Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katastrofaaa

CZY WIDZIELISCIE NA ŻYWO JAKĄŚ ZNANĄ KOBIETE Z TELEWIZJI TYPU DODA,STECZKOWSKA??

Polecane posty

Gość kisif8ff
miecho a gardias jak wtglada na zywo

No, słyszałam, że strasznie:( Ale wiesz, mogę się mylić, bo przestałam śledzić wiadomości o nim.

Gość karolinkaaaaaaaaaaaa
JA TAM SIE WCALE NIE PODNIECAM TYM FAKTEM I nigdy w zyciu NIE WZIELAM OD NIKOGO AUTOGRAFU, NIGDY NIE MIALAM PLAKATU NA SCIANIE

Gość mi pijany Kazik dał autografa
To strasznie się cieszę, gdyż jednym z moich marzeń jest obalenie przynajmniej zero siedem z mistrzem Kazikiem :classic_cool: On teraz w Hiszpanii mieszka, więc może i tam na legalu chleje wińska jakieś :P

Gość pancia ancia
jeszcze widziałam na żywo tego Macieja Kuronia -kucharza co juz nie żyje bardzo fajny człowiek,ciepły, sympatyczny ,przyjazny na prawdę aż miło było rozmawiać ale umarło mu sie , szkoda :(

Aha, ja we Wrocławiu na rynku w jednej z knajp siedziałam stolik w stolik ze Skolimowskim, pozytywnie zakręcony człowiek, a w pociągu relacji Wrocław - warszawa siedziałam w jednym przedziale z Krzysztofem Majrzakiem, jest wieeeeelki, ogromny. Czytał książkę Gretkowskiej, a ja się na niego gapiłam jak głupia :P

Gość ja widzialam bardzo wiele
trudno wymienic, generalnie na ogol wszystkie sa o wiele bardziej bllade, z gorsza cera, takie nijakie, wymokniete, bez jakichs ciekawych ciuchow, owszem chude ale jakas taka marna chudoscia, jakby chora ( w porownaniu do tego, co w tv oczywiscie).A juz faceci caliem niepozorni,niektorzy w dodatku calkiem malutcy.

No, w Hiszpanii, ma na Teneryfie hacjendę i większość roku tam spędza.

Należy mu się, tylko on się bez swojej Ani nigdzie nie rusza, pantoflarz :P:P

Gość sensitive23
Amoimi klientami byla min: Daria trafankowska(nie zyje juz niestety)ale zawsze zadbana i bardzo pozytywna kobieta. Raz obslugiwalam Malgorzate Foremniak to bylo dosc dawno temu bo po edycji tzg z jej udzialem ale wygladala czarujaco i bez makijazu. Patrycje Markowska widzialam taka zwykla kobietka w poszarpanych jeansach-super. Justyne Steczkowska tez obslugialam ale byla tak zakryta kapeluszem i okularami ze zbyt wiele widac nie bylo. Obok hali Mirowskiej mieszka pan Englert z zona wiec czesto ich widywalam. NOI NA KONIEC dodam ze mieszkam w takiej dzielnicy Warszawy gdzie mieszkali min. P.Kuron,Niemen,P.Janowska i Panowie Kaczynscy z nimi spotykalam sie w tym samym kosciele.

Gość sensitive23
A moimi klientami byla min: Daria Trafankowska(nie zyje juz niestety)ale zawsze zadbana i bardzo pozytywna kobieta. Raz obslugiwalam Malgorzate Foremniak to bylo dosc dawno temu bo po edycji tzg z jej udzialem ale wygladala czarujaco i bez makijazu. Patrycje Markowska widzialam taka zwykla kobietka w poszarpanych jeansach-super. Justyne Steczkowska tez obslugialam ale byla tak zakryta kapeluszem i okularami ze zbyt wiele widac nie bylo. Obok hali Mirowskiej mieszka pan Englert z zona wiec czesto ich widywalam. NOI NA KONIEC dodam ze mieszkam w takiej dzielnicy Warszawy gdzie mieszkali min. P.Kuron,Niemen,P.Janowska i Panowie Kaczynscy z nimi spotykalam sie w tym samym kosciele.

Ja czekam trzeci dzień, patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie, czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że Twoje oczy spalają mnie jak ogień Gdy patrzę w Twoje oczy zaczyna się dzień Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję ... Ja czekam czwarty dzień, patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie, czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że gdy odjeżdżam, umieram dziewięć razy Umieram stojąc w oknie na korytarzu Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Ja czekam trzeci dzień, patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie, czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że Twoje oczy spalają mnie jak ogień Gdy patrzę w Twoje oczy zaczyna się dzień Ja czekam czwarty dzień, patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie, czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że gdy odjeżdżam, umieram dziewięć razy Umieram patrząc w okno na korytarzu Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję ... To przecież wiesz!

No, szczęściara z tej Ani :)

>>miecho a gardias jak wtglada na zywo taka sobie - wychudzone takie chude dziewcze - ni to ładne, ni kobiece :o

Gość xvxdfgdfgd
ja widzialam Macka Fridka z detektywów w sklepie medycznym. Wyglada tak samo fajnie jak w tv:)

Gość norma na kafe
wchodze na jakiś konkretny topik, który ma już sporo stron, chcąc się czegoś dowiedzieć w temacie np. odchudzania bądż problemu zdrowotnego a tam dyskusja 4 kolezanek, o dzieciach, męzach o tym gdzie były, co kupiły i że sie kotek czy piesek na rzadko zesrał :o Mało który topik po kilku stronach w dalszym ciągu nawiązuje do swego tytułu...

Tak widzisz wygląda dyskusja ludzi inteligentnych:) Jest wielowątkowa:) to wpływ tak niezliczonej ilości myśli, które chcą się na świat wydostać:)

Gość mój facet widział
w sklepie Dodę. Była na "płaskim" i stwierdził że straszny kurdupel + jak ktoś wczesniej stwierdził tona tapety Sam ma tylko 175 cm wiec nie sądzę zeby laskę średniego wzrostu nazywał "kurduplem"

Gość norma na kafe
Raczej tak wyglada dyskusja prostaków, którzy piszą byle pisać a na dany temat nie mają nic do powiedzienia :o Kończę, bo zaraz bedzie że robię to samo, a jak ktoś słusznie zauważył wyżej topik ma inny teamt!!!!!

Gość miecho ale klamiesz
DOROTA GARDIAS NIE JEST WYCHUDZONA! MA SLICZNE ZGRABNE NOGI I W OGOLE JEST SUPER ZGRABNA NA ZYWO

Ja miałam wiele do powiedzenia:) Ale niektórzy nie potrafią czytać. Fakt - sylabizowanie może utrudniać właściwy odbiór:)

Nie zesrajcie się, wieśniary :classic_cool: KAZIK RULEZ!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Gość też widziałam Gardias
Jest idealnie zgrabna, twarzy dokładnie nie widziałam bo miała ogromne słoneczne okulary wiadomo, że dla kogos kto ma spora nadwagę i nienawidzi tzw "wieszaków" i odnosi sie do nich z pogardą przez swoje własne kompleksy, bedzie wysuszonym chudzielcem To samo mówią o Sablewskiej, moim zdaniem absolutnie zbyt chuda nie jest

mi pijany Kazik dał autografa - znowu, kurwa, nie przeczytałam ze zrozumieniem:o Wiesz, chyba za dużo przed kompem siedzę:( Tracę wzrok, to okropne:(