Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysio nie desperat

Dlaczego kobiety widzą w każdym poznanym facecie TYLKO materiał na związek ?

Polecane posty

Gość oferrma no2
Baby trzeba trzymac krotko :D przeleciec i udawac niedostepnego :classic_cool: związki są dla frajeów ktorzy nie potrafia wyrwac dupy , wiec musza sie uczepić jednej

a na moje kazdy wlasnie powinien sie troche roznic, miec jakies odmienne zainteresowania, troche pobyc osobno wciazgu dnia i potem sobie o swoich zainteresowaniach, czy spedzonym czasie opowiadac...cieszyc sie z chwil spedzanych razem kiedy przez jakis czas bylo se osobno...

Gość niveawea
moze zamiast szukac kolezanki do pogawędek znajdziesz kolege ,on na pewno nie bedzie chcial zwiazku z toba no chyba ze trafisz na geja

Gość huuududududuu
Zacznijmy od tego ,ze na portalach randkowych szuka się : a) miłosci ,zwiazku b) kogos do seksu lub układu bez zobowiazan Znajomych , kolegow , kolezanki poznaje się w innych miejscach......

Autor umarł dokładnie godzinę temu, nie widzę więc sensu ciągnąć tego tematu za uszy :D

Gość phiiiii
portal randkowy jak sama nazwa wskazuje służą do UWAGA UWAGA umawiania się na randki :). A na randkę to się raczej nie chodzi z być może potencjalnym kumplem. W sumie może się zdarzyć, że ktoś tam się zakumpluje, ale jednak kumple/kumpele to się raczej pojawiają z innych źródeł niż portale randkowe.

Gość Iza333
Mysłałam że zwiazek i dzieci to normalne do czego sie dąży. Moze nie 100% społeczeństwa bo są tacy którzy nie chcą, nie widzą w taki sposób swojej przyszłości i juz. Ok - jest wolnosć. Tylko nie wiedzę sensu krytykować takiego podejscia. Ja mam 35 lat i szukam własnie. Więc jesli ktos przychodzi na randke z internetu to zakładam że również szuka tego co ja a nie partnera do kręgli.

Gość nimsea
to dlaczego ja mam odwrotnie??? "porządnych" facetów nie chce,a przyciągają mnie "niepewne"osobowosci. Czy to nie jest tak ze za grzecznych chlopców wychodzi sie za mąż,a zlych sie kocha? :)

Gość do nimsea
coorwy tak własnie robią {czesc]

Gość zgadzam sie jako kobieta
Niestety to WY faceci jestescie jebieci, poniewaz: 1. Szukacie tylko zony lub dziwki do bzykania - NIC posrodku 2. zaznaczacie, ze interesuje was tylko znajomosc bez zobowiazań, czyli ja Cie bzykam kobieto kiedy chce, kiedy JA zadzwonie i kiedy JA FACET mam czas. 3. Nie potraficie wspolnie celebrowac tej znajomosci bez zobowiazan jesli juz do takie dojdzie. Bo przeciez nie chce wam sie pojsc do klubu razem, potanczyc, pojsc na piwo, drinka, do kina itd. Bo po co z taka babka bez zobowiazan. najlepiej wpasc do jej chaty z tanim winem i ja przeleciec (taki chloptas to nawet wlasnej chaty nie ma bo mieszka z mamusia lub ze wspolokatorami itp.) 3. A ja chcoialabym wlasnie iec takiego kumpla z ktorym moglabym fajnie spedzac czas. Tylko Wy faceci z podwojna moralnoscia nie mozecie i nie chcecie i TY AUTORZE PRZEDE WSZYSTKIM.

Gość Ronalldo...............
a ja własnie chce celebrować taką znajomość bez zobowiązań, i co?

Gość i ja tez mam pytanie
a dlaczego wy w każdej poznanej kobiecie widzicie tylko materiał do przeruchania? i dlaczego jeśli kobieta nie chce z wami iść do łóżka i proponuje przyjaźń/koleżeństwo to zrywacie z nią kontakt ?

Gość jassssneeeeeeeeeeee
"Dlaczego kobiety widzą w każdym poznanym facecie TYLKO materiał na związek ?" ja sie z tym nie zgodze :) nie we wszystkich ... :)

Gość bo my musimy do kogoś należeć
musimy komuś robić loda, gotować obiad, masować stopy, wyciągać wszystkie pieniądze, musimy.........

Gość wy nie jesteście lepsii
zgadzam sie jako kobieta ---> święta racja u nich nie istnieje takie coś jak dobra koleżanka/znajoma/przyjaciółka no chyba że któraś chce się z wami przespać lub zostanie kochanką (ale wtedy i tak ogólnie macie ją gdzieś, ''staracie się'' o jej względy w wiadomym celu) lub właśnie żona a jak np. poznajecie jakąś fajną kobietę z którą dobrze się dogadujecie, macie wspólne tematy itd. to kiedy dowiecie się że kogoś ma i nie macie u niej szans to od razu zrywacie znajomość śmieszy mnie takie podejście

Gość zgadzam sie jako kobieta
No coż, polscy faceci nie maja luzu. Traktuja nas przedmiotowo. Ja naprawde chcialabym miec takiego kumpla. Ale takie przyjaznie sa niemozliwe bo facet zawsze ma jakis interes (zona lub baba do bzykania na jego warunkach. jak juz mowiłam, nic posrodku.

Gość autorze nie przezywaj tak //
kobiety już tak mają- i niech to wystarczy, wy wszystko tłumaczycie tym że ''faceci tak mają'', więc tutaj weźcie pod uwagę że my tak po prostu mamy - i nie musicie tego rozumieć, poza tym nie wszystkie pragną nowych znajomości - ot, kolegę to sobie można nawet na takim forum jak właśnie kafe poznać, ale jak już się zakłada konta na profilach randkowych itd. to raczej wiadomo w jakim celu - albo seks albo związek

Gość prawiczek z warszawy
przecież kobiety nie lubią seksu :classic_cool:

Gość praca przez internet
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://www.20dollars2surf.com/?ref=250275