Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gupie kobiety

Levviatan zazdrosc dziwkom

Polecane posty

"wychodzi z tego nic nie znaczacy bełkot" no jeśli nie rozumiesz zdania że nie potrafisz bronic swoich racji to faktycznie ta rozmowa nie ma celu bo należysz do osób które mówią że "to jest złe, bo jest złe i tyle"

może zacznę pisać sylabami do ciebie abyś mógł wolniej czytać, poskładać wyrazy i coś zrozumiał? :D

Gość gupie kobiety
tzn na plus dla ciebie, bo sluchac widziec to sie ciebie nie chce :D nie zmieniłam argumentow ,ty ich nie obaliłes , tylko NIE PRZYJMUJESZ ICH DO WIADOMOSCI lub nie potrafisz zrozumiec :D

Gość gupie kobiety
rozumiem że ty ciagle czego w moich wypowiedziach nie rozumiesz :D

Gość jenifer mialo cie tu nie byc
a ja sie zgadzam z "gupie kobiety" dajesz "dobre rady" ludziom zyjacym w zwiazkach, dotyczacych sexu a tu raczej bez praktycznej wiedzy raczej nie da sie doradzic :o. poza tym kiedys wkurwiles mnie najbardziej tym, ze napisales, ze samotne matki sa nieodpowiedzialne :o. gdybys kurwa choc troche znal zycie, wiedzialbys, ze samotne matki to nietylko nastki ktore daly zrobic sobie dziekco na dysce ale m.in. wdowy :o. wypierdalaj z forum

znajdz prace (co to za facet ktory w wieku 20 paru lat nigdy nie rpacowal :o), zamocz i moze sie ogarniesz :o

Gość gupie kobiety
jenifer mialo cie tu nie byc-- no i spoko :D ale ten duren zaraz znajdzie jakies nie dopowiedzenie ze on tamto, tak ani etak powiedział chociaz sens i przekaz byl oczywisty jasny i wszystkim znany :D

oczywiscie :P. albo mi napisze, ze mam znalezc topic na ktorym to napisal :D. na szczescie bez tego wszyscy wiemy co z niego za idiota :D.

Gość gupie kobiety
kooniec ?

gupie kobiety -> jak to nie przyjmuje? podąłem kontr argumenty na które ty nie masz odpowiedzi więc twoje argumenty są niezbyt mocne skoro potrafię je skontrować ;D jenifer mialo cie tu nie byc -> skąd wiesz czy nigdy nie pracowałem? znikam na pewien czas a ty autorze spróbuj obalić moje kontr argumenty tylko w sensowny i logiczny sposób tak abym nie mógł ci nie przyznać racji to wtedy mnie przekonasz że się mylę a nie po zniszczeniu twojego argumentu zmieniasz temat :P i przypominam już kolejny raz że nie odpowiedziałeś co ma ułożenie sobie życia do wytykania wad i błędów innych ps. a skoro wam się nie podobają moje wypowiedzi to czemu po prostu nie pominiecie postów które piszę? :P

Gość gupie kobiety
oo a juz myslałem ze koniec zabawy :D "chodzi o stałe utrzymanki pi razy drzwi 5 000 tys, akurat kwota jest tutaj chooja wazna chodzi o uzmysłowienie leviatanowi że wytykac czyjesc wady przychodzi mu bardzo prosto ale ogarnac swoje zycie juz nie " "oj Levi skoro niewiele poki co soba reprezentujesz powinieneś byc ostatni w krytycznych uwagach )" to moje słowa skierowane do ciebie nie było nic o układaniu sobie zycia jesli juz tak bardzo lubisz wchodzisz w szczegoly i szczególiki :D kumasz baze ? czaisz to ? kojarzysz ? pojmujesz? !!! sam popełniasz błąd za błedem a wytykasz je innym to jest hipokryzja jeśli nie dotarło to jeszcze raz : poki co soba niewiele reprezentujesz powinieneś byc ostatni w krytycznych uwagach !!!!!!!!! :D 🖐️ BO TO IDIOTYCZNE UDZIELAĆ RAD JESLI SIE NIE MA O TYM POJECIA LUB KRYTYKOWAĆ KOGOS JESLI SAMEMU JEST SIE NIE LEPSZYM :) :D tyle co do ciebie mam ignorancie pomylony człowieku :D

