Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 8865

Bardzo mi przykto ...bo mój chłopak

Polecane posty

Gość Ona 8865

Tylko nie obrzućcie mnie odrazu obelgami, a jak ktos ma szydzic to nie chce mi się czytac jego koemnatrzy. Jestem z chłopakiem dwa lata i ja chciałabym, żeby mi się juz oświadczył :( nic mu na ten temat nie mówiłam ani nie mówie bo chciałabym, żeby zrobił to kompletnie od siebie, żeby nie wypomniał mi kiedys ze ja na niego naciskałam albo coś, żeby to byla jego decyzja... no ale ja bym juz strasznie chciała z nim zamieszkać i wziąśc slub, mieszkamy w miare małych miejscowościach, wiec raczej tak bez ślubu nie bedziemy mieszkac ze soba zreszta bym nie chciała... No i nie wiem ile będe musiala czekac na te oświadczyny ale nie chce czekać rok, dwa lata, chciałabym, żeby zrobił to na przykład we wakacje :( ale pozostaje mitylko czekać :(

Gość napisz ile masz lat
bo jak 20 to blagam cie poczekaj jeszcze pare lat skoncz szkole znajdz dobra prace jak kolo 30 to spoko rozumiem ciebie

Gość Ona 8865
Jak na prowo to rzeczywiście byłby to dupiaty temat ;/

Gość Ona 8865
Mam 21 lat pracuje on tez oboje kończymy studia (ja tylko robie lic )ale mamy łącznie dochód 4 tys więc wydaje mi się że poradzilibyśmy sobie.

Gość napisz ile masz lat
a gdzie zamieszkacie po slubie?????

Gość Ona 8865
tylko że dla mnie spotkania codziennie po 2 godziny to mało, jestem zakochana chcialabym spędzac z nim każda chwile a tak to tyle czasu tracimy, zresztą tez nie da sie ślubu od razu , jakby mi sie teraz oświadczył to slub doszedłby do skutku pewnie dopiero za rok...

Gość Ona 8865
ze względu na to ze nie chcialibyśmy mieszkac ze starszym pokoleniem to pewnie wynajem... Ja mam spory majątek po dziadkach wiec moze bym to sprzedała i powoli jakis domek.... a na reszte domu by zarobił

Gość napisz ile masz lat
no wlasnie laska poiszesz ze spedzasz z nim 2 godziny dziennie, a wiesz ze po slubie bedziesz spedzala z nim pewnie z 12 czasem wiecej czasem mniej, uwiez mi wszystko moze sie zmienic niestety na gorsze.

Gość Ona 8865
no to co mam czakac do tych usranych 25 lat , przeciez to nie ma róznicy ile sie ma lat, chodze z nim juz 2 lat ilez mozna ze soba chodzić, moim zdaniem takie chodzenie po 6, 7 lat z e soba jest bez sensu,

Gość Ona 8865
??

Gość Ona 8865
?

Gość hgjfhjfgh
wlasnie ,dorosnij dziecko, za mloda jestes na slub,wiem co pisze,ciesz sie zyciem i bierz ile mozesz,na rodzine jeszcze masz czas

Gość dość dużo
ja ślub odradzam, pomieszkajcie najpierw ze sobą trochę, zobaczcie czy podoba się wam zabawa w dom a potem do kościoła. Ja tak jak Ty w wieku 19 lat związałam się z chłopakiem, niedawno mieliśmy 6 rocznice bycia razem, cały czas mieszkamy ze sobą, a ja teraz zaczynam żałować że nie wyszalałam się i ślinie się na facetów na ulicach...

Gość dość dużo
właśnie od jakiegoś czasu o tym myślę ale cieżko podjąc taką decyzję po tylu latach