Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julietka@

BŁAGAM! Pomożcie, czy jest mozliwe ze wpadlam??;(

Polecane posty

Gość julietka@

Wspolzylam z moim chlopakiem bez zadnych zabepieczen 18 dnia cyklu, cykle mam 26-29 dniowe. Jak myslicie -czy mozliwe jest ze zajde w ciaze? :/

Gość karrrla333
a skonczyl w tobie ?

Gość fafarafatuturutu
debilka

Gość mamaaaa
niestety ale mozliwe

Gość karrrla333
raczej jest to mozliwe jak bez zabezpieczen jak skonczyl w tobie to jest bardziej proawdopodobne .

Gość julietka@
niestety skonczyl we mnie, pomylilam sie w obliczeniach z poprzednim cyklem :/

jak sie nie zabezpieczalas to wszystko jest mozliwe tymbardziej ze nasz organizm nie dziala jak zegarek.. raz dwa i moze sie cos poprzesuwac wtedy wpadka murowana.. a i jeszcze cos, tak sie sklada ze jak sie nie chce to sie ma a jak sie chce to sie nie ma :/:/ zycie.. nastepnym razem uwazaj! a teraz spokojnie czekaj do terminu miesiaczki i zrob test

Gość karrrla333
to teraz czekaj na termin okresu . macierzynstwo to piekny czas :) gratuluje :*

Gość julietka@
od pol roku robilismy tak ale od 21 dnia cyklu az do okresu,byly to moje dni nieplodne, i nie zachodzilam w ciaze a teraz wczesniej az o 3 dni i nie jestem pewna czy zaszlam...

Gość kochana julietko
jeżeli tym razem miałaś ostatni cykl 26 dniowy, to spokojnie w ciążę nie zaszłaś... jeżeli cykl miał 29 dni, to może być problematycznie bo byłąś na krawędzi dni płodnych... gorzej sprawa wygląda, jeżeli tym razem było to 30 dni - wtedy 18 dzień był dniem płodnym.... niestety są 2 rozwiązania - test, lub czekać... ja doradzam test. Ile dni minęło od współżycia?

Gość karrrla333
na to nie mozesz patrzec . ja chcialam zajsc w ciaze i wspolzylam tylko w dni plodne a po 7 mc wyjechalam akurat mialam dni plodne a w nieplodne kochalismy sie i zaszlam . wec roznie ot bywa

Gość karrrla333
nie zawsze cylke są książkowo - moja kolezanka dzien przed okresem wspolzyla jeden jedyny raz i zaciążyla

Gość iopjo
julietka za bgłupotę sie niestety płaci, gdyby kolendarzyk się sprawdzał nie byloby połowy ludzi na świecie.

Gość i właśnie tak to jest
jak się niedouczone siksy biorą za sex bo jeżeli nie siksy to współczuje "rozumu"

Gość chdhhd
XXI wiek a niektórzy nie wiedzą co to ANTYKONCEPCJA. Dziewczyno, jeżeli sie kochałaś bez zabezpieczenia to zawsze jest szansa że zajdziesz...jejku tak trudno to pojąć?????????

Gość julietka@
dzis jest 23 dzien cyklu,minelo 5 dni od wspolzycia :/ kolezanka powiedziala mi o tym forum wiec postanowilam sie Was poradzic :/

nikt ci na 100% nie odpowie, ale prawdopodobieństwo dość spore, biorąc pod uwagę to, że masz zmienne cykle, chociaż z drugiej strony w ciążę nie jest tak łatwo zajść.. no chyba że jesteś szczęściarą ;)

Gość karrrla333
moze za mało jest lekcji na temat wspolzycia w szkole . ja tez nie wiem gdzie młode dziewczyny maja rozum. nie chcesz dziecka a masz ochote na seks bez gumek ( co nie polecam - mozna sie nabawic choroby wenerycznej) to bierz pigułki . chcesz miec dziecko jedz na zywca. nie wiem moze to teraz modne... adrenalina

Gość ncdkshfdof
kolejna niedouczona, powodzenia

ale nie martw się, może i mi się udało, bo też 5 dni temu działałam, więc jakby co, to spotkamy się na grudniowym :P:P:P

Gość karrrla333
idz 10 lub 12 dni po bzykaniu na bete hcg bo niektore testy nie wykrywają wczesnych ciąż.poprzedniczka ci powiedzial nik nie jest jasnowidzem . ale jest duze prowdopodobienstwo .racja nie jest latwo zajsc w ciąże ale powiedzcie mi czemu nastolatki raz sie bzykna i mają dziecieaka a ja przeszlo pol roku musialam sie starac

"ale powiedzcie mi czemu nastolatki raz sie bzykna i mają dziecieaka a ja przeszlo pol roku musialam sie starac" nie wiem czemu, ale rzeczywiście, tak jest..

:D ojej nic się nie martw w razie czego za 9 miesięcy będzie śliczny bobas ale to chyba nie powód do płaczu dla świadomych siebie kobiet współżyjących bez gumek:D

Gość julietka@
hehe, ok Szpilko :P :) z dwojga zlego lepiej zartowac niz tak sie zadreczac... moze akurat ze nie bede w ciazy,chcialabym jakos skonczyc te studia bez dzidzi...

Gość julietka@
przyjelam u siebie wg kalendarzyka i obserwacji sluzu ze od 21 dnia do okresu sa dni nieplodne, byc moze tez tak sie zakodowalo w mojej psychice i przez pol roku wszystko bylo ok, no a teraz pomylka o 3 dni wczesniej :/

Gość julietka@
masz racje :/

na razie nie denerwuj się, czekaj spokojnie do dnia @, nie wpadaj w panikę jeśli spóźni się 2-3 dni, bo może być i tak,że twoja podświadomość będzie płatać ci figle :P a na przyszłość nie stosuj takich 'zabezpieczeń' jeśli NIE chcesz zostać mamą w najbliższym czasie, bo na naturalnej antykoncepcji nie można polegać, nigdy nie poznasz swojego organizmu w stu procentach

Gość julietka@
dzięki wszystkim za rady, nawet za ochrzan, za wszystko, teraz nabrałam rozumu, moze za pozno ale bajka :/ :)