Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sprawdzic przyszla///

Jak sprawdzić dziewczyne z którą się spotykam ? Czy mówi prawde ?

Polecane posty

no slucham ? :) -czy serio byla z jednym i cala reszta ?

Gość g43rr4r4r
tylko wykrywacz klamstw!!

pytam serio ;) ciezko mi komus zaufac i wszedzie doszukuje sie klamstw :O

Gość skoro nie potrafisz zaufać
to sobie odpuść. Związek bez zaufania nie ma żadnych szans na powodzenie. Radzę do psychiatry się wybrać póki to w obsesję się nie przerodzi, albo wynająć detektywa, aby prześwietlił jej życie od wyjścia ze szpitala położniczego...:(

Gość crfcaeratv
paranoik..

Gość taka jedna moi
jesli szukasz klamstw, zawsze je znajdziesz.... nawet jesli to czego sie doszukasz nei bedzie klamstwem... pracuj nad soba bo bedzie ci ciezko w zyciu chlopaku ....

Gość cxcscsdcsdcs
tak naprawde pierwsze oznaki wychodza po miesiacu a po 3 w wiekszosci przypadkow juz znasz osobe. wczesniej to nie da sie tak

Gość Franka Maj
liczbę partnerów poznasz po jej zachowaniu jak zaczniesz się do niej dobierać. Jeśli nie ma zbyt dużego doświadczenie, to nie pozwoli się obmacywać, całować na pierwszej randce i będzie powściągliwa jeśli chodzi o bliskość.

Gość xktos
"skoro nie potrafisz zaufać to sobie odpuść. Związek bez zaufania nie ma żadnych szans na powodzenie." itp. mnie to zawwze ciekawi, jakiego wy nagle nabieracie rozsądku jeśli na kafe napisze facet o swoich dylematach.:)

Gość skoro nie potrafisz zaufać
to samo napisałabym dziewczynie. A ponieważ mam duże doświadczenie, z pełną odpowiedzialnością mogę powtórzyc to raz jeszcze. Ponadto takie dylematy pojawiają się u kogoś, kto sam do siebie nie ma zaufania, albo jest osobą pozbawioną własnych wartości. W ogóle jestem przeciwnikiem grzebania w życiorysach. Co było przedtem, zanim się poznaliśmy. Nikomu to pozytku nie przyniesie. Ważne jest ti i teraz a nie kiedyś tam...