby móc się wypowiadać na ten temat?

"problemów zreszta wypowiadac sie kazdy moze ale nie kazdy musi sie z tym zgadzac" no właśnie - nie musi - a przecież ja nigdy nie napisałem że to co powiem "jest prawem i jest święte, to jedyna słuszna i prawdziwa opinia" :D i też nigdy nie napisałem abym był w jakiejś dziedzinie ekspertem wiec przestań tak pisać ;D

Ztego co zrozumiałam to ja też nie mogę się wypowiadać na 70% topików bo jestem szczęśliwą mężatką w szczęśliwym związku..

Gość gupie kobiety
"nadal mi nie odpowiedziałeś co ma układanie życia do wytykania błędów i wad" tłumacze Ci tooo praktycznie od poczatku ale oczywiscie ty nie widzisz zaleznosci :D więc najprosciej jak umiem : to tak jakby gruba udzielala rad jak schudnąc :) to tak jakby złodziej doradzał jak życ uczcwie niby mogą, ale kazdego to wkurwia badz smieszy :D bo to niedorzeczne i hipokrytyczne :)

mozesz Levi oczywiscie ze tak. tak jak ja, koktajl i inni. ale postaraj sie o odrobine obiektywnej oceny. nie bez powodu ludziska tu na forum cie atakuja. wiem ze masz to w dupie. i bardzo dobrze, ale zastanow sie, warto pisac cos o czym sie nie ma pojecia i narazac sie na drwiny?

Gość buhahahahahahahahahhaha
koktajl mleczny obrończyni levviatan'a śmiechu warte :D:D:D

"niz wypierdkow ktorzy sie naczytali, uslyszeli, lub "tak im sie wydaje " rozumiem ze jeśli usłyszę 2000 bardzo pozytywnych opinii specjalistów i ludzi jeżdżących na jakimś motorze że dobrze się nim jeździ to muszę sam go przetestować aby móc komuś innemu powiedzieć że to dobry motor :D

Plum_Plum -> tylko że ja nigdy nie piszę jeśli nie mam o czymś pojęcia i/lub nie wiedzę jakiegoś (przynajmniej jednego) logicznego wyjaśnienia. gupie kobiety -> tylko że to nie jest odpowiedz ;] bo mówisz o tym jakim się jest i doradza się co robić a nie że wytyka się wady naucz się czytać pytania i odpowiadać konkretnie ps. gruba osoba może wiedzieć jak schudnąć bo może znać wiele diet/ ćwiczeń gdyż sama walczy/chce walczyć z nadwagą złodziej może doradzać jak żyć uczciwie (a raczej czego unikać) aby nie zostać złodziejem tak jak on. ps.2 kolejne twoje argumenty obalone :D

Gość gupie kobiety
jeśli dalej nie widzisz zaleznosci : "udzielasz rad typu znajdz prace, partnerke " chociaz sam nigdy żadnego z tej rzeczy nie miałes, "rozumiem ze jeśli usłyszę 2000 bardzo pozytywnych opinii specjalistów i ludzi jeżdżących na jakimś motorze że dobrze się nim jeździ to muszę sam go przetestować aby móc komuś innemu powiedzieć że to dobry motor " :D badzmy realistami jakie 2000 tys osób ? góra 5-6 jakich tam znasz :O zreszta matko ty masz jakiej totalnie odjechane przyklady i punkty odniesienia :D motor to rzecz , ale mnie najbardziej smieszaTwoje opinie o relacjach miedzy ludzmi, o zyciu cały jestes taki bez ładu i bez składu :D

Gość gupie kobiety
"ps. gruba osoba może wiedzieć jak schudnąć bo może znać wiele diet/ ćwiczeń gdyż sama walczy/chce walczyć z nadwagą złodziej może doradzać jak żyć uczciwie (a raczej czego unikać) aby nie zostać złodziejem tak jak on. ps.2 kolejne twoje argumenty obalone " hahah lepiej ty zacznij czytac ,rozumiec i wnioskować :D co było dalej ? : "niby mogą, ale kazdego to wk**wia badz smieszy bo to niedorzeczne i hipokrytyczne " !!!

