Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinka............

Kiedyś go olewałam i się nabijałam, poniewierałam a teraz chce z Nim być....

Polecane posty

Gość IMO13714
Tak laska. Masz rację. Lecimy na babki co maja na czole napisane "patologia". Przejrzałaś nas. Teraz wykęc swoją rękę i się poklep po plecach - zasłuzylaś sobie...

Gość ten_który_straznie_się_sparzył
czym jest miłość znacie tą piosenke posłuchajcie - mówi wszystko w tym temacie Tak często Cię widzę Choć tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choć tak często Cię mam na końcu języka Jeśli u mnie zasypiasz To tylko w kącie mojej głowy Jeśli ubrana To tylko do połowy A kiedy już Cię prawie znam I łapie Cię za rękę by imię Twoje zgadnąć Potykam się na sznurowadle Bo Ty tak pięknie pachniesz Kiedy przechodzisz pod oknem Śmiejesz się w głos Nie obchodzi Cię to Czy ustoję czy upadnę Bo Ty tak pięknie pachniesz Kiedy przechodzisz pod oknem Śmiejesz się w głos Nie obchodzi Cię to Czy ustoję czy upadnę O udupienie totalne Niewiasty nosisz imię Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył? Ale tak żeby już więcej ani razu Żeby już więcej za nic Żeby już więcej nie miał odwagi No ile razy?! O udupienie totalne Niewiasty nosisz imię Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył? No ale tak żeby już więcej ani razu Żeby już więcej za nic Żeby już więcej nie miał odwagi No ile razy?! Razy, razy, razy, razy, razy... Happysad "Długa droga w dół"

Gość ten_który_straznie_się_sparzył
czym jest miłość znacie tą piosenke Happysad "Długa droga w dół" posłuchajcie - mówi wszystko w tym temacie

Gość opiniodawca
tu juz pewnie nikt z wczorajszych rozmowcow nie zajrzy, ale mam pare slow do "identycznie...". A jaką panienką byla Alicja (czy Alinka) jak mieszala z blotem faceta ktory z nia biegal ? Macie takich facetow jakich sobie SAME wychowalyscie.

Gość opiniodawca
Korekta - uciekla mi litera a to zmienia sens: Ma byc: ... ktory ZA NIĄ biegal ...

Gość identycznie.......
niespodzianka! Jestem! opiniodawca.....Za pozno na poprawki :) Odnosnie twojego zapytania, to moge tylko powiedziec, ze jesli biegali razem i to w dodatku bo ambitnym, blotnistym terenie, a on zostawal w tyle, to nic dziwnego ze mieszany byl z blotem pryskajacym spod tenisowek Alinki, czy tam Alicji. Ale to tylko obala twoja teorie, bo tak naprawde swiadczy o tym, ze wybrala sobie zawodnika slabszego od siebie. I dlatego wlasnie, ludzie powinni dobierac sie rozwazniej, i wewnatrz swojej wlasnej kategorii, zeby nie okazalo sie pozniej ze nie nadazaja za zawodnikiem lepszej klasy......

Gość opiniodawca
No wlasnie. I on ją zostawil bo nie jest zawodniczką z jego klasy. Troche potrenowal i ją przerósł. Nie bedzie sie zadawal z kims co zostal z tylu.