Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katastrofaaa

CZY WIDZIELISCIE NA ŻYWO JAKĄŚ ZNANĄ KOBIETE Z TELEWIZJI TYPU DODA,STECZKOWSKA??

Polecane posty

Gość katastrofaaa

czy one tez tak slicznie wygladaja na zywo i takie szczuple i sliczne sa ??

Gość widziałam obie
doda - szału nie ma, niska, wytapetowana, itp Steczkowska - tka samo "zrobiona" jak w tv, jak plastikowa, aż strach dotknąć :)

Gość gwiazdeczka555
Kilka lat temu w Dębkach nad morzem spotkałam Ewę Kasprzyk, powiem tak- w pierwszej chwili jej nie poznalam, była tak zwyczajna, nie umalowana.....w jakims tam zwykłym dresie, nic specjalnego. w tamtejszym sklepiku kupowała bułki na śniadanie......Gdyby nie grupa ludzi, którzy zaraz narobili szumu wokół niej, nawet nie zwróciłabym na nią uwagi...................Rok pózniej także w Dębkach spotkałam Dańca, ale to facet, który i tak jest charakterystyczny z tymi swoimi długimi włosami.

Gość dooo katastrofaaa
doda jest wysoka.170 cm ma i chuda jak szkapa

Gość Tonałóg.
ja spotkalamkiedys w mjach matke tego gnojka z tanca z gwiazdami:P wiecie ci z pempowiną:P co boronila polanskiego:P o wiem stalińska boze co za okropne babsko:p strasznie niemila draca morde i brzydka BLEEEEEEEEH!! noi raz w mediolanie widzalam bekhama na lotniisku ten za ot jak z plakatu:p

Gość karolinkaaaaaaaaaaaa
doda niema 170!!!!!!

Gość dooo katastrofaaa
i widzialam EDYTE GORNIAK!wyglada jak anoreksja!w telewizjii duzo grubsza ale wysoka jak zyrafa na zywo

Gość dooo katastrofaaa
doda ma 170 .sama o tym mowila w wywiadzie kiedys!ze wazy 50 kilo i ma 170 cm!

Gość fffgfg
widziałam Gardias, wygląda jak gówno 🖐️

Gość tres bien
Widziałam Magdalenę Walach (tą rudą) i jej męża Pawła Okraskę. Ona śliczna jak w Tv, drobniusieńka, szczupła a jej mąż wysoki postawny i bardzo przystojny. Fajna para:)

Gość renatę dancewicz
na zakupach, wyglądała tak jak na ekranie b ładna

Gość Navya
Dodę widziałam na koncercie całkiem nieźle w sumie wyglądała choc nie uważam jej generalnie za piekność ,a steczkowska wg mnie jest brzydka wrecz.

Gość mąż walach
jest okropny, a nie przystojny

Gość dooo katastrofaaa
MAGDA WALACH SZCZUPLEJSZA NIZ W TV??

Gość kisif8ff
dorota gardias na zywo jak lalka i nie jest chuda !!zgrabna wlasnie !!

Gość takajednaonaona
Dodę widziałam parę ładnych lat temu, gdy jeszcze nie była tak znana. To był chyba rok 2004, wtedy jeszcze śpiewała w Virgin. I powiem wam, że bez rewelacji. Ona nie jest wysoka. W dodatku wtedy była bez tapety, to tym bardziej nic specjalnego. Ostatnio widziałam na mieście Dereszowską z mężem. Przyznam że ładnie wyglądała. Szczupła, fajnie ubrana, zadbana. Za to jej mąż jakiś zarośnięty i ogólnie paskudny :P Z pół roku temu widziałam w galerii handlowej Ilonę Felicjańską. Tą byłą modelkę, która miała problemy z alkoholem. Wyglądała nienajlepiej, jakaś taka zmęczona, wyniszczona. W zeszłe wakacje natknęłam się na Piotra Polka i Wojciecha Malajkata. Pewnie kumple, bo szli razem :) Polk wyglądał super (chociaż po tym co widziałam w TV myślałam, że jest wyższy). Za to Malajkat paskudny. Przynajmniej wtedy gdy go widziałam. Ogólnie to dość często widuję na tzw mieście znane osoby, bo mieszkam w Warszawie i o to nie trudno :)

