Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podlllllla

jestem podła?.... ale co zemsta to zemsta..

Polecane posty

Gość podlllllla

chlopak po 5 latach pisal i spotykal sie z inna za plecami jak sie dowiedzialam zerwalam, lecz po 3 miesiacach nieodzywania wrocilismy do siebie, wybaczylam mu a on po pewnym czasie znowu szukal z nia kontaktu .. wykonczyl mnie psychicznie musialam leczyc sie u psychologa.. minely kolejne miesiace a on znowu mnie blagal o wybaczenie chcial wrocic i teraz się zgodzilam tylko po to zeby sie zemscic.. tamta z ktora mnie zdradzal w sensie ze sie spotykal i pisal to gowniara ale zniszczyla mi zycie i teraz ja zrobie im tosamo. zagadalam do siebie na gg z innego kompa jako ona i grozilam w jej imieniu potem mu to pokazalam on do niej zadzwonil z pretesjami ze mi grozi ona sie wypierala.. ja w tym czasie wydarlam sie do telefonu ze urwe jej leb.. i ona uslyszala moj glos i wpadla w szal ze on do mnie wrocil i jej matka zadzwonila do niego z pretesja ze tak oszukal ich corke.. nawyzywala go i grozila ze pozaloje .. a ja dzis kupilam sobie karte nowa i napisalam mu smsy z grozbami w imieniu jej i jej matki on juz jej nienawidzi zadzwonil doniej a ona sie wypierala to ja nazwyzywal a ja teraz ich skluce na maxa i kopne go w dupe i zostanie sam!! chcial zlapac 2 sroki za ogon a nie bedzie mial zadnej palant.. co by tu jeszcze zrobic jak sie zemscic,..?

jesteś naprawdę sprytna i przebiegła!powinnaś zostać agentką wywiadu!

Gość szczera27
utnij mu chuja nie bedzie mial zadnej:)

Gość podlllllla
ee i tak go uzywa tylko ze mna za ciota jest wstydzil by sie chyba z inna... z nia pewnie sie nawet nie calowal.. chociaz kto wie on ma 23 ona 17 chyba jakis pedofil z niego.. pozaluje wykonczyl mnie zawalilam szkole przez te nerwy i jego klamstwa chce go zniszczyc ale nie wiem jak musze ich na maxa sklucic zeby juz nigdy sie nie spotkali .. jak sie wkuze to napisze jej wszytko co on mi na nia gadal ale to sobie zostawie na deser.. on jest domnie przyzwyczajony ale mysle ze mnie nie kocha... poprostu te 5 lat zrobilo swoje..

Gość Lejdiiii
eeee przebij mu opony w samochodzie a nóż podrzuć pod jej wycieraczke :D tylko żeby odcisków palców nie było:D