Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunecik86

ZAKOCHAŁEM SIĘ...MIŁOŚĆ PLATONICZNA JAK NARAZIE

Polecane posty

Gość jeśli facet się nie odzywa,
no więc albo czeka na Twój ruch albo ma chłopaka i nie chce sama pierwsza się umawiać bo potem będzie łatwiej jej powiedzieć że rozkochałeś ją w sobie i zostawia swojego faceta. Ja to tak widzę. Ogólnie jestem wpodobnej sytuacji do Twojej, poznałam faceta ale pierwsza do niego nie piszę, u mnie w związku kryzys i myślę co mam robić...

Gość brunecik86
jeśli facet się nie odzywa, no własnie...więc może mnie troche rozumiesz... nie wiem co mam zrobić...nie chce nikogo zranić, zdradzić. nie wiem, nie mam pojecia...ehh

i dodam jeszcze że ten facet co go poznałam nie odzywa się już drugi dzień i coraz mniej o nim myślę, chciałam żeby zaprosił mnie na kawę a on nic więc pewnie nie byłby lepszy od obecnego... więc działaj brunecie;)

Gość brunecik86
tak i to jak ślepa...

Gość brunecik86
ale jak to się nie odzywa? ma twój nr tel? czy jak?

mam ten sam dylemat co Ty, od kilku dni non stop myśle o całej sytuacji, straciłam apetyt, od 2 dni jem na przymus... JA też nie chcę nikogo skrzywdzić, a zresztą po tylu latach związku cięzko tak wszystko przekreślić. Ty masz chyba łatwiej bo nie mieszkasz z dziewczyną...

no dałam mu swój numer na imprezie, po dwóch dniach zaczął do mnie pisać, tak ogólnie bez podtekstów a teraz już drugi dzień cisza. Tak sobie myśle że pewnie ma dziewczynę i dlatego tak słabo mu idzie.

Gość brunecik86
nie nie mieszkam z nią... ja mieszkam w poznaniu a ona na obrzeżach i widujemy się 3 -4 razy w tygodniu... mnie tez jest trudno to wszystko przekreślić, skreślić... a jak tego faceta poznałaś? masz jego nr telefonu czy co? znasz go dobrze czy też jak ja tylko rozmawiacie ze sobą?

NIunia przykro mi ale chyba nic z tego nie będzie skoro taki krętacz z niego:( Możesz napisać że odezwała się uczciwa co kręci na boku ale ja naprawdę jestem normalną kobietą tylko mi teraz odwaliło troche:O

no właśnie prawie wcale go nie znam i sama sobie się dziwię że tak go sobie wkręciłam. POznałam go na imprezie, tańczyliśmy długo i było cudownie, w pewnym momencie on mnie pocałował i skończyło się na kilku buziakach , uciekłam do domu , powiedziałam że koleżanki chcą już iść do domu itd. Ogólnio sporo wtedy wypiłam i na maksa się wyluzowałam a on był taki sexowny i tak cudnie pachniał...

Gość brunecik86
jeśli facet się nie odzywa - wiesz jest to bardzo możliwe...że nie chce zaczynać i brnąć głębiej bo ma dziewczyne... niunia1022 - nie pytałem "jeśli facet się nie odzywa". ale Twoja historia jest podobna do naszych... no i co drogie kolezanki mamy z tym zrobić? przekreślić wszystko i iść w nieznane za drugą również nieznaną nam dobrze osobą? czy naprawić nasz obecny związek i zapomnieć o tym czy tamtej drugiej? ale czy naprawde warto zapominać? a może to będzie wielka wspaniała przyjaźń lub miłość? trudne pytanie...trudna dezycja... bo żebyśmy byli pewni tej drugiej osoby to może byśmy zakończyli obecne związki i poświęcili się nowej miłości...może tej prawdziwej...

ja Wam powiem że nie wiem czy chciałabym odrazu związek czy chciałabym jeszcze trochę pożyć , spotykać się z ludzmi

Gość brunecik86
tak rzeczywiście odwaliło nam...ale może w słusznej sprawie... jestem ciekaw jak to się to potoczy wszystko... a może to tylko nasze złudzenie, że ta druga osoba się nami interesuje? może nosimy różowe okulary lub klapki na oczach... może zauroczenie zaślepia prawde...

Gość brunecik86
jeśli facet się nie odzywa, - własnie ja tak samo, choć nie wiadomo co by wyszło z tą drugą osobą, może byłaby to miłośc a może dobra koleżanka, kolega lub fajna przyjaźń...

Gość brunecik86
racja... niunia - jak myslisz co zrobić, zeby się dowiedzieć czy ma faceta i czy jest mną zainteresowna czy jej się podobam?

Gość brunecik86
no tak ale w mojej sytuacji jest troche inaczej... nie chce się spalić w tym miejscu, jakby nie wyszło to bym musiał szukać innej pracy a lube to co robie...

Gość brunecik86
no się zoabaczy...

Gość brunecik86
no własnie... z tym zaczynaniem jest najtrudniej...

Gość jesli facet sie nie odzywa,
Zycze Wam obojgu duzo szczescia i milosci i samych madrych decyzji, sobie tez;-) Powodzenia!

Brunecie zapros ja na kawe:-) Ja bym sie zgodzila.

Gość brunecik86
:) dlaczego byś się zgodziła?

Zgodzilabym sie gdyby mnie ktos zaprosil... I na miejscu tej dziewczyny tez. Wydajesz sie byc fajnym facetem:-)

Gość brunecik86
:) miło mi :)

Gość brunecik86
ciekawe jak bedzie

Autorze tematu :) Oj, smutna sprawa. Szkoda tej dziewczyny, z którą teraz jesteś, ale jeśli masz jeszcze młode lata, to zerwanie nie będzie niczym złym, no tak, coś strasznego, ale jeśli się nie kocha, to cóż zrobić. Jakby mnie ktoś zrobił takie świństwo, byłoby to straszne, ale cóż :) Lepiej późno, niż wcale :) Tylko wiesz, że w oczach byłej staniesz się draniem? :)

Gość brunecik86
dlaczego niby draniem? że nie chce z nią już byc, bo moje uczucie nie jest takie jak było wcześniej? ehh

Lepiej byc draniem niz byc z kims dla zasady, pomijajac uczucia. Jak dla mnie nie ma co sie meczyc

Gość brunecik86
właśnie... nie wiem...może to zauroczenie przejdzie...a moze nie

Gość grfgfdgvfsdvgsdvgds
podnosze

też jestem ciekawa co z tego wyszło:)