Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnMarie

Brązowa farba do włosów......

Polecane posty

marzą mi sie brązowe ale nie czarne włosy...wiem, że w wiekszości przypadków jest tak że jak wybierzemy ciemną brąz, czy czekoladę wychodzą CZARNE!! mój naturany kolor to ciemny mysi brąz....chce zaostrzyc i miec brązowe czekoladowe. Jaki kolor farby wybrac ?

Gość uszzzzzzzzzzzzzz
wybierz jasny brąz,mam ciemnobrązowe włosy,a siwe farbuję właśnie tym kolorem (loreal casting)

AnnMarie:) Ja mam ten sam problem. I chyba pójdę do fryzjera. Używałam kiedyś Excellence L'Oreal i byłam zadowolona- mam naturalnie ciemne włosy, ale nie za ciekawy odcień, więc farbuję. A do fryzjera chcę iść, bo nie ma mi kto zafarbować a sama robię to tragicznie:P Ale farba mi się ładnie trzymała, nie przesuszyła włosów, które i tak są suche. Ja polecam, bo wiele innych robiło mi siano na głowie.

A jaki masz naturalny kolor włosów? Czytałam, że po Sayossach po paru tygodniach włosy rudzieją, ale co włos to inna reakcja. Ja uważam, że jest zbyt jasny: gustuję w mlecznych czekoladach:)

Przepraszam z tym naturalnym kolorem- pisałaś:) U mnie na początku, pierwsze dwa mycia, włosy farbowane na czekoladę, wyglądają jak czarne, ale później przechodzą w ładny, ciemny brąz.