Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inny od wszystkich

Czy jestem taki śmieszny?

Polecane posty

Gość inny od wszystkich

Mam 18 lat, one też.Od jakiegoś roku grupka 4,5 dziewczyn po prostu śmieje się ze mnie.Chichotaja z daleka i bliska gdy przechodzę koło nich lub gdy mnie zobaczą.Gdy podbiłem i spytałem o co biega usłyszałem tylko śmiech i sobie poszły. Jedna z nich jest wyjątkowo wredna i bezczelna. komentuje wszystko co powiem gdy coś powiem np na lekcji zaraz słyszę po cichu jakiś głópi jej komentarz, szlak mnie trafia.W pojedynke każda z nich spier***** albo schodzi z drogi, jak się nie da uciec, to w tym wszystkim mnie bawi jedynie Po prostu odechciewa mi się chodzić do szkoły bo tylko wstydu można najeść bo ludzie gapia sie na nie a potem na osobę z której się śmieją i w konsekwencji śmieją się z nich i ze mnie HELP

Gość inny od wszystkich
Wiesz nie będe cisnął w sposób chamski cisnął dziewczyną.Raz że jestem poważny a 2 kolesiowi nie wypada obrażać żadnej dziewczyny a 3 po prostu mi się nie podobają może jedna nich jest ładna ale ona jest tak jak by stała z boku tego wszystkiego Zrobiłem coś innego w dzień kobiet złożylismy się z chłopakami na tulipany.Zamiast im wręczyć.przechodząc koło nich rzuciłem je na ziemie i mowie weście se i jest jeszcze gorzej niż było