Gość gość Napisano Luty 9, 2014 Dolarcia jak jest rozpulchniona to znaczy że okres się zbliża powinna być twarda w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Luty 10, 2014 Asee nie testu nie robię, czuję że na @ się zbiera bóle brzucha itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia86124 Napisano Luty 10, 2014 hej u nas dalej nic. odstawilam ziola ojca sroki bo po nich mialam negatywne testy owu. dzis mam hsg, boje sie jak cholera, trzymajcie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddolarcia Napisano Luty 10, 2014 Kasia i jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia86124 Napisano Luty 10, 2014 hej Kochana, obydwa jajowody drozne:) ale myslalam ze umre ze strachu. Chyba nigdy sie tak nie stresowalam jak dzis:))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddolarcia Napisano Luty 10, 2014 Gratulacje! Bolało? Lancome co u ciebie? U mnie okresu brak ale bóle są niewielkie ale są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia86124 Napisano Luty 10, 2014 hej zrobilam w znieczuleniu. Ale i tak sie stresowalam bo czytalam o dziewczynach ktore mialy bole w znieczuleniu i nie do konca wiedzialam czy to bedzie znieczulenie ogolne czy nie.Ale bylo ogolne i spalam sobie:P balam sie jak nie wiem co wszystkiego bo naczytalam sie na forum. Pan Doktor powiedzial mi ze pecherzyk lewy ma dzis 20mm. Zastanawiam sie czy jutro powinnam zrobic testy po stosunku(na wrogi sluz) czy np pojutrze? powinno sie go zrobic w przeddzien owulacji. Hmmmmmmmmmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lancome23 Napisano Luty 10, 2014 Hejka u mnie bez zmian nic się nie zmieniło, kasia gdzie kupujesz testy na wrogość śluzu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Atena80 Napisano Luty 11, 2014 Dolorcia jakie są objawy na torbiel? Mam nadzieje,że nie przypląta ci się to paskudztwo. Od 2 dni po raz robię test na owulację i d.....pa blada. Jedna krecha jak byk.Według kalendarzyka powinnam mieć owulacje dziś lub jutro( mam regularnie okres co 24 dni) nie wiem jak wiarygodne są testy. Czy któraś je stosowała?Oprócz tego łykałam wiesiołek i zamiast polepszyć śluz to mam wrażenie, ze pogorszyłam sobie,aha zaczyna bolec mnie lewy jajnik. Dziewczyny jesteście biegłe w tym temacie, czy mam przejmować sie tymi testami? Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Luty 11, 2014 Objawy? Ja miałam ucisk w boku jakby się piłkę w brzuchu miało, częste oddawanie moczu dretwienie nogi. Chyba nie mam teraz czekam na okres brzuch już boli, nie mogę się doczekac żeby mieć pewność że jest ok. Nie wiem u mnie bardzo ładnie testy wychodziły robię te za 1 zł zobaczymy jak w przyszłym miesiacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KasiaPelasia987 0 Napisano Luty 12, 2014 Hej nowe ziołopijki i jak smakują wam ziółka? bo mi bardzo :) z resztą zawsze miałam skłonności do picia różnych herbatek byle nie czarnej. Mam nadzieje, że cykl mi się wyrówna, bo od 2 miesięcy przed @ miałam brązowe plamienia trwające ponad tydzień. Ale nikt mi nie dał odpowiedzi na mój wcześniejszy post. Napiszcie proszę, czy jak będę miała zmianę nocną w pracy to powinnam nadal je pić wieczorem, czy rano po powrocie z pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LANCOME 23 Napisano Luty 12, 2014 KasiaPelasia czytałam że najodpowiedniejsza pora na picie tych ziół jest wieczorem przed snem jak masz nocną zmiane to lepiej wieczorem je pić,też miałam tydzień przed @ i się okazało że miałam niski progesteron jak brałam luteine plamień już nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia86124 Napisano Luty 12, 2014 hej Lancome, test ten robi sie u lekarza w przeddzien owulacji ok. 8 h po stosunku. Pobiera on material jak do cytologii i bada *****iwosc plemnikow w Twoim sluzie. Jesli sa nier****iwe tzn ze Twoj sluz je zabija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KasiaPelasia987 0 Napisano Luty 12, 2014 Lancome napisz mi proszę, czy lekarz skierował Cię na badanie krwii, czy wystarczyło, że mu o tym powiedziałaś i kazał łykac luteinę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LANCOME 23 Napisano Luty 13, 2014 Kasia86124 to pójdę do ginekologa nie mi pobierze ten wrogi śluz jutro powinnam okres dostać i tylko piersi mnie bolą,KasiaPelasia987 powiedziałam dla ginekologa że mam plamienia tydzień przed @ on powiedział że to normalne poszłam do innego ginekologa kazał mi zrobić wszystkie badania hormonalne w tym ptogesteron,prolaktyne,estradiol itd. i się okazało że progesteron miałam bardzo niski i przepisał mi duphatson brałam przez kilka tygodni i troche pomogło później przepisał mi luteine dopochowową od razu plamień nie było bo jest skuteczniejsza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LANCOME 23 Napisano Luty 13, 2014 