Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zly czlowiek z mercedesem

Chciałbym poniżyć kobiete.... wszystkie nieszczęścia to wasza wina

Polecane posty

Zawsze byłem przez was ponizany , w szkole sie ze mnie nasmiewaly ,zawsze bylem ciotą i lamusem , w liceum była grupa ktora non stop sie nabijala , mialem problem z nauczycielką od polskiego - robila mi na zlosc,ponizala przy calej klasie i szkole , nie wiem dlaczego. Zmienilem szkole w 2 klasie - poszedlem do prywatnego liceum ,gdzie traktowali mnie na poziomie i z szacunkiem . OD tamtego momentu jestem zwolennikiem prywatyzacji wszystkich szkół. Zdałem mature doskonale . Poznalem dwie dziewczyny , jedna mimo ze widziala moje zdjecia powiedziala wprost ,ze jestem brzydki . Druga po spotkaniu wyslala smsa - nic z tego kolego , nie jestes w moim typie , mozemy zostać znajomymi :O Nienawidze kobiet :( Chcialbym żeby te osoby , ktore mnie skrzywdziły zachorowaly na raka albo jakąs cięzką nieuleczalną chorobe , zeby byly niepelnosprawne naprzyklad . Zobaczyly by wtedy jak to jest byc odtrącanym , poniżanym . To wy jestescie odpowiedzialne za całe zło , bo to przez was jestem jaki jestem .Wrak człowieka, emocjonalne wampiry ,egocentryczki i zakłamane stworzenia .

Gość a to ciiiiii
ile masz lat?

24

Gość a to ciiiiii
widocznie trafiłeś na nieodpowiednie kobiety, przestań wybierać w blond farbowanych pięknościach z zawyżoną samooceną, poszukaj skromniejszej dziewczyny

To nie były blond pięknosci , wiem gdzie jest moje miejsce i nie pcham się tam gdzie mnie nie potrzebują. Brzydalem nie jestem , ale mam charakter ''lamusa'' i nudziarza - tak mi się wydaję . Poznam jakąs Azjatkę za pieniądze, moze sie we mnie zakocha...

Gość a to ciiiiii
ale pierdzielisz... a byłes w jakims stałym związku już? lub w ogóle w jakimś?

Gość Lejdiiii
nie wszystkie kobiety to szmaty , ja miałam podobne przejścia : chłopacy ciągle mi dokuczali, większość nieodzywąła sie po randkach, traktowali mnie jak gówno .. dziś baardzo się zmieniłam, wyładniałam i stałam sie pewna siebie , olewam tych cwaniaczków którzy kiedyś tak potraktowali, nie mówię im cześć, niech gnojki teraz za to płacą ...

Nie. I raczej nie chcę być z ''europejską'' kobietą. Są zepsute , zbyt pewne siebie i dominujące, dlatego rozglądam się za kimś na azjatyckich stronach i w Rosji.

W tej prywatnej szkole to coś ortografii nie uczyli.

Gość zimnasu
"nie mówię im cześć" straszna twardzielka z ciebie!ale im dałaś popalić:D

Gość Carrie Ścieraszoł.
zimnasu - hahaaha ale sie usmialam hahaha 🖐️ kocham kafe 😍

Wal śmiało. Wyżyj się.. Może Ci choć trochę ulży..

Gość kot.13
może zacznij od Twojej Mamy? Czy ona jest wykluczona jakimś cudem z tego rankingu. Ty chłopaku winnych nie szukaj w świecie tylko zajrzyj w głąb siebie.