Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy-angel

2 kreseczki na teście!!! ale czy na pewno ??;/

Polecane posty

Gość crazy-angel

zrobiłam dwa testy ciążowe i wyszły pozytywnie co mnie bardzo cieszy! :) okres już mi się spóźnia jakieś 3 tygodnie. ale dziś koleżanka mnie zmartwiła że też test jej wyszedł pozytywnie ( i też nie miała okresu) a okazało się że miała tylko torbiele i tak test wykazał jakby była w ciąży :( Czy to możliwe?? mam dopiero jutro wizytę u lekarza a już umieram z niepokoju :(

Gość crazy-angel
czyli jednak że to ciąża tak ?:) a lekarz zaraz wykryje że jest się w ciąży ? bo już nie wiem czy to pierwszy czy może już drugi miesiąc..

Gość crazy-angel
już sama nie wiem...chciałabym wiedzieć już, zresztą mój partner też już się niecierpliwi. długo czekaliśmy na tę chwilę!:) boję się że to tylko złudzenie... a bóle podbrzusza mogą występowac na początku??

Gość crazy-angel
no to właśnie takie bóle mam! :) do tego nudności i zawroty głowy

Gość praca przez internet
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://www.20dollars2surf.com/?ref=250275