Gość dwa tyg temu w krakowie
widzialam joanne liszowska. jest bardzo przy kosci, ale ponoc w ciazy. ogolnie nie wygladala zle, ale od tylu dalabym jej 50 lat :P

Gość kisif8ff
A CZY KTORAS GWIAZDA KTORA JEST SZCZUPLA W TV NA ZYWO WG WAS WYGLADA JESZCZE SZCZUPLEJ WRECZ CHUDO??na przyklad gardias,doda,górniak i inne chudzinki?

Gość takajednaonaona
Aaa i jeszcze kiedyś (z rok temu) widziałam Michała Piroga. Mijaliśmy się na przejściu dla pieszych. Generalnie taki sam jak w tv. Taki niezbyt ładny kurdupel :) I jeszcze mi się przypomniało. W sklepie rtv widziałam Łoza, tego jurora z Must Be The Music i z Afromentala. On super. Modnie ubrany, wysoki. Fajny gość.

Gość sfgfgdf
mieszkam w UK i pracuje na lotnisku, widzialam Katy Pice -Jordan, tego czarnego goscia z zespolu Blue, tutejsze gwiazdy serialowe, jezeli ktos oglada Hollyoaks, to widzialam ta blondyne co chciala zabic Maxa:D i takiego piosenkarza , Cliffa Richardsa, a i jeszcze Chicco..hmmm ktos tam jeszcze byl, pracuje na lotnisku i akurat w mojej firmie krecili ten reality show cos tam o lotnisku, jak gwiazdy checkinuja..takze sporo tego bylo..

Gość sfgfgdf
heh sorry za te powtorzenia:) pisze zabawiajac coreczke:D

Gość a ja spotkałam tego.......
co śpiewa pszczółke maję, strasznie sympatyczny facet, inni pewnie by się wkurzali jakby był zaczeopiony przez wycieczkowiczów a ten widziałam nie, uśmiechnął się i był miły dla tych ludzi widuje Marka Piekarczyka spoko gość

Gość zirytowana.tym.głupim.serialem
Widziałam Monike Brodkę - na koncercie u siebie w mieście . Mam z nią zdjęcie + autograf. Nic specjalnego... Majkę Jeżowską :D jak byłam dzieckiem brałam udział w koncercie:D Edyte Herbuś - gdzieś na lotnisku. Taka sama jak w TV. Kasię WIlk, Natalię Lesz, I połowe obsady pierwszej miłości:D bo dwa domu dalej kręcą...

Gość takajednaonaona
Na koncertach to ja też widziałam mnóstwo znanych wykonawców :) Takie coś się nie liczy.

Gość karolinkaaaaaaaaaaaa
ja widziałam J\Steczkowska o Jezu jaka ona mała, taka sucha i ogólnie wyglądała okropnie twarz jakaś taka poorana ble.. widziala tez wisniewskiego wsiarza obrzydliwy jest taka samo jak na wizji wodecki b. mily facet

Gość ala z zywca
brodka chodzila ze mna do szkoly. to ja widzialam :)

Gość a,,,,,,,,,,
ja widziałem presleya w półtusku koło warzywniaka sikał ale spoko gość taki jak w tv nawet nucił pod nosem love me tender aha jeszcze w przejściu podziemnym w skierniewicach widziałem brusa wiillisa z torbicka pod reke szli ale wyglądali na normalną pare

Gość JJJJJJJJJJJJJJJ
A ja widziałam w Rossmanie pana Gniatowskiego (Boczka ) z kiepskich. Całkiem normalny gość :)

Gość widziałam wczoraj
w Złotych Tarasach kobitę z programu "Niania" czy jakoś tam, myślałam że jest wyższa :)

Gość nknkj
niesamowite jak ludzie sie podniecaja faktem, ze spotkali przypadkiem kogos znanego. Prawdopodobnie po zdarzeniu obdzwonili podekscytowani wszystkich znajomych, tylko dlatego, ze przechodzili obok kogos, kto wystepuje przed kamerami...