Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sonyvaio

MIKRODERMABRAZJA DIAMENTOWA - OPINIE

Polecane posty

Go艣膰 sonyvaio

Czy ktos byl na tym zabiegu? Mam niewielkie blizny po tradziku i przebarwienia - tragedii nie ma jednak bez fluidu sie nie ruszam:classic_cool: chcialabym wkoncu miec cere jak marzenie馃槶 help

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 doris84
Niedawno zdecydowa艂am si臋 na ten zabieg i powiem Ci 偶e po dw贸ch mikro mam delikatna sk贸r臋 i cera jest wyr贸wnana pod wzgl臋dem kolorytu. Ja nie mia艂am blizn tr膮dzikowych tylko takie ma艂e po pryszczach i one znik艂y. Podejrzewam 偶e u Ciebie to nie sko艅czy si臋 na 3 zabiegach. Generalnie robi sie od 4-7. To Ci powie kosmetyczka ile Tobie potrzeba. Moim zdaniem efekty s膮 warte tych pieni臋dzy. Ale ja mam mie膰 jeszcze 3 i koniec p贸ki co. Wydatek do艣膰 du偶y bo ok. 600 z艂 za te 3.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutny czas
ja mia艂am ca艂膮 seri臋 tzn. 6 zabieg贸w w dobrym salonie kosmetycznym, ale nie spodziewaj si臋 rewelacji je艣li chodzi o blizny po tradziku tu doskona艂y jest laser, zdecydowanie efekt lepszy. a mikroderabrazja poprawia koloryt i wygladza delikatnie cer臋. zabieg godny polecenia ale nie na blizny , ani na plamy moim zdaniem. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sonyvaio
tzn. ja mam male przebarwienia i ze 3 takie niewielkie wglebienia po rozdrapanych krostach:-o ogolnie nie jest zle, w lato moge chodzic bez make up-u bo buzia jest opalona i tego nie widac. Jednak gdy opalenizna zejdzie to musze uzywac fluidu. A chcialabym zeby ta cera jakos w miare fajnie wygladala...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sonyvaio
jestem z okolic wawy i tak sobie szukalam gdzie wykonuja te zabiegi i za ile. jest teraz jakas promocja za 3 placi sie 300zl. to chyba niezle?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sonyvaio
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a diamentowej?
jw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 supernovika
Ja sobie robi艂am Mikrodermabrazje Diamentow膮 w Viviean w 艁odzi, super efekty, tylko trzeba by膰 systematycznym i fakt nie mia艂am blizn potr膮dzikowych, ale i tak uwa偶am 偶e warto sobie szczeli膰 takie co艣 :D Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 supernovika
Ja sobie robi艂am Mikrodermabrazje Diamentow膮 w Viviean w 艁odzi, super efekty, tylko trzeba by膰 systematycznym i fakt nie mia艂am blizn potr膮dzikowych, ale i tak uwa偶am 偶e warto sobie szczeli膰 takie co艣 :D Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 supernovika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 supernovvvvvvika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam mikrodermabrazje w salonie Black Pearl w Krakowie. Bardzo pomaga mi w walce z tradzikiem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Kamila
Mikrodermabrazja to 艣wietny zabieg kt贸ry bardzo dobrze oczyszcza i odm艂adza sk贸r臋. Ja robi艂am sobie ju偶 kilka razy seri臋 zabieg贸w w krakowskim ArtClinique i za ka偶dym razem by艂am r贸wnie zadowolona. Polecam wszystkim kobietom kt贸re chc膮 poprawi膰 wygl膮d swojej sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Lili
Jestem po serii zabieg贸w na ma艂e blizny po tr膮dziku i efekt jest bardzo dobry. Blizny si臋 sp艂yci艂y a sk贸ra jest matowa i ju偶 si臋 tak nie przet艂uszcza, a zabieg robi艂am w tej klinice w Krakowie http://www.rubinkiewiczmed.pl/ Dla mnie Super

Udost臋pnij ten post