Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podlllllla

do chlopakow! pytanko co do........

Polecane posty

Gość podlllllla

czy jest mozliwe jesli nie ma sie dziewczyny i nie uprawia sie sexu czy to mozliwe zeby przez rok sie nie masturbowac? znalam takiego chlopaka byl psychologiem powiedzial mi ze odkąd sie rozstal rok temu z dziewczyna nie robil tego i nie masturbuje sie bo to kwestia psychiki a mi sie wydaje ze to jest nie mozliwe hm? sciemnia?

Gość nopytanie
Nie sciemka porostu nie pozbierał sie po rozstaniu :) proste nie ma ochoty :)Albo sama wyciąg mu i mu zrób loda :) przełamiesz go :) czy wy baby zawsze sprowadzacie rzeczy do ściemy a za chwile foch :)

Gość nopytanie
kolegi pytanie dobre :) hihi :) dojebałeś jej :)

Gość podlllllla
ja bym wytrzymala moze z 2 tyg nie wiecej bez orgazmu dltego pytam czy to mozliwe zeby on rok sie nie spuszczal he?

Kobieta i facet ma takie same potrzeby wiec watpie aby tyle wytrzymal.Chyba ze jest "asexualny".

Gość podlllllla
kiedys jak sie z nim spotykalam i sie calowalismy to mu stal i nic nie robilismy i potem przez smsy mi pisal ze go bola jaja tak w zartach ja mowie - to jeju zwal sobie a on ze nie nigdy costy po co... potem pisal ze nie spal w nocy tak go bolaly dziwny jakis co..

Gość zapewne dostalby
polucji nocnej predzej czy pozniej

Gość IMO13714
TO JEST NIENATURALNE!

Jak chłop chce to może... Macie jakieś porypane poglądy. Czy wam naprawdę sie wydaje że bez masturbacji/sexu NIE DA SIĘ wytrzymać? Proponuje spróbować tak przynajmniej parę mc. Może nie zdajecie sobie sprawy ale jak NIE MOŻECIE wytrzymać bez to już seksoholizmem trąci... Wybaczcie obrazowość ale naprawdę waszymi działaniami rządzą wasze cipy i fiuty?

Gość sfdsdg
poważnie jaja bolą ?

Gość podlllllla
no tak myslalam ze sciemnia.. udaje takiego swietego a pewnie sobie wali co kilka dni.. dla mnie to jest normalne nie potepiam tego i rozumiem.. ale czemy sie wypiera i mi wmawia klamstwa ze to mozliwe zrby rok sie nie spuszczac;/

Podllllaaa jak nie mozesz wytrzymac w tygodnie.. to moze sie spotkamy ?? :)

Gość chciałabym tez
psycholog i taki dziwak, to jakis dewiant jest

Gość dododod_3
tak mysliciel, większość właśnie tak myśli, dlatego zawsze trzeba mieć swojego "chopaka" albo "dziewczynę " żeby miał kto posuwać/ mieć kogo posuwać

Gość IMO13714
Myśliciel - wybacz, ale natura podczas snu za Ciebie to załatwi. Jedynie w sytuacji super stresowej przez dłuższy czas nie trzeba - ale rok?

Gość chciałabym tez
no wszystko jest możliwe ale nigdy w to nie uwierze że zdrowy facet nie wali konia

Gość podlllllla
ja tam jestem normalna dziewczyna mialam tylko 1 partnera sexualnego w swoim zyciu mam 21 lat ale mam ochote na sex codziennie i czasami w nocy budze sie podniecona i musze sobie ,, tam cos zrobic'' bo mnie kurwica bierze..

Gość dododod_3
podla to prędzej z tobą jest coś nie tak, jakaś nadpobudliwa jesteś :O

Gość chciałabym tez
dokładnie natura podczas snu, podobno faceci tak maja że podczas snu raz na tydzień mają taki erotyczny sen i budzą się z mokrymi majtkami, tak mi kiedys jeden facet mówił, też si ę zarzekał że on nie wali konia

Gość podlllllla
psycholog jest ma 26 lat dziwak straszny ale widzialm jak mu stal i jeszcze sie chwialil jakiego ma wielkiego a jak dotknelam to takie chude cos mial dlugie ale chude jak dlugopis ble dlatego juz wole swojego bylego czasem sie na sex spotkac i sobie ulzyc z nim niz jakis dziwak psycholog co nie wali rok

Gość dododod_3
to gratuluję :O

IMO13714 kwestia podejścia. Jak ktoś nie szuka podniet na siłę to spokojna twoja że nie ma takich problemów. Mówimy o dorosłych facetach więc bez przesady. Oczywiście zakładam że ma się coś więcej do roboty niż szukanie na okrągło kiepskiej podniety.

Gość podlllllla
nie lecho ja juz mam kolesia do sexu moj byly mi odpowiada teraz poznal jakas panne co sexu niechce wiec mamy uklad i sex jest super orgazm razem mamy zawsze idealnie wiec dzieki za propo;)

Gość dododod_3
podła problem to masz ty, a nie ten facet psycholog..

Gość podlllllla
ok

Gość IMO13714
Myśliciel - właśnie mówimy o zdrowych dorosłych facetach. To jest naturalne, żę się masturbują (kobiety także). Wiąże się, to z testosteronem, oraz wymianą spermy. Przez rok czasu wątpie aby osobnik się nie spuścił - jak nie zrobi tego w zamierzony sposób, to obudzi z mokrymi gaciami.