Gość gupie kobiety
klaszczę u rubika--> haha no właśnie , miłego spaceru 🖐️)) moje dupsko bedzie tutaj siedziec i uswiadamiac leviatana :classic_cool: poczułem taka misje 🖐️

""udzielasz rad typu znajdz prace, partnerke " chociaz sam nigdy żadnego z tej rzeczy nie miałes" to że czegoś konkretnego nie zrobiłem/zdobyłem/miałem nie znaczy że nie mogę doradzić aby to zrobić "badzmy realistami jakie 2000 tys osób" to był specjalnie wyolbrzymiony przykład aby pokazać twój błąd w myśleniu :P . choć jakby się uprał to w internecie znalazł by wiele opinii na temat "lepiej ty zacznij czytac ,rozumiec i wnioskować" jak na razie przemyślałem twoje argumenty wywnioskowałem parę rzeczy i je obaliłem teraz pokaż mi że się mylę a nie mów że coś źle myślę :P i nadal nie odpowiedziałem mi na pytanie co ma ułożenie sobie życia do wytykania czyiś wad i błędów

Gość gupie kobiety
Levviatan nie czytasz całego tekstu ,tylko wyrywasz kilka konkretnych zdan wyrazów i obalasz całe argumenty :O 🖐️ ja pierdole zero samokrytyki :D bez studiów, bez dziewczyny, bez znajomych, bez pracy a panoszy sie kogut w kurniku :D ja yebie z takich ludzi kazdy zawsze sie nabija czy to w szkole czy to w pracy :)

gupie kobiety -> czytam cały tylko po co mam cytować cytat lub cały tekst? ;D "zero samokrytyki" zero? a może po prostu nie napisałem krytyki samego siebie wiec więc nie mów że jej nie mam :P ty się nauczy odpowiadać na pytania i bronic swoich racji zanim kogoś/coś zaatakujesz bo jak na razie nie udało ci się obronić żadnego twojego argumentu ;D i nie wiedziałem że się panosze po kafe :D

Gość gupie kobiety
haha nie Levi spoko ja juz podalem wystarczajaco duzo argumentów rozkładam nogi i rece na Ciebie jestes kretynem i pozostaniesz nim przykro mi 🖐️ licze ze z czasem nie bedzie gorzej kazdy przecietnie inteligenty człowiek to zauwazy przyklaskuja ci tylko ludzie tak samo gupi jak ty 🖐️ lub empatyczni ze wspólczucia , tak tez mozna :) 🖐️

Gość gupie kobiety
juz ta sama rozmowa z toba, jak z jakims slownikiem czy chodzaca encyklopedia kurwa :D "ty się nauczy odpowiadać na pytania i bronic swoich racji zanim kogoś/coś zaatakujesz bo jak na razie nie udało ci się obronić żadnego twojego argumentu ;D " coś ?:D tak kurwa zaraz zaaatakuje łyzke od rosołu :D wazysz słowa , wychodzi z tego nic nie znaczacy bełkot ale na plus to że uparty jestes i głupi w tych swoich knabrnych przekonaniach politykiem moze bys był dobry :D gupi jak but ale swoje wie :D 🖐️ ))hahaha

gupie kobiety -> fakt argumenty podałeś tylko że jak jednego nie obroniłeś nie obroniłeś to zmieniałeś "pole ataku" co ci nie wyszło za dobrze :D "przyklaskuja ci tylko ludzie tak samo gupi jak ty" to mamy dość dużo inteligentnych osób w kraju (jeśli brać po uwagę moje IQ) i nadal nie odpowiedziałeś (mimo kilku moich przypomnień) co ma ułożenie sobie życia do wytykania wad/błędów innym