Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jujkuimium

moj popierdolony chory byly znowu sie zabija

Polecane posty

Gość kot.13
straszenie samobójstwem to jeden z cwańszych sposobów manipulowania drugim człowiekiem kontrolą nad nim. Jedna z cech charakterystycznych socjopatów moim zdaniem.

Gość anonimowaaaa
z chujem sie na lby pozamienialam. ja wiem co mowie, taki czlowiek sie sam z siebie tak nie zachowuje, tylko wina lezala po obydwu stronach. on jest slaby psychicznie i nie moze zniesc rozlaki, dlatego szuka kontaktu jakiegokolwiek z toba. wiem ze wam to ciezko zrozumiec, ale ja ,procz tych popychanek itd, rozumiem go - przynajmniej w tyle ile wiem z wypowiedzi autorki.

Gość a moze ma......
mzoe i racja... bo chory na depresje ma próby samobójcze a socjopata cie nimi straszy...

Gość jujkuimium
kot 13 ja juz kiedys pisalam o tym na kafe sam mi podeslales artykuly o psychopatach to bylo kilka miesiecy temu:/ wtedy byly grozby i zgodnie z rada wasza nie reagowalam teraz ze niby juz sie zabil

Gość a moze ma......
"teraz ze niby juz sie zabil" świetnie...ale masz jazdy .... niezłe zycie...lepiej nastepnym razem 1000000 razy sie zastnów zanim kogos do swojego zycia wpuscisz :)

Gość jujkuimium
co powinnam zrobic? jak zareagowac?czy wogole reagowac? podejrzewam ze to kolejna proba pt.a moze teraz sie do niego odezwe:o

Gość jujkuimium
jak widac jestem juz sama poltora roku:o nikogo do zycia nie wpuszczam i nie wiem kiedy zaufam po tym:o

Gość kot.13
jeśli nadal nie będziesz reagowac( co szczerze radzę) następnym krokiem mogą być oszczerstwa na Twój temat lub otwarta manipulacja. Po prostu nie reaguj, żyj swoim życiem.

"z ch*jem sie na lby pozamienialam" - a wiesz, to widać. Chciałam być jednak delikatna, ale skoro sama tak piszesz... "taki czlowiek sie sam z siebie tak nie zachowuje, tylko wina lezala po obydwu stronach" - no jasne. Świetne usprawiedliwienie dla karygodnych czynów. 'ale ja ,procz tych popychanek itd, rozumiem go" - nic dziwnego, masz to samo.

Gość a moze ma......
ja juz nikomu nie ufam... :o

Gość jujkuimium
mysle kocie ze on jest psychopata nie wierze ze nie :/ nie po tym co przeszlam wszedzie pisze zeby nie reagowac wiec nie bede;/ zreszta tak sie aktualnie go boje ze na pewno nie bede z nim " rozmawiac"

Gość anonimowaaaa
zadzwon po szpitalach i sie dowiedz, co za problem. jesli go tam nie ma no to znaczy ze cie oklamal, i nie odzywaj sie. jemu potrzebne jest leczenie na depresje, wiem co mowie kochana... bo sama taka jestem.. straszylam samobojstwem, klamalam, plakalam (placze) po nocach za przyjaciolka, po czym klne do niej i jej mowie ze jej nienawidze, kiedy tak bardzo jestem do niej przywiazana. ten czlowiek nie moze byc socjopata, bo tacy ludzie nie maja zadnych stosunkow miedzyludzkich, a ten chlopak najwyrazniej jest do ciebie przywiazany. ja nie potrafie bez mojej przyjaciolki zyc, bo nie umiem zapomniec o niej choc minelo tyle czasu i dziecmi juz nie jestesmy, nie umiem wyrzucic kartek, zdjec, listow - to bardzo trudne. ciagle wspominam. uwierz mi ze to straszne...

Gość lkmjlkmj
anonimowa, ale ty jestes poppierdolona. Idąc twoim tropem, należy dać pedofilom dzieci, bo trzeba im ulżyc i zrozumieć, nie? Facet jest chory psychicznie i ona nie pomoże mu w żaden sposób. Ona musi zniknąc z jego życia. A on do psychiatry na długoletnią terpaie. Ok facet jest biedny, jakby na to nie patrzeć, ale ona mu nie pomoże. Psychopatami, socjopatami i innymi zajmuję się psychitria, która nie zawsze pomaga. Chore jest to że teraz chcesz manipulowac biedną dziewczyną. Jedyne co może zrobić to zadzownić do jego bliskich(rodziców, rodzeństwa) i ew na policje i powiedzieć co się dzieje. Dziewczyna zasługuje na normalne życie.

Gość kot.13
i jeszcze jedno- jeśli jakimś cudem ( w co szczerze wątpię) koleś się zabił to na pewno nie z Twojego autorko powodu a dlatego, że był chory psychicznie. Człowiek zdrowy nawet w chwilach załamania ma w sobie wolę życia.

ja juz pasuje,promonuje poglaskac biednego misia:P jesli oczywiscie zyje :D

Gość anonimowaaaa
mam dokladnie to samo. za tamtego chuja przepraszam, wybuchlam bo naprawde rozumiem tego czlowieka, oczywiscie oprocz tego napadania itd..

Gość lkmjlkmj
anonimowa ale ty bredzisz;/ facet moze być socjopatą, psychoptą na początek można stwierdzić u niego na pewno zaburzenie osobowości. Kto normalny grozi samobójstwem? hmm? jak ona sie z nim teraz spotka, to on nigdy się nie odczepi. NIGDY!

Gość facet to świnka
rozgoryczona kobieta posunie się do wszystkiego

Gość jujkuimium
mam tez obawy co do jego znajomych czy nie beda sie mscic;/ widze ze to tez niezle popieprzeni ludzie chociaz wczesniej malo ich znalam prawie wcale czas spedzalismy razem albo z moja rodzina

Gość a dzisiaj tak
zmień numer i powiedz jego rodzicom o tym

Gość anonimowaaaa
juz stad znikam, bo zostalam zlinczowana jak zwykle. a tak w ogole to na codzien jestem normalna, mila i rozhahana najbardziej ze wszystkich znajomych,moze on tez mial taka podwojna nature. oczywiscie jesli sie zabil to sie zgadzam ze to nie jej wina.

Gość facet to świnka
to naprawde smutne

Gość jujkuimium
zniknelam z jego zycia 1, 5 roku temu;/ i od tego czasu zadnego kontaktu a on wciaz czegos chce

Gość lkmjlkmj
anonimowa podwojna natura to może już zakrawa o rozdwojenie jaźni?

Gość facet to świnka
ech...

Gość anonimowaaaa
nie przesadzaj

Gość lkmjlkmj
teraz tez chcesz manipulowac ludzmi na forum nie? lubisz grac na emocjach i uczuciach?

Gość kot.13
zero kontaktu z tym człowiekiem choćby razem ze świętym Mikołajem saniami podjechał pod dom. Żadnych poszukiwan w szpitalach ani tym podobnych rzeczy. Takie osoby potrzebują widowni do swych działan. Wiesz co możesz jeszcze zrobić? powiadomić policję o próbie samobójczej tego kolesia. Może być zabawnie jak go obciąża kosztami. Tylko pamiętaj, musisz mieć dowody( sms np tego typu od niego)