Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trankulia

co się dzieję z moim psem ??

Polecane posty

Gość trankulia

Mam 2,5 miesięcznego szczeniaka, mieszańca dwóch ras chow chow i shar pei. Doris zawsze była wesołym szczeniakiem, ale od dwóch dni cały czas prawię leży i śpi. dopiero jak wychodzi na dwór to się ożywia ( wychodzę z nią 4-5 razy dziennie po około pół godziny ). Jest osowiała, wczoraj wieczorem jak ją położyłam spać i jak zawsze głaskałam ją po brzuszku to się tak osowiale patrzyła i nie miała siły się podnieść. wzięłam ją na ręce a jej całe ciało było tak jakby składało się tylko z mięśni, normalnie leciała mi z rąk. głowy nie mogla sama udźwignąć i łapki jej opadały. I ciągle tak leżała i się patrzyła w sufit. Jak zasnęła to jej uszko latało tak jakby miała tik jakiś i ciało też leciutko drgało. Doris ma mniejszy apetyt i trochę wybredza .W domu w ogóle nie ma ochotę na zabawę co jest bardzo dziwne i liże. boję się strasznie co się z nią dzieję a do weterynarza będę mogła iść z nią po 2 kwietnia bo dopiero wtedy będę miała pieniążki... co jej jest??

Gość Gab01
Nie weim, pozycz kase i lec z nia szybko do weta, 2 kwietnia moze byc juz po niej