KasiaPelasia powinien Tobie zalecić badania hormonalne, nie potrzebne jest skierowanie możesz iść i sama na własną ręke zrobić ja tak robiłam może masz niski progesteron tak jak ja miałam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KasiaPelasia987 0 Napisano Luty 13, 2014 No właśnie mi ginekolog tez powiedziała, że to normalne i niby mnie uspokoiła ale tylko na chwilę. dała mi skierowanie an badania ale to bardziej morfologia tarczyca itd. idę teraz w marcu do innego na nfz i jestem ciekawa co in mi powie. Dzięki Lancome za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LANCOME 23 Napisano Luty 13, 2014 teraz patrzyłam na wynik progesteronu 5 miesiacy temu robione miałam tylko 1,16 po owulacji to bardzo malutko ale już jest dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddolarcia Napisano Luty 13, 2014 Lancome może nie dostaniesz? Ja dalej czekam a @ nie ma, strasznie mnie to denetwuje bo myślałam że już ok wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Atena80 Napisano Luty 13, 2014 2 dni temu pisałam o testach na owulację. Pierwszy test zrobiłam 11 i nic ni było, ale na drugi była wyraźna kreska jak i dzisiaj. Boli mnie lewy jajnik. Wyjeżdżam na weekend więc może zmiana klimatu i górskie powietrze troszkę nam pomoże. Czasami mam już dosyć. Wydaje mi się, że im mniej wiedziałam tym bylo lepiej a sex sprawiał mi więcej satysfakcji. w gorzej czuję się mąż bo śmieje się ,że zaczynam traktować go jak dawcę i kochamy sie tylko w celu prokreacji. Gdzieś czytałam lub słyszałam fajną odp, na temat kiedy bedziecie mieli dziecko Odp. Na razie szukamy inspiracji..... Dolorcia i Lancome z całego serca NIE życzę Wam @....... Miłego weekend'u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aduś Napisano Luty 13, 2014 Cześć dziewczyny. Chyba muszę się wyżalić :( ... piję ziółka nr 3 pierwszy cykl (jestem w 27 dniu cyklu)- od 11 dc bolą mnie piersi, może to ziółka tak na mnie działają, tego nie wiem. Ale wiem, że na pewno nie jest to żaden objaw ciąży, na którą tak bardzo liczyłam... Mam policystyczne jajniki. Badania jakie miałam do tej pory robione to prolaktyna-jest ok i badanie na tarczyce FT3, FT4, TSH- wyniki też dobre. Dzisiaj byłam u lekarza na nfz i myślałam, że w końcu usłyszę coś pozytywnego. Lekarz mi powiedział "endometrium słabiutkie, wynosi 4 moze 5 mm- jak u pięćdziesięcioletniej kobiety... owulacji już dawno nie było... wszystko śpi". A prowadziłam w tym cyklu wykres i powiedział, że ładnie wygląda. nawet w 14 dniu cyklu zauważylam śluz płodny (wierzę, że to ziółka tak dzialają, poniewż wcześniej tego dawno już nie było) ale po badaniu usg niestety takie były słowa lekarza. Mimo, że jestem w 27 dniu cyklu od jutra mam zacząć brać duphaston 10 dni, ale wcześniej rano zrobić jeszcze badania "anty TPO, czyli przeciwciała tarczycowe, FSH, LH i w środe mam przyjść jemu to pokazać. Ale od razu mi powiedział, że on tego leczyć nie będzie nawet gdyby chciał bo to jest zwykła poradnia. A na prywatne wizyty zwyczajnie mnie nie stać... ehhh :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2014 Hej dziewczynki. Ja piję pierwszy cykl ziółka i jak już tu pisałam poprawiły mi się wyniki owulacja wróciła ale jest jeszcze jeden plus jak zawsze od polowy cyklu do @ bolało mnie wszystko nawet do ramion sie nie mogłam dotknąć to teraz został mi tydzień do @ nic mi nie jest piersi mnie nie bolą, brzuch ok i bez problemowo ogólnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddolarcia Napisano Luty 14, 2014 Lancome i co @ masz? Ja dalej czekam i już jestem zła że wszystko mi się rozregolowalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LANCOME23 Napisano Luty 14, 2014 Dolarcia nie mam jeszcze @ powinnam dzisiaj dostać a jajniki mnie w ogóle nie bolą a ty kiedy powinnaś dostać też dzisiaj?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddolarcia Napisano Luty 14, 2014 3 dni temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LANCOME23 Napisano Luty 14, 2014 Dolarcia zrób test dla pewności a mi jeszcze nie przyszła @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Luty 14, 2014 Wiem zrobię chociażby po to żeby napić się w spokoju:-) a ty kiedy zrobisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolarcia 0 Napisano Luty 14, 2014 jedna kreska znów, a @ nie widać heh wyczytałam, że pierwe cykle po laparo mogą trwać nawet 45 dni. Nawet mnie już nie ruszył negatywny test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LANCOME23 Napisano Luty 15, 2014 A ja dalej nie mam @ nie wiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LANCOME23 Napisano Luty 15, 2014 jak do 20 nie dostane zrobię test biorę od 16 dnia cyklu luteine zobaczymy... piersi mnie bolą mam opuchnięte i nic pozatym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach