Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka.......................

co byscie zrobily na moim miejscu?

Polecane posty

Gość megaaa
nie no takie zasady nie ma...a może że tak powiem za dużo mu pozwalałaś od razu po ślubie, za mało angażowałaś, jak sam się nie brał do np. do prac domowych, to trzeba było go jakoś mobilizować, może tylko siedzenie w domu z dziecmi, sama nic nie inicjowałaś, wyjść, rozrywek?

Gość megaaa
Na każdego są sposoby...

Gość megaaa
Mówiąc że taki ma charakter usprawiedliwiasz go, a to najczęściej jest nie prawda! Tylko przyzwyczajenie, dziwne podejście do życia, rodziny...

Gość beata301891
oj...czego ja juz nie probowalam to nie wiem...prosby grozby, wyjscia na sile z domu konczyly sie klotniami, bo 1 syn narzekal ze nogi bolą ,maz wyzywal ze juz nigdzie z nami nie pojdzie itp juz stracilam nadzieje..raz nawet wyprowadzialam sie na dluzszy czas ,potem wrocilam bo zabiegal o to, bylo pieknie przez rok,drugi syn i znowu to samo:(

Gość beata301891
wczoraj na sile z nim gadalam, zadawalam pytania na ktore odpowiadal mhm albo ee lub nic nie odpowiadal i patrzal w TV wiec dalam spokoj..porazka:(

Gość niezły z niego element
ciężko mi uwierzyć że kiedyś był inny, straszny wieśniak i buc. Pewnie jakiś niewykształcony zakmpleksiony frajer, a Ty pewnie nie pracujesz i przestał Cię szanować. Klasyka. Uciekaj, zajmij się sobą.

Gość UB79
Tak niestety bywa. Ja też pewnych rzeczy po moim juz eks mężu przed ślubem bym sie nigdy nie spodziewała.

Gość niemamnikabonieche
" klopotow raczej nie ma...chybaze z glową bo jest uzalezniony od kompa i chyba piwa tez bo odziennie po 3 wypija...chodzi o to ze ja sie czuje niekochana,samotna i zawiedziona bo nie tak mialo bvc" faktycznie, lepiej być samemu.

chodzi o to ze naprawde o siebie dbam on nawet nic nie powie ! ze ladnie wygladam albo cos w tym stylu a ja maluje sie jestem sczupła zadbana ubieram sie kobieco staram sie dla niego....A on nawet nic nie powie.. Juz udawalam ze mam adoratora i na nim to nie zrobilo specjalnego wrazenia on na to nie zareagował! ani troche zazdrosny...

Jestem strasznie samotna....czuje sie niedowartosciowana mam juz tego gosc jemu chyba zwyczajnie na mnie nie zalezy

Gość zrobił was kuchtę i opiekunkę
i opiekunkę do dzieci, gosposię itp....to niby po co ma szanować ? niby dokąd pójdziecie ? poskarżyć sie mamusi ? nie podoba Ci sie facet to go zostaw, no chyba że boisz się że na siebie nie zarobisz...no to płacz, właź mu nadal w tyłek i nie użalaj sie na forum bo to Twój świadomy wybór

Gość nie wiem skąd te naiwne
dadzą sobie dzieciaki zrobić, a potem zdziwienie jak wygląda życie... nie od parady ktoś nazwał "ciążę" od ciężaru...bo to tylko ciężar na resztę życia, uzależnienie od partnera, od własnego dziecka, ciągłe poczucie obowiązku i misji do spełnienia.... gdyby nie dziecko przecież niejedna by takiego "amanta" kopneła w dupsko.... a skoro już się zaciążyło i kto inny płaci rachunki...to tylko pozostaje narzekanie na forume

Gość beata301891
wkurwia mnie to ze mowicie ze "da se taka zrobic dzieciaka i narzeka..."jakbyscie wiedzieli jak faceci sie zmieniają po slubie itp to nikt by tak nie napisal!! nie jestesmy naiwne tylko faceci jak tylko poczują sie pewnie w zwiazku zmieniają sie nie do poznania!!!!!!!!!

Gość beata301891
i jak sie napisze nawet na glupim forum i z kims NORMALNYM!! pogada to jest latwiej! pewnie masz lekko w zyciu...uwazaj zeby ci sie nie zmienilo przez tą pewnosc siebie!!