Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninabalerina

Znajoma zalała mi laptopa, kto powinien poniesc konsekwencje?

Polecane posty

Gość Ninabalerina

Kolezanka zalala mi laptopa w moim wlasnym domu, piwem z mojej wlasnej lodowki i ma pretensje, ze chce od niej zadoscuczynienia. Czy to jest normalne? czy nie odpowiada sie za wlasne brudy? uwazacie ze powinnam drazyc sprawe? Ja czulabym sie odpowiedzialna za narazenie kogos na straty :||||||

Gość Ninabalerina
Powaznie pytam, nie wiem w koncu co robic.

Gość kizia misia
Zrobiła to niespecjalnie i nie możesz jej za to winić. Po prostu się stało. Rozumiem Twoje wkurzenie, koleżanka mogłaby choć trochę poczuć się do odpowiedzialności. Mi przynajmniej na jej miejscu byłoby głupio i na pewno zaproponowałabym oddanie choć częsci kasy w ratach. No bo tego,że od razu wyciagnie 2-3 kafle z kieszeni i kupi Ci nowy laptop, raczej nie możesz oczekiwać. A i prawnie niczego nie mozesz od nie żądać.

Gość 167
zmień koleżankę. Laptop to nie zabawka za 20 zł, a poza tym o cudze dba się bardziej niż o swoje

Gość PASKUDNE PIJACZKI
WSTYD ZEBY SIE TAK DZIEWUCHY UPIJALY WSTYD !!!

Gość Ninabalerina
Nawet jak powiem wam ze ja nie pilam niczego to i tak nie uwierzycie, wiec po co mialam o tym mowic. Macie racje, spodziewalam sie jakichs ludzkich odruchow z jej strony a ona obrazila sie kiedy powiedzialam jej ze moglaby wykazac troche zainteresowania :|

moj kolega wraz z moim chlopakiem podczas wyglupow wpadli na mojego laptopa...pekla matryca. podzieli sie kosztami za naprawe na pol. kolezanka powinna poniesc koszty naprawy. ja kiedys zepsulam kumplowi nowa mp3..odkupilam.choc nalegal zebym tego nie robila,ale bylo mi glupio tak to zostawic

Gość prawiczek z warszawy
Zachciało wam się pić piwa przed komputerem :classic_cool:

Gość Ninabalerina
Dziekuje za odpowiedzi, czuje sie zazenowana ze musze sama dopominac sie czegos co ona powinna zaoferowac na wstepie...chocby dla samego fasonu

Gość Kolezanka Ninybaleriny
Nie przesadzaj z tym laptopem ! Troche browaru kapnelo , a Ty ferment siejesz ! A tak naprawde to jaki Ty laptop masz ? Starego notebooka masz jaki to laptop ? Nowy kosztuje poltora smyka , a Ty tu farmazony wypisujesz ! Przeciez ten Twoj notebook ma juz ponad 10 lat , to juz bez wartosciowy pazdierz ! A juz zapomnialas , co bylo w Sylwestra , jak mi obrzygalas cala kanape i pol dywanu ? Mimo prania co mnie kosztowalo 500 zl , to kanapa do tej pory capi !

Gość katapulta123
kolezanka ninybaleriny smieszna jestes w chuj

Gość Kolezanka Ninybaleriny
a Ty jestes nudna !

Gość BlueBerry00013
wine zrzuciłabym na kota! a tak na powaznie, dziewczyno ile ty masz lat,zeby sie zastanawiać czyja to jest wina... zalała niech płaci i juz! booozee

Gość praca przez internet
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://www.20dollars2surf.com/?ref=250275