Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama Szymonka

Przyjmę ubranka dla synka

Polecane posty

Witam serdecznie. Piszę z ogromną prośbą w imieniu mojego synka, który rośnie jak na drożdżach i potrzebuje ubranek... Oczywiście mogą panie napisać, że mogę kupywać w sklepach z używaną odzieżą, ale i na to zbytnio mnie nie stać... Mąż jest robotnikiem budowlanym, dla którego sezon pracy dopiero się powoli zaczyna wraz z poprawą pogody, ale zanim pewnie zarobi jakieś pieniążki to troszkę minie... A synusiowi powycierały się już pajacyki na paluszkach. Przyznam szczerze, że drugi już raz proszę tutaj o pomoc. Wcześniej pomogły mi 2 dwie panie, za co jestem im bardzo wdzięczna. Mam nadzieję, że i tym razem znajdzie się ktoś o dobrym serduszku. Z góry dziękujemy i pozdrawiam. Anna K.

ooo a już się ucieszyłam,że bede miała komu oddać ubrania synka z których wyrósł tyle tylko,że ma on 12 lat.......

Gość jaki śliczny ten
twój synek:)jakich ubranek potrzebujesz?tz. jaki rozmiar?

Gość jaki śliczny ten
o to nie pomogę bo nie mam takch:o przykro mi:o mam tylko maleńkie ubranka.

Gość takaKajA_____
Rozumiem twoja sytuację...I chętnie oddam ciuszki po moim...ale nie lepiej zrezygnować np. z internetu żeby dziecku kupić ubranka?Niż prosić się tutaj...

Mieszkam w mieście, internet jest tutaj darmowy na moim osiedlu, ogólno dostępny... Mogę napisać jeszcze, że "proszenie się" o coś dla dziecka, nie dla siebie, nie jest wstydem. Chciała bym zapewnić mu wszystko co najlepsze, jednak sama nie jestem w stanie...

Gość agula080509
Moge oddawac ubranka po moim synku 98-104 bo moj maluszek tez szybko rosnie moj numer tel 531599161 lub mail s.agnieszka83@wp.pl za darmo prześle tylko prosze o kontakt pozdrawiam agula080509

Ja również mogę oddać ubranka po moim synku. Proszę o kontakt na maila Monikab84@poczta.onet.pl

Witam:) Mam okazję zobaczyć Pani synka-śliczny jest:) Ja tak jak obiecałam,na lato napewno coś przygotuję,za miesiąc wyślę,bo już częśc odłożyłam;pozdrawiam Panią i uroczego dzidziusia, jak by coś,proszę pisać na mojego maila.

Gość spóźniona ona
prawdę wale wprost- palant z Ciebie

Gość spóźniona ona
http://gratyzchaty.pl/ ja dzieci nie mam, więc nie pomogę, ale może zerknij sobie tutaj :) na tej stronie ludzie oferują, że oddadzą coś za darmo, może znajdziesz coś odpowiedniego :)

martita__85 - A dziękuję ślicznie pani Marto:) I jeszcze raz dziękuję za ubranka, służą Szymkowi na wyjścia bo są prześliczne. Zdrówka życzę!

prawdę wale wprost - o jakie hurtowe ilości? Widać, że nie masz dziecka... Synek jest akurat na etapie poznawania nowych smaków i strasznie brudzi ubranka, także co dzień są do wymiany, a codzienne pranie też kosztuje...

Gość Sama tak mam i
No tak graty z chaty dobra stronka, ale trzeba za przesylke placvic i to czasem nie malo;/

Gość Karina Mała Dama
Sama jestem w podobnej sytuacji tyle ze nie mam zieci - moj maz tez pracuje na budowie i jeszcze pracy brak;/

Gość Agulka17761
trzymam za ciebie kciuki autorko oby dobrze sie wszystko skonczylo i podnosze temacik:)

Gość KitaSeniorita
Ja mam na dziewczynke ubranka tylko...;/

Gość koalak
sliczny synek:)

Gość n,mn,nm,mn,mn,mn,m
hm... tak mi sie zdaje, ze dzieciaczek siedzi w foteliku samochodowym.... ja samochodu nie mam-nie stac mnie.

Fotelika też nie masz?Ciekawe,jak wyjśc ze szpitala,jak jechać na szczepionkę i nie mów,że z zdzieckiem nigdzie sie nie ruszasz albo tylko wózkiem jeżdzisz ,bo nie uwierzę...