Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katastrofaaa

CZY WIDZIELISCIE NA ŻYWO JAKĄŚ ZNANĄ KOBIETE Z TELEWIZJI TYPU DODA,STECZKOWSKA??

Polecane posty

Gość A TA ZNÓW TU, DLACZEGO TACY
ISTENIJĄ JAK TY OBLUBIENICA spierdlaja oblibienica wszystkie topici pieprzysz nawet te co lepsze jakimiś pseudo dyskusjami kurwa tylko tym żyjesz idź boś głupia wstyd mi że istniejesz :O

Gość Twoj mąz sie z choinki urwał
Nie zwracajcie na nią uwagi, niech sobie półgłówek używa skoro musi :)

Gość oblubienica ty nie wkurwiasz
jakoś kreatywnie jesteś po prostu głupia, a głupota zawsze będzie wkurwiać i naprawde mi wstyd że żyja tacy ludzie pozdrawiam

Gość ja kiedys rozdalam dwa
aurografy za Grazynke Torbicka..jakies dzieci mnie z nia pomylily i tak poszlo..ale sie dowiedzialam wtedy ze mlodo wyglada jak na swoj wiek

Nie, nie jestem. Wręcz przeciwnie - jestem bardzo inteligentna, oczytana i błyskotliwa. O oczytaniu nie wspomnę. Wystarczy spojrzeć na poziom polszczyzny, jaką się posługuję i porównać ją do waszej🖐️

Gość ja kiedyś spotkałam ..........
edyte górniak, faktycznie kruche to to jakby schorowane

Gość doda była w grecji na
wakacjach w hotelu obok z tym metalem swoim ,okulary na pół twarzy tez szału nie ma :O

Dobra, ja uciekam, robaczko🖐️ Jak już miernoty zaczynają mnie oceniać, nie mając żadnych konstruktywnych argumentów, oprócz własnej opinii, jakże miałkiej, to na mnie czas. 🌻

Gość Twoj mąz sie z choinki urwał
Oczytana to Ty jesteś na pewno :) "Opisana" też, bo nic innego nie robisz tylko czytasz topiki na kafe i dopisujesz do większosci te swoje bzdury...

Gość widziałam widziałam
Tomka Kamela:) przystojniejszy niż w tv milion razy :)

Gość mam prośbę do osób.......
a czy tomek kamel jest wysoki ?

Gość dodaszkapski
DODA NA ZYWO TO SZKAPA A EDZIA GORNIAK STRASZNA SZKAPA.OBIE WYGLADAJA ZA CHUDO

Jak pracowałam w kawiarni, zdarzyło się kilka razy obsługiwać kogoś popularnego. Najsympatyczniejsza z nich była Ania Cieślik. Jacek Braciak również, ale stwarzał pozory lekko zbłąkanego. Najgorzej wspominam wizytę Liszowskiej i Szabatin.Najładniej na żywo wyglądają Renata Dancewicz i Martyna wojciechowska (jest bardzo wysoka) Tomasz Kot - super facet, miły przystojny. Autograf wziełam tylko od Tomka Lipińskiego :-)

Gość hmm*hmm
Iwona Węgrowska(abra) lepiej wyglada na zywo niz w tv , jest szczuplejsza:)

Gość sonja awers
Zrobiłam sobie zdjęcie Z Wiśnią na Okęciu pare lat temu..bardzo miły ,drobniutki jest,przyjacielski:)

>>MA SLICZNE ZGRABNE NOGI I W OGOLE JEST SUPER ZGRABNA NA ZYWO gardias zgrabna? :D nie rozśmieszajcie mnie - chudy kościotrup - zero dupy, brak cycków :o jak ktoś lubi jeebać anorektyczki, to tak, ona im się spodoba

Gość Jakieś dwa lata temu
na lotnisku w Gdańsku widziałam K.Maternę.Wyglądał jak lump spod budki z piwem.Twarz jak u jakiegoś pijaka wyniszczona strasznie,ciuchy też pozostawiały wiele do życzenia.Byłam w lekkim szoku,że tak wygląda,że aż zmierzyłam go od góry na dół,mruknął coś pod nosem i poszedł do kafe.

