Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katastrofaaa

CZY WIDZIELISCIE NA ŻYWO JAKĄŚ ZNANĄ KOBIETE Z TELEWIZJI TYPU DODA,STECZKOWSKA??

Polecane posty

Gość Reta Marga
Ja widziałam Dorote Naruszewicz, to ta co gra Beate w Klanie, w realu wyglada lepiej, podobna do Jennifer Aniston.

oj bardzo duzo ludzi widzialam...moglabvym wymieniac i wymieniac,ale skupiajac sie na kwestii chudosci, to jednak cos w tyjmm jest jak mowia ze w tv grubo wygladaja bardzije ludzie. np foremniak goska -wyglada jak labadz, smuklutka wysoka szczuplutka. inne laski tez socha goska np powiedzialabym nawet mega chuda

Widzialam pana z kabaretu kon polski ( tego nizszego z wasami) Aktora ktory gral Jaroszegow m jak milosc i arniego z 13tego posterunku heh:)

Gość a ja Grażynę Wolszczak
Wygląda ślicznie - szczupła, zadbana, wysoka i wygląda na góra - 35 lat :) Edytę Herbuś też - zwyczajna, ładna dziewczyna I Kamila z "na Wspólnej' - zdecydowanie bez rewelacji, tak jak w serialu.

Gość VERA PLACI TO WIE
cudze chwalicie swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie

Gość ja widziałam
fraszynska i orelanska , obie 40 a wygladały na góra 30 bardzo szczuplutkie i nie wysokie ogólnie na plus tylko że w sztycznym swietle moze dlatego :)

Gość BlueBerry00013
robert rozmus, na lodowisku, nawet nie wiedziałam kto to jest, dopiero mi koleżanka powiedziała, zdjęcie mam, ale po co to nie wiem ;p

ja widziałam Brodkę i Marcina Wójcika- któremu przez przypadek zwędziłam paragon w sklepie :P Ale w życiu bym nie poszła prosić o autograf kogokolwiek. :)

Gość ja poznałam
Piotra Zelta, w sumie to jest taki jak w tv duży i umięśniony, ale nie jest ani trochę fajny. Powiedziałabym wręcz że zadufany w sobie frajer z niego, strasznie go nie lubię a kiedyś z ról bardzo go lubiłam. Teraz wiem że jest po prostu dobrym aktorem a jako człowiek dla mnie jest frajerem

Ja kiedyś poszłam prosić o autograf, byłam nastolatką i poprosiłam Kazika Staszewskiego. No i wszystkich z Acid Drinkers:)

Gość Reta Marga
A! Ja jeszcze widziałam Grażyne Torbicką, bardzo ładnie wygląda jak na swoje lata widziałam też Joanne Kluzik-Rostkowską i wygląda mniej wiecej tak jak w telewizji. Pozatym juz chyba nikogo.

Gość to kazik dał ci autograf ??
on po koncercie skurczybyk nie wychodzi no chyba że to było sto lat temu inne czasy

no, sto lat temu - wypraszam sobie:p Ale tak 11, może 10 temu to tak. Wychodził i rozdawał autografy. Ale nieprzyjemny typ z niego. Aha - mam tez autograf od Artura Gadowskiego:D

I jeśli to się liczy - to najmilej wspominam, kiedy na żywo zobaczyłam zespół Depeche Mode:) Już bez Alana. To mój ulubiony zespół, dlatego bardzo się tym do dziś podkręcam, a było to 13 lat temu. A teraz tak myślę, żeby się do UK wybrać na koncert Erasure, bo mam ochotę zobaczyć Andy'ego Bella:)

Przypomnialam sobie ze widzial Reni Jusis wyglada dziwnie strasznie sucha i dosc powaznie na twarzy:/ ale to bylo juz kilka lat temu

a ja jak mialam 15 lat to bylan na koncercie kazika, bylysmy z kumpela tuz pod scena wdrapalysmy sie zeby skoczyc na publicznosc i jak spontaniczne wyciagnelam reke do kazika no i strzelilismy sobie szufle:):):)

Gość to kazik dał ci autograf ??
mówisz że typ nie przyjemny ja ,,poznałam,, Sebastian Riedla, to dopiero mało sympatyczny koleś no i na koncertach wielu innych tylko polskich wokalistów heya etc hehe 10 temu to byłam zaczynająca buntowniczką 12 letnią ;)

Gość pancia ancia
jak byłam na wakacjach to widziałam parę która ma romans ze sobą ona zakrywała sie taką jedwabną chustą i na twarz, białą niby przed wiatrem to była ta Jaworowicz z programu "sprawa dla reportera" była razem z tym kucharzem o nazwisku Sowa co występuje w tv spędzali ze sobą urlop siedziałam przy stoliku i oni siedzieli za mną , słyszałam ich rozmowę i rozszyfrowałam ich nikt z klientów nie poznał jaworowicz śmiała sie z ludzi, coś tam sie nabijała i chichotała zupełnie to inaczej wyglądało niż występuje w tv w swoim programie jest taka współczująca i skromna

jaworowicz każe ludziom płakać w swoim programie, wydziera się na nich, potrafi zawinąć dupę i skończyć w połowie reportaż bo za mało płaczków :)

to kazik dał ci autograf ?? - no, sprawił na mnie wrażenie buraka:) Inni artyści jakoś bardziej do fanów wychodzili, przynajmniej uśmiechem, a on traktował ludzi jak powietrze. Nawet, gdy popatrzysz na wywiady z nim, zobaczysz, że to nie jest miły koleś.

Gość miałam praktyki w sklepie z
jakieś 8 lat temu i Górniaczke obsługiwałam ...zatkało mnie troche bo byłam zaskoczona a kolega stojący obok mnie zrobił sie z przejęcia purpurowy na twarzy :D ...ona strasznie malutka i drobna jak dziecko wtedy była ...troche jak rozdeptany karton .W tv szpile na metr tapeta ...i robi swoje

Raz dziewczynka płakała bo jaworowicz się wydzierała i kazała ją kręcić kamerą bo akurat płacze a ta mała nie wiedziała o co chodzi. masakra ten program:)

Gość mi pijany Kazik dał autografa
na koszulce po koncercie w 2006 roku, wtedy im się na koniec sekcja dęta posypała, a Kazik był tak pijany, że ledwo się trzymał na nogach, ale nie sprawiał wrażenia niesympatycznego :P

Gość minkawqa
doda ma 165 cm wzrostu....krucha jest :) a to ze tak powiedziala to co z tego!!! to tak jakby wierzyc w to ze nie jest juz z Nergalem...a spaceruja po parku obsciskujac sie :D

Wiesz, gościu, który śpiewał - wszyscy artyści to prostytutki - a sam teraz gwiazdorzy... Kiedyś lubiłam tego człowieka, ale jakoś mi przeszło.

Kazik jest the best, on od kilku lat nie pije w ogóle i może dlatego się nie integruje z tłumem po koncertach, tylko woli się wyciszyć. Dla mnie to był i będzie najwybitniejszy polski muzyk, genialny tekściarz i mega inteligentny facet

A co, pije?