Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaś11

Depilacja okolic bikini

Polecane posty

Gość kaś11

Jutro po raz pierwszy wybieram się na depilację do kosmetyczki. Depilacja będzie wykonana pastą cukrową. Postanowiłam od razu pójść na całość i wydepilować sobie wszystko, co zwykle depiluję w domu, czyli pachy, nogi i bikini. Najbardziej boję się depilacji bikini. Dziewczyny, opiszcie mi, jak się czujecie podczas depilacji (bardzo krępujące?), czy to bardzo boli, itp. Oprócz tego chciałabym wiedzieć, czy kosmetyczka depiluje całe okolice intymne razem z włoskami między pośladkami? Bo tak bym właśnie chciała;p...

Gość tez mam pytankkko
powiem Ci ze mnie BARDZO boli chociaz robie to od kilku lat woskiem u kosmetyczki, dla mnie raczej krepujace mimo wszystko a o miedzy posladkami czesto pyta sie kosmetyczka na koniec mam inny problem : wloski jak odrastaja sa jakby "podwojne" mam wrazenie ze z jednej cebulki wyrastaja 2, tez tak ktos ma?

Gość kaś11
A jak to jest z tym rozbieraniem się - dają jakieś stringi czy coś? Ale nie wiem, czy w moim przypadku byłoby to możliwe, bo chcę depilację całkowicie na zero;p.

Gość kaś11
A jak to jest z tym rozbieraniem się - dają jakieś stringi czy coś? Ale nie wiem, czy w moim przypadku byłoby to możliwe, bo chcę depilację całkowicie na zero;p.

Gość tez mam pytankkko
do depilacji calkowitej nie dadza stringow raczejgdy robie najpierw nogi i pachy zostaje w majteczkach i topie a potem tylko te majty sciagam...

Gość mariannnnnnna
ja sobie sama depiluje albo prosze kolezanke :) mam zestaw do robienia wosku kupilam za stwke na splendore i jestem zadowlona :) oplaca sie bardziej niz ciagle bieganie do kosmetyczki