Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalina745

Ile 1,5 miesięczne dziecko powinno spać??

Polecane posty

Ile 1,5 miesięczne dziecko powinno spać? W dzień mało śpi mój synek, ciągle się wierci i chce się nosić a ja nie mam zwyczajnie siły gdyż jestem całymi dniami sama, mąż zjeżdża do domu tylko na weekendy :( , a ja nie mam z niką pomocy, dla tego pytam ile 1,5 miesięczne dziecko powinno spać?? On co pół godziny się budzi jak tylko odłożę do łóżeczka, a z jedzeiniem to też mam wrażenie że ciągle jest głodny ale nie chce jeść tylko wieżga nóżkami i rączkami wymachuje. To normalne u dzieci w jego wieku?? Pomóżcie :)

Gość deszczowa piosenka :)
Każde dziecko jest inne :) Nie martw się, dzieci są różne :) Zresztą jak i dorosli, jeden potrzebuje więcej snu, inny mniej.... Nie sugeruj się poradnikowymi normami :)

Gość HEEEEEEEJCzy istn
moje jak po kryjomu wypije browara to śpi całą dobę, a potem wstaje i marudzi, że ma kaca

a czym mogę zająć dziecko żeby nie nosić?? grzechotki nie działają, jedynie co działa to karuzela, nawet muzyka już z kompa nie usypia go :( macie jakieś sposoby na szybkie usypianie :)

nie mam dzieci ale wiem jak bylo z moim bratem :P usypial odrazu gdy np. slyszal odglos z suczarki albo z odkurzacza, w koncu nagrala mu taki odglos na kasete i wlaczala jak go kladla spac moja mam zawijala go tez mocno w kocyk i tak tez zasypial

Gość fujjareczka
Ja swojej córce puszczałam Mozarta, jak jeszcze była w brzuchu . Teraz jej tego mozarta zapuszczam, jak ja kadę do łóżka, i wydaje mi się, że działa ;) No i po spacerze śpi jak kamień