Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cathreenn deneuve

NAJBARDZIEJ OKLEPANE IMIONA DZIECIĘCE I NAJBŻENUJĄCE

Polecane posty

Gość do zal,pl
tak jasne,w anglii Nicole uznaja za piekna i rzadka-chyba ci sie cos w mozgu poprzestawialo echhh

Gość bombkaa
zal.plte topiki napisałas "bo jest tego pelno" czego jest pełno? psich gowien? bo jesli piszesz o dziecku to uzywaj odpowiednich słów prymitywie:O

Gość zal.pl te topiki
Jaka majoweczka ? Pierdolnelo Cie ? Bo dziecko ma takie same imie hehehhehh dobre to kafe...?

Gość Pan Franciszek czyta
Mnie się Nicole podoba,ale Oliwia chujowo..A wy sio do garów zazdrosne suki i mierzyc temperature w piździsku ,bo będziecie tylko psa mogly nazwac Franek...

Gość pocahontas8k
A ja mam synka Kubusia i mam was wszystkich w dupie :p a jak będę miała córeczkę to będzie miała na imię Natalia i guzik komus do tego.

Gość a my cię też
mamy w dupie. :D I to, że do twojego dziecka w szkole pani będzie mówić po nazwisku, bo będzie 5 Kubusiów w klasie, a inni będa cię uważać za osobę bez polotu. :p

Gość pocahontas8k
chyba ciebie :p :P :p

Gość ale z was
JESZCZE GŁUPSZEJ DYSKUSJI NIE WIDZIAŁAM MOŻE WY WSZYSTKIE CO SIĘ TU WYPOWIADACIE POGARDLIWIE O CO PONIEKTÓRYCH IMIONACH, POWIECIE JAK MACIE NA IMIĘ TO SIĘ POŚMIEJEMY Z WASZYCH IMION I POOCENIAMY JE, CO??

Gość pocahontas8k
a po nazwisku raczej nikt nie będzie mówił, bo będzie uczyła go własna babcia...

Gość pocahontas8k
więc cmoknij się w nos, jesli dasz radę :p

Gość Mama Oliwii....
Ja dałam córce na imię Oliwie i przy wyborze imienia nie kierowałam się modą tylko tym że od zawsze wiedziałam iż jak będę miała córkę to tak ja nazwę. A poza tym tak gdzie mieszkamy(wieś) to jest tylko jedna Oliwia i to dużo starsza. ale nawet jakby to nie przeszkadza mi że jest np 10 Julii albo Kubusiów w klasie. Jak tak chcą rodzice to niech tak mają. Lepsze takie niż jakieś Kunegundy:)

Gość gość
julia:O

Gość gość
wpisz sobei najbradzij popualrne imiona w polsce 2012 i zobaczysz ktore sa najbardzij popularne, a żenujący to jest ten temat

Gość gość
ja mam Jakuba, czyli Kube, najpierw wybraliśmy potem okazało się, że jest mega częste, ale to jedyne, które nam się podobało :D

Gość gość
A Ja mam w domu Amelkę , Laurę Wioletę i Jadwigę i tez mnie guzik obchodzi czy komuś pasuje czy nie :)

Gość gość
violetta? fajne, takie komunistyczne

Gość gość
Nie Violetta lecz Wioleta czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
Jak ktos jest złośliwy to zawsze sie przyczepi do imienia .Mnie sie podoba Wioleta i dla mnie może to byc nazwa kupy jakiegos robala gdzies w Azji zwisa mi to :):P

Gość gość
mnie drazni Lena, Oliwia, Nikola z męskich Igor, Marcel, takie twarde w wymowie Kuba juz w doope nie lezie . oczywiście nic do tych imion nie mam, ale takich nie dalabym swoim dzieciom

Gość helenka od zenka
Wiktoria Nicola Roksana Oliwia Dzestiki,Brajany i Kewiny

Gość gość
OKLEPANE: Amelia, Zofia, Nikola, Oliwia Jakub, Wojciech, Jan, Kacper

Gość gość
pustakiiiii Ale zeby napisac, ze odechciewa sie rozmawiac z matka tylko z powodu imienia jej dziecka to szczyt glupoty i prostactwa! Na moim osiedlu jest duzo dzieci w podobnym wieku jak moja mala i maja rozne imiona nawet takie, ktore mi sie nie podobaja, co nie znaczy, ze bede te dzieci i ich rodzicow omijac szerokim lukiem. Wszystkie dzieci bawia sie razem, a rodzice ze soba rozmawiaja. a zenujacy to jest temat i wiekszosc odpowiedzi X nadawane imie świadczy o rodzicach. Ja też nie gadam z rodzicami, których dzieci noszą oklepane, patologiczne, bądź wymyślne imiona

Gość 15 24
plebs nadaje plebejskie imiona , inteligencja inteligenckie przecież żadna nikola czy tez brajan nie bedą piastować żadnej wysokiej funkcji co najwyżej kierownika sklepu monopolowego w jakims kozim grójcu

Gość gość
Tak tak słyszałam o Ameli ale jak juz pisałam kiedyś na innym topiku , baranów nie brakuje bo komus sie zamaniło nazwać jakas chorobe Amelia , to wymysł człowieka równie dobrze moze pasc kazde imie i co wtedy ??? Ja kocham imie Amelka mam córke o tym imieniu .Do Pani wyżej co ma imię do patologi uwazam ze to nie ma znaczenia , ale jezeli Ty tak uwazasz to zaliczasz tez sie patologi ale innego rodzaju bo nie ma tylko jednej patologi

Gość gość
Pewnie jakis zawiedziony mężczyzna lub zazdrosna kobieta chciała obsmarowac Amelke i na cały świat to poszło he he he

Gość gość
Małgorzaty, Barbary, Krystyny,Jadwigi w latach 80 tych nadawały swoim dzieciom Agnieszka,Magda, Kasia, Ania itd teraz te kobiety nadają swoim córką Wiktoria, Oliwia, Nicola,Julka taka kolej, rzeczy, taka moda dla mnie okropnym po prostu najgorszym imieniem jest marysia i kasia nie nawiedzę tych dwóch imion

Gość gość
Ludzie z idiotami nie ma co rozmawiac pokazmy góre nad tymi co nie rozmawiaja bo uwazaja ze ktos jest patologiczny .To ludzi z takim mysleniem trzeba wykluczyc z tego społeczenstwa na cholere nam tacy by sie wnerwiac olac ciepłym moczem i przestac dyskutowac z taka własnie patologia pfffffffffff:P

Gość 15 24
do powyżej plebs inaczej ciżba , gawiedź a patologia to są dwa wyrazy o różnym znaczeniu bowiem plebs nie musi być patologią a patologia plebsem jak się czegoś nie wie to się siedzi cicho i nie zabiera głosu w sprawie - tego wymaga kultura