Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysio nie desperat

Dlaczego kobiety widzą w każdym poznanym facecie TYLKO materiał na związek ?

Polecane posty

- portale randkowe - nikogo tam sie poznac nie da , cos jakiejs niepasuje - proponuje - zostanmy znajomymi - po czym się nie odzywa , ja próbuje - cisza ... Żalosne - miejsca realne : jesli kobieta widzi ,ze nie ma szans na bycie razem ,pieprzy bzdury od rzeczy i ucieka. Wy jestescie jebnięte? czy mi sie tylko wydaje? Z tego co ja widze, kazda kobieta liczy na bycie razem ,zadna inna znajomosc nie wchodzi w gre.

Gość agata co nogą zamiata?
znajomości to my mamy w pracy, szkole... a jak spotykamy sie z facetem to nie po to by dołączył do grona naszych kolegów, tylko po to by stworzyć z nim związek i mieć dzieci. Reszta to strata czasu 🖐️

Gość Romario.....
czyli zawsze "i mieć dzieci"?

Gość neyntyyy
krzychu z moich obserwacji takie podejscie 'tylkozwiazkowe' aja faceci ale jak widze, z kobietami bywa podobnie hmmm tez bym chciala, zeby bylo inaczej wynika to chyba z wyrachowania, lenistwa

Gość wiosenka32
inna znajomość tzn, jaka?

haha to po co w ogole Wam facet ? Idz do banku spermy i sie zaplodnil . Skoro nie potraficie nawiązać ''normalnej'' znajomosci ? Nic dziwnego ,ze jestescie wiecznie nieszczęsliwe . Na wszystkich portalach - randkowo-fotkowych az huczy od desperatek i kretynek. I dziekuje za potwierdzenie ,ze dla KAZDEJ kobiety liczy się tylko facet i dzieci...bozze co za pustaki 😭

a jak spotykamy sie z facetem to nie po to by dołączył do grona naszych kolegów, tylko po to by stworzyć z nim związek i mieć dzieci." piękna definicja kobiecych desperacji :)

Pewnie macie na mysli seks ? Nie to mam na mysli.. Po co piszecie np w internecie ,ze szukacie przyjaciol ,znajomych a potem moze cos z tego wyniknie bla bla bla. Co sie okazuje po spotkaniu ? Albo związek albo nic. Niestety większosc ludzi ma problemy z komunikacją , są strasznie ubodzy emocjonalnie . Nie deklarujesz powaznej znajomosci na początku ? Do widzenia , nie znamy sie.

Gość są ale sie ukrywają
jak widzimy materiał do sexu to jestesmy zdzirami do związku --desperatkami heeeelo faceci zacznijcie mysleć :P i nie zadawajcie głupich pytan

Gość wiosenka32
a po co facetowi koobieta?

kur.... z tego rozpędu pisze jak potłuczony :D

Gość neyntyyy
no dzieki krzychu, wlasnie przyznaje ci racje i mowie, ze tak samo jest z facetami a ty dalej swoje, bo juz wiesz , jak jest i koniec, bedziesz tak twierdzil, chocby 1000 osob mowilo to samo co ja :D

Gość agata co nogą zamiata?
taka jast naturalna kolej rzeczy. Biologia nas do tego determinuje, także wszelkie teksty kobiet, które twierdzą inaczej, to albo ściema, albo same się oszukują, że szukają czegoś innego niż związek. Jedynie nie każda kobieta chce mieć dzieci

Gość wiosenka32
chyba jednak jesteś zdesperowany ;-)

po pierwsze nie wyzywaj innych i nie ublizaj nikomu, ja Ci nie ublizam wiec prosze nie generalizuj...nie dziel swiata na grupy, kazdy czlowiek jest inny...kto Ci powiedzial, ze na przyklad ja nie moge, badz nie porafir nazwiazac normalnej znajomosci, zalezy mi tylko na dzieciach...?piszesz ogolnikowo? z jakiej racji!nie kazdy jest taki sam, wiec moze bez takiego paplania glupot!trzeba okazac troche szacunku innym, a nie tylko pisac, Ty jestes glupia a Ty glupsza, a ogolnie wszystkie baby sa puste, bo to sie mija troche z faktami...

