Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tesalia

Mój były wczoraj napisał, że mu się śniłam...

Polecane posty

Gość Tesalia
zawsze szczery to, ze nie wiesz" Wychodzę z założenia, że skoro może mieć lepiej, to po co gdzieś sięgać po coś, co już przecież miał, więc żadna nowość, ani nic nowego do zdobycia.

wychodz sobie z takich zalozen jakie tylko ci pasuja najlepiej zapytaj swojego obecnego o interpretacje tekstu swojego bylego

Gość Tesalia
zawsze szczery no i schemat" Pewnie i schemat, ale jednak nie jestem na tyle głupia, aby brnąć w to na oślep, bo mogłabym już wcześniej.. Pewnie już mielibyśmy dzieci, które on chciał od razu. Niczego by mi nie brakło bo to tzw, typ sukcesu. Kasa się za nim ciągnie. Ale on z innego świata jest.. Mnie by brakowało uczuć.

Gość Tesalia
zawsze szczery wychodz sobie z takich zalozen jakie tylko ci pasuja najlepiej zapytaj swojego obecnego o interpretacje tekstu swojego bylego" Nie mogę, bo go nienawidzi. :D A nawet nie wie kim on jest, bo nie powiedziałam. Widział go tylko raz dawno temu, a pamięta do dzisiaj.. Chyba coś wyczuł.

swoja droga ten zarcik ci sie udal: Jest ktoś taki, już od dawna. Zna mnie na wylot, a ja znam jego. Czytamy we własnych myślach.

Gość Tesalia
zawsze szczery pozostaje wspolczuc kolesiowi" Dlaczego? Skoro piszesz o schemacie, to on pewnie dlatego mnie tak kocha, bo nie ma mnie w 100%. A może gdyby nie było cienia tamtego, to byłoby gorzej?. Aczkolwiek nigdy tamtego nie spotkam, mieszkamy bardzo daleko od siebie, więc go z nim nie zdradzę.

Gość Tesalia
No przecież nie polecę na koniec świata, a zaprosić tez go nie zapraszam. :)

Gość Tesalia
- zawsze szczery - a ty też miewasz słabość do byłych, albo śnią ci się?

Gość Tesalia
Chodzi o jego dziewczyny, choć jeśli miał chłopaków, to wsio równo..

Gość tieute
ja swojemu byłemu napisałam że mi się śnił a sen byl o tym że bylismy nad morzem i absolutnie nie był erotyczny a ten mi odpisał " jestem zaręczony, żenię się " :D faceci są tacy słabi :)

Gość Tesalia
tieute - :D Aczkolwiek chociaż konkretny. Gdyby ten taki był, to może już bym go nie pamiętała. A tak.. to..

Gość Tesalia
Ten to tylko się przypomina. Przebiegła gadzina!

Gość Tesalia
Dzisiaj mu napisałam, że śnił mi się bez ubrania. Odpisał, że szkoda że to prima aprilis. A ja: jesteś pewien? :D Ale się ucieszył... :D

Gość Tesalia
Dzisiaj mi napisał, że jakby mnie teraz spotkał to miałby niezły dylemat. (w sensie, że chciałby czegoś). Teraz myślę o tym. :(

Gość Tesalia
Eh :(

Gość Tesalia
Może podtrzymywanie kontaktu to nie był jednak najlepszy pomysł? :(

Gość Tesalia
Gdy nie piszemy brakuje mi jego, a jak piszemy to też chyba nie najlepiej. :( Męczę się.

Gość sCutr4e3dedddr4ds4ddsddd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Nie mam juz problemow z e wzwodem.