Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaa20

173cm i 65kg, czy jestem gruba?

Polecane posty

Gość do glocka i Grzegorza
Obawiam sie jeszcze Grzegorzu ,ze problem masz grubszej rangi heheh... IQ chyba nizsze od wagi co ??? :P:P

Gość kahsia
Grzegorz Kleszcz swoim ostatnim postem pokazales jaki z ciebie czlowiek. Potrafisz tylko obrazac. Nie bede dyskutowac z takimi chamami. Idz sie lepiej leczyc czlowieku.

Gość Grzegorz Kleszcz
heheh tłuściochu - twoja wyobraźnia jest tak samo rozwinięta jak twoja uroda - jeszcze nikt nie wynalazł takiej aparatury aby ją zauważyć i zmierzyć :D zapewniam cię że 70 kg kości i mięśni to 80 kg tłuszczu - opasie - a teraz precz z wagi dla tirów - bo zaraz się zarwie :classic_cool:

Gość Grzegorz Kleszcz
:) dostosowałem się do poziomu zaproponowanego przez urażonego prawdą tłuściocha, który nieświadom tego, że jest tylko workiem na tłuszcz, próbował mnie 'wyzywać' :D

Gość neonufkqa
ja waze 59 kg i mam 168 cm, wzrotu :D. mam wszystko na miejscu . wszystko ludzie zalezy od waszej budowy. jestem happy:P i smieje sie z tym debilek typu martulka..az przykro ze mam tak samo na imie:D:D. ma kobieta problem zgubic 2-3 kgbuhaha.do tego w twoim wieku..wez sie w garsc i przestan pitolic glopoty jak to chcesz gubic te nedzne 2 kg. mysle ze jestes chudyu patyk bez cyckow i z plaska dupa.