Gość do miechaaa
MIECHO A KIEDY TY TE GARDIAS WIDZIALES I W CZYM JA WIDZIALES?? ONA MA Z TEGO CO WIEM PUPE WYPIETA I PEŁNĄ !!!A NIE PLASKĄ !!WIEC COS KLAMIESZ ALBO WIDZIALES JA LATA TEMU JAK BYLA CHUDSZA!

Gość tieute
maleńczuk, golce, halinka młunkowa, daniec, rozmus, wszyscy chłopcy z oddziału zamkniętego, mietek szcześniak. Najmilej wspominam maścka malenczuka z którym jechałam w pociagu przefajny facet, oczywiscie na wszystko wkurwiony ale sympatyczny :) Poza tym dowiedziałam że mieszka dwa domy dalej niż ja ;)

Gość do miechaaa
halinka mlynkowa na ZYWO TO ANOREKTYCZKA

Gość anielka....
- andrzej grabowski vel kiepski - spoko kolo wiecznie niezadowolony ale w taki pozytywny sposob - nowicki z zona - lajcik - hajzer vel vizir - spalony na solarze ze bilo po oczach - maciek fridek i ten sebastian i taki jeszcze czarny z tego w11 - nic do dodania nie mam - wiktor zborowski - najwiekszy gbur z mozliwych :O, okropny czlowiek :O - tomasz kot - stal i czytal gazete, wysoki strasznie - dorota segda - w miare mila - piotr machalica - niemiły, okropnie niemily - gajos - lajcik - janda - nie pamietam za wiele eeee wiecej nei pamietam

Gość Palos Park
Widziałam Torbicką, Grocholę, Raczka, Bakę, Iwana, tego aktora z M jak Miłość co jest mezem Kozuchowskiej, na jednym weselu w rodzinie był ten brzydal Irek Bieleninik - gwiazdorzył strasznie, ale mam z nim zdjęcie.

Gość a widzialam, widzialam
kayah, afromental, blue cafe, doda, brodka, beckham-stałam tuz obok niego:D,chajzer,janda,englert,w ogole cala ekipe Tataraku, bylam podczas nakrecania filmu, sadowski,komarenko, hmm ktos na pewno jeszcze byl ale nie moge sobie przypomniec

Gość adidka19
widziałam Kore, na żywo wyglada o wiele lepiej niz w tv choc jest ponaciągana na maksa twarz bez mimiki, widziałam te pauline młynarska wyglada bardzo młodo, obie superszczupłe wrecz anorektik

Gość DZIEKI ALEEEE
DODA ZA CHUDA NA ZYWO JEST WRECZ

Gość bhamber
Biorąc pod uwagę "spotkania" ze znanymi ludźmi wyrobiłem sobie opinię, że większość z nich wygląda "sylwetkowo" jak uczniowie szkół średnich. Niscy, chudziudcy. Po prostu chyba takie są wymagania telewizji. Naprawdę dziwię się, że media ustanowiły taki kanon piękna i atrakcyjności. Potem dopiero ludzie popadają w kompleksy. Tak więc: - Omena Mensah - chudziutka i drobna. Jesli taki jest kanon piękna to wysiadam - Jakub Wesołowski -jak wyżej. Sylwetkowo szkoła średnia - Oliver Janiak - jak wyżej. - Odeta Figurska - niska i drobna - Bryan Adams - najnizsza "gwiazda" jaką widziałem. Wygląda jak dzieciak z sylwetki - Nick Cave - normalna szczupła sylwetka z tego co pamiętam - Galiński od Tanca z gwiazdami - niski chudzielec Pewnie jeszcze kogos widziałem, ale nie pamietam. Czy naprawdę poza Kotem, nasz showbiznes to same karakany?

Grzegorz Turnau widzialam rozmawialam wiele razy mam autograf przesympatyczny Zbigniew Wodecki- zamienilam 3 zdania autograf jest On sam super czlowiek Andrzej Sikorowski-patrz Zbigniew Wodecki Jacek Wojcicki-brrrr ale autograa mam :D Hanna Banaszak zimna wynisola niemila Zofia Czernicka Piotr Skrzynecki Jerzy Kryszak Marcin Daniec

Gość j tM DFDF
OJ Tm