Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cathreenn deneuve

NAJBARDZIEJ OKLEPANE IMIONA DZIECIĘCE I NAJBŻENUJĄCE

Polecane posty

Gość gość
gość Tak tak słyszałam o Ameli ale jak juz pisałam kiedyś na innym topiku , baranów nie brakuje bo komus sie zamaniło nazwać jakas chorobe Amelia , to wymysł człowieka równie dobrze moze pasc kazde imie i co wtedy ??? Ja kocham imie Amelka mam córke o tym imieniu .Do Pani wyżej co ma imię do patologi uwazam ze to nie ma znaczenia , ale jezeli Ty tak uwazasz to zaliczasz tez sie patologi ale innego rodzaju bo nie ma tylko jednej patologi X imię do patologii ma wiele. Wystarczy pracować w MOPRze ;) Są wyjątki- jak we wszystkim, ale nooo... jest jak jest.

Gość ale wy jestescie dziwne
mi duzo imion sie nie podoba i nigdy bym nie dala takich swoim dzieciom(typu Nilola, Agdzelika, Amelia, Oliwia, Hania, Zosia, Kuba, Michał, Maciek .... ale nie obchodzi,ze mnie ze inni takie daja i nie komentuje tego, bo ktos moze stweirdzić,ze ja nazwalam wiesniacko swoje dzieci i ma do trego prawo . kazdy ma inny gust, ale nie znaczy,ze jak ktos da corce na imie Nikola to juz zaraz patologia w zyciu tak nie myslalam o osobach ktore nadaja dzieciom

Gość ale wy jestescie dziwne
takie imiona

Gość gość
Cicho to powinny siedzieć te co mają jakieś dziwne pojęcie o imionach , Bo nie rozmawiaja jak ktos ma oklepane imię .Głupotę trzeba ukrywac a nie sie nia chwalić tyle w temacie .Zenujący jest ten topik i osoba która go załozyła widac że ta osoba ma wile tematów skupiając sie na tym co ważniejsze rzeczy w zyciu niz imię

Gość gość
Poprawka wiele problemów oraz sa inne wazne tematy w zyciu niz imie

Gość gość
15.24 nie wyskakuj a takimi madrościami , tylko sie okresl w topiku co uwazasz na ten temat , wyjezdzasz z jakims słownictwem plebs to biedota a patologia ma wiele znaczen w tym patologia to stan umysłu równiez i własnie okreslam te osoby tak co pieprza o imieniu ze nie gadaja z kims bo oklepane to itp

Gość gość
To idac tokiem myslenia wiekszosci z was,moja pani doktor ktora ma dwoje dzieci zal;icza sie do patologii,bo ma dwie coreczki jedna Oliwia a druga Lena :P chyba zmienie lekarza nie chce by leczyl mnie ktos z marginesu hehe :P A ja mam na imie Anastazja imie zupelnie niespotykane w czasach mojego dziecinstwa,teraz coraz czesciej sie je slyszy.

Gość gość
Znam brajana polaka w stanach ma kilka biur pod soba .Nicole tez znam jest włascicielka firmy budowlanej ,Wieć naprawde patologia to wy jestescie oczerniajac w ten sposób imiona co za debile

Gość ggghgg
:)mam 2 kolezanki Anastazje, sa po 30-stce:)

Gość ggghgg
hdfhhhhhhhhhhhhhhhfdhjjj hdfhhhhhhhhhhhhhhhfdhjjj

Gość gość
06.11.13 [zgłoś do usunięcia] ggghgg *********** No to sa mlodsze ode mnie :)

Gość 15 24
taa jasne Nikola właścicielką firmy budowlanej bu hahah chyba że takiej jedno osobowej gdzie mąż tapetuje i maluje a ona siedzi w domu i się rozmnaża

Gość gość
Rozśmieszyły mnie niektóre wpisy zwłaszcza te o plebsach i imionach i nie rozmawianie z kims , dziekuję wam bardzo za dobry humor jednak idiotyzmu na swiecie nie brakuje wystarczy zajrzeć na kafe i juz człowiek sie usmiecha :)Dobrze że nie mam takich osób koło siebie ,,,,, bo od razu takich odganiam od siebie , takie osoby lepiej omijac szerokim łukiem :)Pozdrawiam i miłego dnia zycze wszystkim tego wymaga kultura moja osobista nawet tej patologi itp :P

Gość gość
Ja mam kuzynke w Niemczech ma na imie Nicol jest juz zdrowo po 40-stce w zyciu osiagnela tyle,ze niejednej z was w glowie by sie nie pomiescilo.A Nicol i Nikola to sa te same imiona tylko w innym brzmieniu.

Gość gość
1524 byś sie zdziwił / zdziwiła , chciałabys byc taka patologia jak tak okeslasz osobę z tym imieniem .No ale tobie pozostaje tylko szara rzeczywistośc , oraz plucie jadem szkoda mi Ciebie naprawde .Ciał ciał maleńka/ maleńki

Gość 15 24
do powyżej ja nie okaleczam ludzi po ich imieniu oni zostali już okaleczeni przez debilnych rodziców nadających takie imiona . w kolejce po zasiłek w MOPS-ie co druga ma córkę o imieniu Nikola pisane na różne sposoby z rodzeństwem o podobnych imionach , co druga w sklepie ma córkę o imieniu Nikola Oliwia lub Amelia. A tak na marginesie Amelia w jednej z książek w literaturze kobiecej (nic nie było innego do czytania) to wyjątkowa kretynka

Gość gość
Ale nie znaczy ze jak jedna Amelia to kretynka to druga taka sama .Każdy jest inny zauważyłas czy wszystkich do jednego wora wkładasz .Naprawde to zle swiadczy o Tobie i twojej inteligencji , zreszta nie bede ciebie przekonywała do swojego zdania ale wiedz ze w niektórych tematach trzeba byc neutralnym , mnie tez sie nie poodba wiele imion i co z tego .A teraz zmykam musze dac obiad swojej Amelce pa

Gość gość
Byla kiedys w TV taka czeska bajka pt."Rusalka Amelka" I mi to imie sie z nia kojarzy,czyli calkiem pozytywnie :)

Gość gość
nikola

Gość gość
a co myslicie o imieniu PAULA,

Gość gość
Ale Paula czy Paulina? bo mozna dac Paulina i wolac Paula,tak ma na imie moja siostrzenica tzn.ma Paulina ale wolaja na nia Paula.Imie jak imie kiedys mi sie nie podobalo ale juz sie przyzwyczailam.

Gość gość
a co myślicie o imieniu Eryk bo mnie się bardzo podoba i tu gdzie mieszkam nikt jeszcze nie nazwał tak syna :) Mam dwuletnią córkę którą chciałam nazwac Eryka ale gdyby nie to że w ciąży byłam to rodzina by mnie pobiła :o chcieli dorotkę albo martynkę ale ja i tak zapisałam takie imię jakie mi i mężowi się podoba OLIWCIA :D Eryk - fajne, nie?