Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooonaaaaaaaaa_______

Które auto byście wybrali? Proszę o porady.

Polecane posty

- Renault Twingo, 2004 r., 64000, sprowadzony z Francji, cena 6900zł - Lanos 2002 z gazem, nie wiem jaki przebieg jeszcze, 6200zł - Renault Twingo 2001, 154000 za 4900zł od Polaka - Corsa 2001, 140000 za 7300zł Które z wymienionych najdłużej (prawdopodobnie pojeździ) i warto kupić? Ile lat średnio uważacie, że te auta jeszcze pojeżdżą? Z góry dzięki za odp.

Gość warszawski policjanttt
corsa

A czemu taki wybór? Co złego np. jest w pozostałych autach?

Jeżeli TYLKO TE to jedynie Corsa wg mnie francuzy są do doopy, a lanos chyba nie cieszy się super opinią?

Gdybym musial to wybralbym takze corse , francuzy odpadaja , a lanosika z tym przebiegiem to za niedlugo pewnie kapa czeka silnika ;) A przebieg tej corsy tez watpliwy jak dla mnie ;)

Gość spóźniona ona
corsy są zajebiste :) niemiecka jakość, bla, bla, bla.. ale serio, to najlepszy wybór. renault twingo (mi się podoba), rodzice mają renault megane nową i są zadowoleni. nie masz zaufanego mechanika?

No nie muszą być tylko te. Znalazłam te na allegro, szukałam w województwie pomorskim, bo raczej nie będę jechać gdzieś dalej po auto. Mogą być też inne. Szukam auta, które pojeździ mi co najmniej 5 lat, nie kosztuje więcej niż 7000-8000zł (to już max, więcej nie chcę wydawać na stare auto), a najlepiej to jak najmniej. Naprawy niedrogie oraz fajnie by było, aby było na gaz, ale do tego nie jestem przekonana. Ile lat wyjeździć potrafią corsy średnio?

Za taka kaske kupuj yariske ;) POLECAM , a czesci wcale nie sa takie drogie , za to bezawaryjnosc baaaardzo wysoka a w dieslu D4D pali 4-5 litrow ropki po miescie . Wiem bo jezdzilem ;)

Gość rudy34562346
Żadne z wymienionych. Ale Sebo ma do sprzedania BMW za 2K :P

Gość rudy34562346
corsa 140000 .. rocznie 14 K to nie tak malo. W sumie normalnie

Gość warszawski policjanttt
yaris jest fajny jest jednak znacznie drozszy od corsy

No ten byl akurat z 2004 roku ale 2-3 lata starszy bedzie w podobnej cenie :)

Pewnie, że myślałam o toyocie yaris, ale ten link co podałeś z kwotą prawie 16000 to za dużo. Ja mówię o kwocie 7000 - 8000

Tutaj znalazlem za 8600zl , moze lepiej troche dolozyc i kupic yariske z pierwszych lat produkcji , samochod naprawde swietny dla dziewczyny i malo usterkowy :)

No autko fajne, ale już 12 letnie.. no ale może warto.

Zapewniam CIe iz rocznik tutaj sie nie za bardzo liczy.To jest nasza polska mentalnosc patrzenie na rocznik , nie stan.Uwierz mi ze zadbana yariske objezdze trzy krotnie corse z 2007 roku albo nowsza, nawet ta z ogloszenia z 2000 roku ;)

Gość znawczyni męskich gaci
Zostaw te francuzy i szajsopla, dobrze Ci tu radzą, bierz Toyotę albo Hondę Civic. Sama mam 13-letnią w bdb stanie. Tylko lejesz paliwo, zmieniasz olej i klocki i to wszystko. Najmniej awaryjne ze wszystkich aut jakie miałam - jedyny ból to podatność na rdzę, ale nowe auta też to mają, więc bez różnicy.

Ja jestem akurat lakiernikiem samochodowym i pracowalem w Toyi i musze powiedziec ze z yarisem suzych pboblemow nie bylo jesli chodzi o korozje , w ogole ogolnie nie bylo z nimi zadnych problemow , czasem sie zdarzyl jakis feler fabryczny , ale to jak w kazdym....A korozja to czasem wychodzila we wnekach w bagzniku , takie pierdolki...A jesli widzisz gdzies widoczna rdze mocno , to tyl zwrot i uciekaj od tego auta jak najdalej...;)

a jakie nowe auta sa podatne na rdze??? hahaha chyba tylko te w kobiecych rekach... ;)