Gość bo to desperatki ///
Bo spotykasz się z desperatkami :) Kobiecie w pewnym wieku szajba odbija , nie potrzebują żadnych znajomych , przyjaciół , ich jedynym celem staję się : facet :D Zazwyczaj taką ułomność przejawiają w wieku studenckim a po studiach jest to niemalże norma :D

agata co nogą zamiata? generealnie ludzie to nie samotnicy z natury, kazdy czlowiek gdyby na dluzsza mete mial zostac zupelnie sam bylby nieszczesliwy, kazdy szuka jakiegos komfortu i towarzystwa w drugim czlowieku to jest logiczne...ale ja zaraz nie musze rodzic stadka dzieci i zdaje sobie sprawe, ze trzeba sie jeszcze w zyciu realizowac w inny sposob, kazdy ma tez swoje zainteresowania, prace, pasje...nie jest tak, ze baba to maszynka do rodzenia dzieci...

Gość neyntyyy
studio wydaje mi sie, ze taka jest tendencja! albo szuka sie kogos 'do pary' albo dowidzenia :) (ale mi sie napisalo) i to jest wlasnie glupie myslenie, ludzie sa wyrachowani i wola sie zamykac nie poszerzac grona znajomych, bo mysla, ze tylko para jest im 'potrzebna". to jest glupie, zgadzam sie z wutorem postu

Gość są ale sie ukrywają
dajcie spokój ,każdy określa sie na początku i jeśli ktoś mówi otwarcie ze szuka miłości i związku to jest desperacja? Szukaj kolego kobiet które mają czas na bezowocne dziecinne spotkania.

Gość bo to desperatki ///
są ale sie ukrywają ----- masz myslenie typowej desperatki :classic_cool: której jedynym celem jest złowienie faceta , takie jak Ty usychają bez ''mena'' :]

neyntyyyprawda jest jedna, na wszystko przychodzi w zyciu czas...i jesli ktos nie ma zainteresowan, tylko siedzi caly dzien z chlopakiem czy dziewczyna...to przykre, bo po latach nie beda mieli o czym rozmawiac, kazdy musi miec swoje cele, nie mozna spedzac przeciez 24 h razem, czlowiek jak ma co ze soba zrobic to jest bardziej pelny...nawet jak sie mieszka razem z kims i jest sie w zwiazku na stale to trzeba pamietac, ze to nie chodzi o to by nic nie robic dla siebie...

Gość są ale sie ukrywają
to nie chodzi o usychanie bez mena:P ale jesli zaczynam durne randkowanie to chyba normalne ze moim celem jest złowienie fajnego faceta:P a jesli ten facet tez szuka kogoś do związku?bajka- zyc i nie umierac

Gość porter amor
Tam , gdzie szukasz [portale randkowe], kobiety szukają, nie "materiał na związek"ale faceta do seksu[zresztą mężczyźni też]. Nie szukaj więc na portalach, a zacznij poznawać kobiety w realu. To żmudną praca, ale przynajmniej masz pewność, no i..cenne doświadczenie oraz realne, a nie wydumane poglądy. :P Przyjaźń z kobietą jest możliwa, jeśli będziesz dbał o kontakty z nią, i nie uciekniesz, kiedy np.pożyczyłeś od niej 100 zł w knajpie na piwo :P

Gość IssabelIssabellssa
W takim razie czego ty szukasz autorze ? Partnerki czy kolezanki ? Jakie masz potrzeby?

Może gdybyście mieli jakieś wspólne zainteresowania, to by Cię nie przekreślały. Po co kobiecie facet, z którym może pogadać najwyżej o tym, co słychać? Nawet wakacji byście razem nie spędzili, bo po pierwsze masz dużo takich koleżanek, a po drugie ona spędzałaby weekendy i wakacje ze swoim przyszłym facetem. Ostatnio słyszałam, że dziewczyny nie chcą związków i spotykaja się tylko na seks. Wszystkie. A teraz wszystkie chcą związków. Ciekawe. Mam faceta i nie spotykam się z żadnymi kolegami, chociaż zawsze miałam ich sporo. Stwierdziłam, że ci spoza organizacji studenckich, w których działam, to zwykłe chłopaczki, które co jakiś czas zagadują i liczą na to, że w końcu nadejdzie ten dzień, że będzie mi brakowało seksu albo -inni urwani z choinki- że nagle stwierdzę, że to ich kocham. Zerwałam ze wszystkimi kontakt i moje życie w piękny sposób oczyściło się z mętów i nudnych rozmów, co słychać.

Gość taka prawda.......
a może rzecz w tym że materiału na fajnego kumpla też w tobie nie widzą?:o

to jest pewnie starsze malzenstwo, bo z tego co piszesz wynika jakis schemat, ktory istanial kiedys...nie mniej jak widac kazdy ma swoja recepte na szczescie, wiec ten temat z zalozenia jest glupi!po co dywagowac na ten temat, prawda jest taka, ze kazdy ma prawo do swojej racji. kropka