Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juyiuo

Ktora z was zamierza zdradzic faceta na wiosne?

Polecane posty

Gość juyiuo

ja po 6 letnim zwiazku mam ochote na kolege z pracy i wiem ze to zrobie, pojde z nim do lozka:P moj facet mnie zaniedbuje ,sex raz na tydzien bleee

Gość IMO13714
Oho! Będzie temat na 5+ stron!

Gość lgilgu
szkoda że razem nie pracujemy ;)

Gość adha adhd,,..
razem z wiosną przyjdą roje!! :D :D :D

Gość adha adhd,,..
nie kochasz swojego faceta czy tak po prostu na tamtego lecisz?? ;)

Gość hfsdgfsugs
a tam od razu na wiosne, ja tam zaczelamw lutym i to jakis seks mialam! czekam na nastepne okazje zdrada fizyczna to nie zdrada gorsza jest zdrada z uczuciami.....a poza tym i tak sie nie dowie wiec nikogo nie krzywdze a zycie jest piekne i krotkie

Gość Salaam
DO autorki: Nie lepiej zakończyć związek, zamiast zdradzać? No, ale kurwiarstwo niektóre mają w genach i na to sie nie poradzi. Żenada.

Gość taka sobie ona
ja mam tak samo, 6 lat związku a tu nagle poznaje kolesia na imprezie, wymieniliśmy się numerami, troche piszemy do siebie i zastanawiam się co mam z nim począć:P

Gość juyiuo
lece na kolege z pracy, cala sie trzese jak go widze jest takie napiecie, po niedzieli wysylaja grupe na szkolenie 3 dniowe ahh....jutro ide na zakupy, czas na sexi bielizne Moj facet przestaje o mnie dbac, seks jest mechaniczny ,wystarczy mu raz na tydzien. Kocham go ale jestem wyposzczona. Kiedys szalelismy jak malolaty a teraz nuda

Gość adha adhd,,..
jak to nikogo nie krzywdzisz?? przecież zdradzając swojego gaceta właśnie jego krzywdzisz chciałabyś byc w ten sposób oszukiwana???

Gość juyiuo
nie takj latwo odejsc od faceta z ktorym sie jest 6 lat a po drugie na poczatku bylo zajebiscie, tylko teraz od 2lat nuda i stagnacja:(Poza zaniedbywaniem mnie w lozku, jest swietnym facetem

Gość juyiuo
taka sobie ona-twoj facet tez cie zaniedbuje?

Gość adha adhd,,..
no to powiedz żeby cie dobrze zerżnął bo jak nie to pójdziesz do innego :D co by powiedział na to?? ;)

Gość juyiuo
ja juz czuje w powietrzu ze bedzie ostra zabawa...boze zaraz sama sobie wpakuje ogorka:P

Gość juyiuo
by pewnie zerznal mnie raz i znowu tydzien przerwy ,juz tak probowalam

Gość adha adhd,,..
gorzej jak się okaże gejem :p

"Ktora z was zamierza zdradzic facet na wiosne?" z kim? nie ma na czym oka zwiesic...dno i wodorosty :}

Gość juyiuo
albo skomentował: to niemozliwe, na pewno nie pojdziesz do innego :o

Gość taka sobie ona
troche mnie zaniedbuje, siedzi przy kompie non stop, ja przy tv i nie ma o czym nawet pogadać czasami... z sexem to jest różnie, to też troche moja wina... Mi poprostu brakuje chemi, napięcia, smsów z podtekstami...

Gość juyiuo
no dokladnie, moj kiedys pisal mi smy sprosne ,typu: za godzine bede i wtedy zerzne cie jak mala szmatke, az sie robilo mokro...a teraz nudy ,KC raz na miesiac i zero emocji

Gość taka sobie ona
od kilku dni mam ochotę na sex, taką że mnie rozsadza ale niekoniecznie z moim chłopakiem, ten nowopoznany mnie kręci... Jeszcze nigdy nie zdradziłam ale już nieraz o tym myślałam

Gość adha adhd,,..
to czemu same nie wysyłacie im takich smsów tylko czekacie aż oni to zrobią?

Gość taka sobie ona
doskonale Cię rozumiem, nie pamiętam kiedy miałam mokro na myśl o sexie, nuda totalna

"nie pamiętam kiedy miałam mokro na myśl o sexie, nuda totalna" a ja pamietam :} długo nie czekałam :}

Gość Fantasy - słodka winnica
Oj uważaj ....czy zdajesz sobie sprawę jak to należy zrobić: http://tnijurl.com/317c561b9588/ uważaj na konsekwencje.................posłuchaj doświadczonych.....

Gość violuska27
ja zaraz jak urodze i mi sie dupa zagoi to ide na lewo bo jestem strasznie znudzona :) sex raz na miesiac bleeeeeeee...jeszcze 2 miesiace mi zostalo i porzadnie zaszaleje:)

Gość Słowo prawdy
Po kiego grzyba WY jesteście z facetami, którzy Was nie kręcą i których nie kochacie?!?! Czemu w ogóle myślicie o zdradzie?!?! Zastanówcie się lepiej jak szybko i bezpoleśnie dla obu stron skończyć ten związek i dopiero ładujcie się w nowe (a właściwie to pozwalajcie, żeby nowi kolesie Was ładowali). Taka jest kolejność. Inaczej się zeszmacicie i tyle...

Gość violuska27
rownouprawnienie jest:) faceci zdradzają to i my tez:)

Po kiego grzyba WY jesteście z facetami, którzy Was nie kręcą i których nie kochacie?!?!" ja swojego kocham i mnie kreci :) wiec nie wiem o czym mówisz :)