Gość gupie kobiety
bo ogarnąc a ułożyc to nie to samo :D http://www.synomix.pl/wyszukiwarka.html po za tym istenieje jeszcze cos takiego w zyciu ludzi jak metofora , przenosnia i inne takie z grubsza ludzie wiedza o co chodzi no chyba ze ktos ma problemy w kontaktach intepersonalnych jak Ty :D 🖐️)) ps ja juz bym sie na twoim miejscu przyznał do błeeedu i miał swiety spokój :classic_cool:

gupie kobiety -> fragment twojego wcześniejszego postu :P "leviatanowi że wytykac czyjesc wady przychodzi mu bardzo prosto ale ogarnac swoje zycie juz nie" rozumem że zwrot ogarnąć życie to: "cos takiego w zyciu ludzi jak metofora , przenosnia" słowa ułożyć. a odpowiedzieć, choćby tego "wątku" o ogarnięciu nie było, na pytanie wypada.

Gość podniose haha
:D

"bo ogarnąc a ułożyc to nie to samo " oświeć mnie czym się to różni a jeśli się równi to tak to odpowiedz mi co ma do wytykania wad ogarniecie mojego życia

Gość gupie kobiety
ogarnać czyli pojąć,pomiescic w głowie, sciasnąc za gardło :D czyli sie za to zycie wziac , ułożyć czyli jakoś porzadnie je sobie poukładac, ustabilizować, w sumie podobne ale to pierwsze daje wiekszą akceptacje na jakies bledy no w sumie nie az tak wazne :D "a jeśli się równi to tak to odpowiedz mi co ma do wytykania wad ogarniecie mojego życia" ja pierdooole :D wytykasz innym ich wady ( w sensie jakiegos tam ich postepowania w życiu konkretnie: brak pracy, utrzymanie na koszt panstwa ,zasiłki, dawanie doopy za kase ) podczas gdy sam masz takie same ( konkretnie nie masz pracy, dziewczyny siedzisz na utrzymaniu rodziców) czyli że jestes jak taka gruba baba, która wytyka innym że sa grube i udziela im rad :D i właściwie to nie jest jakas bitwa na argumenty ,tylko chce ci pokazac jak bardzo niesprawiedliwy i zaklamany jestes🖐️)

jak tak patrzę to sporo tu osób chyba nie pracuje ciągle siedzicie dziewczyny na kafe. Od razu widać że brak zainteresowań. Tworzycie coś o sponsoringu prawda jest taka żę takie coś mają szanse tylko najładniejsze dziewczyny. Taki sponsor ma w czym przebierać i wybierać... znaczna część kobiet na tym forum jest przeciętna z wyglądu tylko macie wymagania jak księżniczki ...

Gość gupie kobiety
kapselko akurat jestem facetem, przeziebionym i wkurwioonym :D moze dlatego :D no i to chyba zupełnie inny temat :)

zakładają tematy o levim i niby go jedziecie. Widać nie jednej wpadł w oko.

teraz i przeziębienie? a czym wkurzony? zapewne kobieta wkurzyła;) one potrafią

Gość gupie kobiety
aa jeszcze chciałem uzupełnic :D "jestes jak gruba baba która zarzuca innym ze sa grube udziela im wskazówek jak schudnąc przy czym sama narzeka ale nic z tym nie robi " hahah tak to podsumowanie twojej persony na tym forum 🖐️ oddaje cie w stu dwudziestu procentach :D

Gość kapselko widzac
ilosc twoich postow to tez ci kafe nie jest obojetne wiec sza

Gość kapselko widzac
wlasnie... ostatnio :P

zapewne reszta prawików też rzadko Tu bywa. Nudno się zrobiło na kafe...

Gość na głupotę nie ma lekarstwa
daremny trud

bez obrazy ale w kółko te same tematy zakładają kobiety. Ta wartościowa grupa ludzi już odeszła.

levi nie zrozumie. dajmy mu spokoj bo nie ma sensu tlumaczyc mu pewnych oczywistych rzeczy.on ma swoje zycie i ok. pytanie tylko, co to za zycie.